eXperience Public
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

primedba za SVE admine

Go down 
+6
PEKA
SpellCaster aka SpC
Buraz
trainspott1ng
vekkii
BaSShoX
10 posters
AuthorMessage
BaSShoX

BaSShoX

primedba za SVE admine Empty
PostSubject: primedba za SVE admine   primedba za SVE admine Icon_minitime16/11/2010, 00:20

sta radite bre vi??dal se drogirate??hocete da server bude opasan i pun a malo malo pa server ne radi....msm na sta vam to lici? pare se ne uplacuju pola sata pred istek roka nego 5 dana pre isteka.... e sad cete nedelju dana samo snow da igrate pa sledeci mesec o5 tako nek server ne radi pa onda slobodno mozete da promenite i ime servera na eXp snow 24/7....
Back to top Go down
vekkii

vekkii

PostSubject: Re: primedba za SVE admine   primedba za SVE admine Icon_minitime16/11/2010, 02:47

potpuno se slazem sa svime sto si reko,ali lako je reci...bratee,neka neko pogleda samo koliko topica ja,pablo i spc kacimo svakog jebenog meseca i svi kazu ok,super ja cu dati...dace kurac...server ce proraditi od sutra ujutru uplatili smo ja pablo i spc....
evo recicu ko je dao pare za ovaj mesec...
ja,pablo,spc,kesten,zly,buraz,trivic,korg,zex i saw......10 ljudi!...koliko ima admina...oko 25!!!...eto basshox brate moj to ti sve govori,i zato je odluceno,ovaj mesec ko ne da pare...ode admin...pa ko da smo malo puta rekli do sad da treba da se uplati...dajte ljudi...znam da je kriza,znam da se nema para ali aloo 200 dinara nije nista...za 200 dinara ne moze nista da se kupi sem pljugi,zvaka ili kredita...jebenih 200 DINARA da da 25 ljudi i to je 5k mesecno...imamo za server i za redirekt i da nam server bude najjaci...alo ljudi dal ste normalni...??!!
samo da kazem da za 5 dana treba da se skupe pare za sledeci mesec jer nam je lik iz hostinga dao i previse popusta svakog meseca...server nam radi i po 15 dana preko krajnjeg roka za uplatu..aloo sta smo mi??ko cobani neki se ponasamo...ccc...znaci ako ne moze lepo sa nekima onda ce morati na drugi nacin.na drugim serverima ljudi placaju admine i po 500 dinara a pablo daje admine za dzabe drugarima i ok ljudima koji mu obecaju da ce pomoci a onda moramo svaki mesec da krpimo i odvajamo sa strane da bi svima bilo lepo..bar 3x se desilo da bretvel covek daje po 2500 i sam plati server jer niko nece....svi vole exp,svima je super drustvo..pa odvojte 200 dinara mesecno pa uzivajte...dosta je i pablo bio majka tereza........
Back to top Go down
trainspott1ng

trainspott1ng

PostSubject: Re: primedba za SVE admine   primedba za SVE admine Icon_minitime16/11/2010, 09:42

мене си изоставио горе веки
Back to top Go down
http://www.zombo.com
vekkii

vekkii

PostSubject: Re: primedba za SVE admine   primedba za SVE admine Icon_minitime16/11/2010, 12:01

trainspott1ng wrote:
мене си изоставио горе веки
|
izvini duco nervozan sam bio pa sam te izostavio primedba za SVE admine 875770
Back to top Go down
trainspott1ng

trainspott1ng

PostSubject: Re: primedba za SVE admine   primedba za SVE admine Icon_minitime16/11/2010, 12:28

сисо
primedba za SVE admine 95248

primedba za SVE admine 80943

и кад ће на крају да укључе сервер??
Back to top Go down
vekkii

vekkii

PostSubject: Re: primedba za SVE admine   primedba za SVE admine Icon_minitime16/11/2010, 12:38

ma debili zovu jutros i kazu spcu e dali smo vam novi ip da ne bi preko bretvela uplacivali vise vi ste sad vlasnici,nije vise on...i mi rekli alooo necemo novi ip ste ludi,tako da ce napraviti izmenu u toku dana i vratiti nam na stari ip primedba za SVE admine 402787
Back to top Go down
Buraz

Buraz

PostSubject: Re: primedba za SVE admine   primedba za SVE admine Icon_minitime16/11/2010, 12:41

Karambol primedba za SVE admine 402787
Back to top Go down
trainspott1ng

trainspott1ng

PostSubject: Re: primedba za SVE admine   primedba za SVE admine Icon_minitime16/11/2010, 12:43

ма који бре нови ип јел су они луди хахахаха
упашћу ко сандокан емси са бомбом доле у рупу (кгб)
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: primedba za SVE admine   primedba za SVE admine Icon_minitime16/11/2010, 13:40

Суштина приче је да сам ја послао захтев да пребаце сервер на моје име (небитно,могао је на Паблово али смо се договорили да је овако лакше) и добио сам одговор да сачекамо да сервер истекне и да се онда јавимо што смо и урадили..Момци из хостинга су погрешно протумачили оно што сам им написао и дали нови eXperience Public само на другој ИП адреси на шта сам ја послао нови маил у нади да ће нам вратити стару адресу..Толико о томе...
Back to top Go down
PEKA

PEKA

PostSubject: Re: primedba za SVE admine   primedba za SVE admine Icon_minitime16/11/2010, 14:22

vekki burazeru i mene si izostavio ali nema veze, prvi moj post na ovom forumu je bio za placanje i za sve ostalo sto se tice servera ali i to je nebitno BITNO JE DA SVI MI VOLIMO EXP A DA NAM PUCA KURAC KAD TREBA DA SE PLATI primedba za SVE admine 743973
Back to top Go down
vekkii

vekkii

PostSubject: Re: primedba za SVE admine   primedba za SVE admine Icon_minitime16/11/2010, 15:23

izvini peko burazeru...opet kad se pogleda nas 10 ima koji odrzimo obecanja
Back to top Go down
kalimero

kalimero

PostSubject: Re: primedba za SVE admine   primedba za SVE admine Icon_minitime16/11/2010, 15:38

ljudovi bio sam poslo caleta da uplati te pare, posto sam ja bio na bazenu, i sad dolazi kuci i kaze da su mu ovi u posti rekli da oni to ne rade, da odem da posaljem preko neke banke :/
Back to top Go down
zly

zly

PostSubject: Re: primedba za SVE admine   primedba za SVE admine Icon_minitime17/11/2010, 14:36

Bruke ste primedba za SVE admine 402787
A ja sam jos jebeno banovan , ae nek sredi neko to , tamo ban/unban niko ne gleda , ovde vidite primedba za SVE admine 461256
Back to top Go down
BaSShoX

BaSShoX

PostSubject: Re: primedba za SVE admine   primedba za SVE admine Icon_minitime17/11/2010, 18:56

oke momci....sve je to lepo sto vi kazete al serveru svaki put opada rejting kad ne radi i ja i mnogi necemo da igramo po nedelju dana snow... da sam ja head admin i da mi admini ne skupe pa makar i po tih pisljivih 200 din svima bih poskidao admine i radio bih sam...kad vec imaju privelegiju admina a ne daju ni jedan jbni din za taj isti server koji mora da se odrzava i da se placa pa a u pm!!!!! kad head admini budu zauzeli stav da ko ne plati 200-300-500 ili 1000 din nece imati admina...sve ce biti u redu...e onda ce biti para i dm server i za cw i za redirekte za kolibinih servera i server ce imati 20 ljudi u 5 ujutru.....
Back to top Go down
eXp | pablo

eXp | pablo

PostSubject: ///   primedba za SVE admine Icon_minitime17/11/2010, 20:51

jeste bashox za sve si u pravu
Back to top Go down
vekkii

vekkii

PostSubject: Re: primedba za SVE admine   primedba za SVE admine Icon_minitime17/11/2010, 23:52

i ja se slazem sve sto si rekao tacno i videcete svi rezultate vec od ovog meseca...mnogo ozbiljniji pristup imamo posle ovoga svega
Back to top Go down
Buraz

Buraz

PostSubject: Re: primedba za SVE admine   primedba za SVE admine Icon_minitime18/11/2010, 00:59

Svaka cast druze....predlazem ti da upises pravo....ako ga nisi do sad upisao!
primedba za SVE admine 287141
Back to top Go down
Buraz

Buraz

PostSubject: Re: primedba za SVE admine   primedba za SVE admine Icon_minitime18/11/2010, 01:00

Da ne budem pogresno shvacen, u svemu te podrzavam sto si rekao, jeste da je ovo server za zabavu,salu,zezanciju, al oko ovih stvari se ne treba zajebavati (pardon na "psovanju") al tako je!
Back to top Go down
BaSShoX

BaSShoX

PostSubject: Re: primedba za SVE admine   primedba za SVE admine Icon_minitime18/11/2010, 01:18

Buraz wrote:
Svaka cast druze....predlazem ti da upises pravo....ako ga nisi do sad upisao!
primedba za SVE admine 287141
primedba za SVE admine 832584 ahahahahaahaah druga godina sam!!! xDDD
Back to top Go down
Buraz

Buraz

PostSubject: Re: primedba za SVE admine   primedba za SVE admine Icon_minitime19/11/2010, 11:42

I vidi se da palamudis kao neki advokat primedba za SVE admine 461256
Back to top Go down
Pozitivno bolestan

Pozitivno bolestan

PostSubject: aaaaaaa   primedba za SVE admine Icon_minitime24/11/2010, 17:43

Ja sam jednom bio dao i nije mi problem da opet da dam i dacu !!!

Tako da zovite...
Back to top Go down
http://www.myspace.com/nemke_nbgd
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: primedba za SVE admine   primedba za SVE admine Icon_minitime24/11/2010, 18:24

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: primedba za SVE admine   primedba za SVE admine Icon_minitime

Back to top Go down

primedba za SVE admine
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom
» Za admine