eXperience Public
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom

Go down 
+9
kalimero
A.C. M I L @ N
SpellCaster aka SpC
BaSShoX
trainspott1ng
DNI
vekkii
chestnut
CyborG
13 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
CyborG

CyborG

Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom - Page 2 Icon_minitime4/11/2010, 09:26

Mislim da je ovo ozbiljna tema, zato sam je i pokrenuo i ne bi trebali da mnogo polemisemo nego hocemo li ili ne da se ubace 3 nove mape, koje cemo da igramo -normalno- po redu...
Back to top Go down
blejdinho

blejdinho

PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom - Page 2 Icon_minitime4/11/2010, 17:22

da iznesem i ja svoje misljenje...

p48 da
nove mape moze, samo ako moze bez cs mapa...
Back to top Go down
eXp | pablo

eXp | pablo

PostSubject: ///   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom - Page 2 Icon_minitime4/11/2010, 18:03

ae pocnite polako da forsirate tuscan i survivor.dosta za pocetak Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom - Page 2 461256
Back to top Go down
kalimero

kalimero

PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom - Page 2 Icon_minitime4/11/2010, 18:40

tuscan je isto dobra mapa, i svidja mi se samo treba malo vise da se igra i ljudi ce se navici
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom - Page 2 Icon_minitime4/11/2010, 18:52

Заиста,неке мапе треба угурати,али никако нисам за мапе са таоцима..Некако ми је..Уффф....
Back to top Go down
trainspott1ng

trainspott1ng

PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom - Page 2 Icon_minitime5/11/2010, 00:06

ајде да форсирамо це пе ел страјк? Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom - Page 2 515912
Back to top Go down
http://www.zombo.com
Sponsored content

PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom - Page 2 Icon_minitime

Back to top Go down

Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» primedba za SVE admine
» ZALBA!!!
» Moja zalba(a i mnogih)
» zalba na rad admina krile
» Pohvala !