| primedba za SVE admine | |
|
+6PEKA SpellCaster aka SpC Buraz trainspott1ng vekkii BaSShoX 10 posters |
Author | Message |
---|
BaSShoX
| Subject: primedba za SVE admine 16/11/2010, 00:20 | |
| sta radite bre vi??dal se drogirate??hocete da server bude opasan i pun a malo malo pa server ne radi....msm na sta vam to lici? pare se ne uplacuju pola sata pred istek roka nego 5 dana pre isteka.... e sad cete nedelju dana samo snow da igrate pa sledeci mesec o5 tako nek server ne radi pa onda slobodno mozete da promenite i ime servera na eXp snow 24/7.... | |
|
| |
vekkii
| Subject: Re: primedba za SVE admine 16/11/2010, 02:47 | |
| potpuno se slazem sa svime sto si reko,ali lako je reci...bratee,neka neko pogleda samo koliko topica ja,pablo i spc kacimo svakog jebenog meseca i svi kazu ok,super ja cu dati...dace kurac...server ce proraditi od sutra ujutru uplatili smo ja pablo i spc.... evo recicu ko je dao pare za ovaj mesec... ja,pablo,spc,kesten,zly,buraz,trivic,korg,zex i saw......10 ljudi!...koliko ima admina...oko 25!!!...eto basshox brate moj to ti sve govori,i zato je odluceno,ovaj mesec ko ne da pare...ode admin...pa ko da smo malo puta rekli do sad da treba da se uplati...dajte ljudi...znam da je kriza,znam da se nema para ali aloo 200 dinara nije nista...za 200 dinara ne moze nista da se kupi sem pljugi,zvaka ili kredita...jebenih 200 DINARA da da 25 ljudi i to je 5k mesecno...imamo za server i za redirekt i da nam server bude najjaci...alo ljudi dal ste normalni...??!! samo da kazem da za 5 dana treba da se skupe pare za sledeci mesec jer nam je lik iz hostinga dao i previse popusta svakog meseca...server nam radi i po 15 dana preko krajnjeg roka za uplatu..aloo sta smo mi??ko cobani neki se ponasamo...ccc...znaci ako ne moze lepo sa nekima onda ce morati na drugi nacin.na drugim serverima ljudi placaju admine i po 500 dinara a pablo daje admine za dzabe drugarima i ok ljudima koji mu obecaju da ce pomoci a onda moramo svaki mesec da krpimo i odvajamo sa strane da bi svima bilo lepo..bar 3x se desilo da bretvel covek daje po 2500 i sam plati server jer niko nece....svi vole exp,svima je super drustvo..pa odvojte 200 dinara mesecno pa uzivajte...dosta je i pablo bio majka tereza........ | |
|
| |
trainspott1ng
| Subject: Re: primedba za SVE admine 16/11/2010, 09:42 | |
| мене си изоставио горе веки | |
|
| |
vekkii
| Subject: Re: primedba za SVE admine 16/11/2010, 12:01 | |
| - trainspott1ng wrote:
- мене си изоставио горе веки
| izvini duco nervozan sam bio pa sam te izostavio | |
|
| |
trainspott1ng
| Subject: Re: primedba za SVE admine 16/11/2010, 12:28 | |
| сисо и кад ће на крају да укључе сервер?? | |
|
| |
vekkii
| Subject: Re: primedba za SVE admine 16/11/2010, 12:38 | |
| ma debili zovu jutros i kazu spcu e dali smo vam novi ip da ne bi preko bretvela uplacivali vise vi ste sad vlasnici,nije vise on...i mi rekli alooo necemo novi ip ste ludi,tako da ce napraviti izmenu u toku dana i vratiti nam na stari ip | |
|
| |
Buraz
| Subject: Re: primedba za SVE admine 16/11/2010, 12:41 | |
| Karambol | |
|
| |
trainspott1ng
| Subject: Re: primedba za SVE admine 16/11/2010, 12:43 | |
| ма који бре нови ип јел су они луди хахахаха упашћу ко сандокан емси са бомбом доле у рупу (кгб) | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: primedba za SVE admine 16/11/2010, 13:40 | |
| Суштина приче је да сам ја послао захтев да пребаце сервер на моје име (небитно,могао је на Паблово али смо се договорили да је овако лакше) и добио сам одговор да сачекамо да сервер истекне и да се онда јавимо што смо и урадили..Момци из хостинга су погрешно протумачили оно што сам им написао и дали нови eXperience Public само на другој ИП адреси на шта сам ја послао нови маил у нади да ће нам вратити стару адресу..Толико о томе... | |
|
| |
PEKA
| Subject: Re: primedba za SVE admine 16/11/2010, 14:22 | |
| vekki burazeru i mene si izostavio ali nema veze, prvi moj post na ovom forumu je bio za placanje i za sve ostalo sto se tice servera ali i to je nebitno BITNO JE DA SVI MI VOLIMO EXP A DA NAM PUCA KURAC KAD TREBA DA SE PLATI | |
|
| |
vekkii
| Subject: Re: primedba za SVE admine 16/11/2010, 15:23 | |
| izvini peko burazeru...opet kad se pogleda nas 10 ima koji odrzimo obecanja | |
|
| |
kalimero
| Subject: Re: primedba za SVE admine 16/11/2010, 15:38 | |
| ljudovi bio sam poslo caleta da uplati te pare, posto sam ja bio na bazenu, i sad dolazi kuci i kaze da su mu ovi u posti rekli da oni to ne rade, da odem da posaljem preko neke banke :/ | |
|
| |
zly
| Subject: Re: primedba za SVE admine 17/11/2010, 14:36 | |
| Bruke ste A ja sam jos jebeno banovan , ae nek sredi neko to , tamo ban/unban niko ne gleda , ovde vidite | |
|
| |
BaSShoX
| Subject: Re: primedba za SVE admine 17/11/2010, 18:56 | |
| oke momci....sve je to lepo sto vi kazete al serveru svaki put opada rejting kad ne radi i ja i mnogi necemo da igramo po nedelju dana snow... da sam ja head admin i da mi admini ne skupe pa makar i po tih pisljivih 200 din svima bih poskidao admine i radio bih sam...kad vec imaju privelegiju admina a ne daju ni jedan jbni din za taj isti server koji mora da se odrzava i da se placa pa a u pm!!!!! kad head admini budu zauzeli stav da ko ne plati 200-300-500 ili 1000 din nece imati admina...sve ce biti u redu...e onda ce biti para i dm server i za cw i za redirekte za kolibinih servera i server ce imati 20 ljudi u 5 ujutru..... | |
|
| |
eXp | pablo
| Subject: /// 17/11/2010, 20:51 | |
| jeste bashox za sve si u pravu | |
|
| |
vekkii
| Subject: Re: primedba za SVE admine 17/11/2010, 23:52 | |
| i ja se slazem sve sto si rekao tacno i videcete svi rezultate vec od ovog meseca...mnogo ozbiljniji pristup imamo posle ovoga svega | |
|
| |
Buraz
| Subject: Re: primedba za SVE admine 18/11/2010, 00:59 | |
| Svaka cast druze....predlazem ti da upises pravo....ako ga nisi do sad upisao! | |
|
| |
Buraz
| Subject: Re: primedba za SVE admine 18/11/2010, 01:00 | |
| Da ne budem pogresno shvacen, u svemu te podrzavam sto si rekao, jeste da je ovo server za zabavu,salu,zezanciju, al oko ovih stvari se ne treba zajebavati (pardon na "psovanju") al tako je! | |
|
| |
BaSShoX
| |
| |
Buraz
| Subject: Re: primedba za SVE admine 19/11/2010, 11:42 | |
| I vidi se da palamudis kao neki advokat | |
|
| |
Pozitivno bolestan
| Subject: aaaaaaa 24/11/2010, 17:43 | |
| Ja sam jednom bio dao i nije mi problem da opet da dam i dacu !!!
Tako da zovite... | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: primedba za SVE admine 24/11/2010, 18:24 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: primedba za SVE admine | |
| |
|