eXperience Public
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

DNI - pohvale...

Go down 
+5
SpellCaster aka SpC
1N5 SILA
eXp | pablo
vekkii
DNI
9 posters
AuthorMessage
DNI

DNI

DNI - pohvale... Empty
PostSubject: DNI - pohvale...   DNI - pohvale... Icon_minitime24/5/2010, 22:35

Za sve one koji ne znaju, ovaj momak (Milos SpC Matic) se zaista zalozila za server, njegovu organizaciju i napredak. Zaista mislim da ne mogu opisati njegov rad i trud za dobit servera. Takodje bi pohvalio Tandarelu, Wasabia, Vekk1*a, Leshnika, Trivica (NemamPojma) i malecku za njihovu redovnost na serveru i trud da se igracima obezbedi najbolji moguci boravak... Nadam se da nisam nekoga izostavio, ko se pronadje u ovome neka mi javi DNI - pohvale... 515912 Samo tako nastavite!
Back to top Go down
vekkii

vekkii

DNI - pohvale... Empty
PostSubject: Re: DNI - pohvale...   DNI - pohvale... Icon_minitime25/5/2010, 12:15

hvala dzoni :bounce: iste pohvale i za tebe sto kao i mi provodis dosta sati sa nama...ja bih jos pohvalio i remu komana DNI - pohvale... 461256
Back to top Go down
eXp | pablo

eXp | pablo

DNI - pohvale... Empty
PostSubject: ///   DNI - pohvale... Icon_minitime25/5/2010, 12:55

eto koliko znate da procenite a gde su vam sale_pfc,rema.vozd i shulc82 ne pricam o vremenskom igranju nego o disciplini
Back to top Go down
DNI

DNI

DNI - pohvale... Empty
PostSubject: Re: DNI - pohvale...   DNI - pohvale... Icon_minitime25/5/2010, 13:00

Ja sam pohvalio ljude koje ja licno mislim da treba pohvaliti... napisao sam ukoliko sam nekoga izostavio, zao mi je... Po disciplini su super, cak i bolji od mene, realan sam, ali ja imam svoj neki pogled na sve ovo... (Nista licno) Evo ako bi pohvalio saleta, pohvalio bi ga za to sto za svaki ban on ima demo...
Back to top Go down
1N5 SILA

1N5 SILA

DNI - pohvale... Empty
PostSubject: Re: DNI - pohvale...   DNI - pohvale... Icon_minitime25/5/2010, 14:45

vekk1* wrote:
hvala dzoni :bounce: iste pohvale i za tebe sto kao i mi provodis dosta sati sa nama...ja bih jos pohvalio i remu komana DNI - pohvale... 461256

Pohvala sto pise belim slovima stalno il sto menja mape u toku igre , sto ne zna amx komande ?
Back to top Go down
http://steamcommunity.com/groups/eXp-pub
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

DNI - pohvale... Empty
PostSubject: Re: DNI - pohvale...   DNI - pohvale... Icon_minitime26/5/2010, 15:30

iNsaAan1ty DNI - pohvale... 52878 sandRu wrote:
vekk1* wrote:

Pohvala sto pise belim slovima stalno il sto menja mape u toku igre , sto ne zna amx komande ?

Има логике,али дај му времена.. DNI - pohvale... 515912

И да,хвала за похвале и тако то што иде из све то..јебига,ко ће ако нећу ја(не потцењујем,само се спрдам) DNI - pohvale... 515912
Back to top Go down
sallenis

sallenis

DNI - pohvale... Empty
PostSubject: za admine   DNI - pohvale... Icon_minitime28/5/2010, 08:31

Hvala na pohvalama svima. Super ste svi ali trebalo bi da se svi pridrzavamo osnovnih pravila servera, mislim konkretno na admine, mnogo vise discipline i psotovanja ostalih igraca jer ako smo admini ne moramo to da zloupotrebljavamo kao sto to neki rade!!!
Sto se tice mic mislim da vecina igraca koristi mic za sprdnju i zezanje, psovanje i vredjanje drugih igraca sto ja mislim da tako ne treba da bude. Ok pogines pa onda pricaj dok ne krene nova runda ipak smo ovde da bi se i zezali a ne samo igrali cs, ali to pricanje kroz igru mislim da treba sankcionisati (ne mislim da komunikaciju u smislu idemo dugo, kratko itd to je ok zato i sluzi mic DNI - pohvale... 402787) ali ostale komentare tipa gde si bio sinoc sta si radio i sl. tokom igre treba sankcionisati jer to smeta ljudima koji su dosli da igraju cs... Postoji msn, skype, fb i mnogi drugi nacini za komunikaciju...
Mnogi igraci koji imaju imun krse osnovna pravila servera a admini su tu nemocni jer im ne mogu nista ako je neko zainteresovan moze da mi se javi na msn sallenis@yahoo.com poslacu mu demo snimke i SS ako mi ne veruje, mislim da bi trebalo tim igracima skrenuti paznju da pripaze na svoje ponasanje.

Sto se tice belih slova i to moze da smeta osim ako nije pocetak runda ali postiji amx_say komanda koja je sasvim dovoljna za pisanje tokom igre, naravno upozorenja i sl treba pisati belim slovima jer to trebaju svi da vide.

Pozzz pucamo se!!!!
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

DNI - pohvale... Empty
PostSubject: Re: DNI - pohvale...   DNI - pohvale... Icon_minitime28/5/2010, 09:06

sallenis wrote:

Mnogi igraci koji imaju imun krse osnovna pravila servera a admini su tu nemocni jer im ne mogu nista ako je neko zainteresovan moze da mi se javi na msn sallenis@yahoo.com poslacu mu demo snimke i SS ako mi ne veruje, mislim da bi trebalo tim igracima skrenuti paznju da pripaze na svoje ponasanje.

Већ сам ја то средио DNI - pohvale... 875770
Back to top Go down
sallenis

sallenis

DNI - pohvale... Empty
PostSubject: Re: DNI - pohvale...   DNI - pohvale... Icon_minitime28/5/2010, 09:09

Znam ali ja da kazem da znaju zasto im je skinuti imun i da ako im se vraca da im se skrene paznja na to da nece biti tolerisani DNI - pohvale... 402787 pozzz
Back to top Go down
Korg

Korg

DNI - pohvale... Empty
PostSubject: Re: DNI - pohvale...   DNI - pohvale... Icon_minitime28/5/2010, 12:24

ja zelim da kazem da sam neopravdano izostavljen iz pohvala korisnika ovog servera i to vam necu nikad zaboraviti. uzimam nazad svoj logo i majice, nikom vise necu uraditi tag i sprej, skinite mi imunitet i vise necu provoditi vremena na serveru koliko sam provodio. ne zovite me na nocno, jer vise ne zelim da budem deo exp tima. hvala.
hahaha DNI - pohvale... 461256
Back to top Go down
http://www.myspace.com/flamezshop
sallenis

sallenis

DNI - pohvale... Empty
PostSubject: Re: DNI - pohvale...   DNI - pohvale... Icon_minitime28/5/2010, 12:50

LOL DNI - pohvale... 461256
Back to top Go down
DNI

DNI

DNI - pohvale... Empty
PostSubject: Re: DNI - pohvale...   DNI - pohvale... Icon_minitime28/5/2010, 13:11

Admini korg, ne igraci!!!
Back to top Go down
Korg

Korg

DNI - pohvale... Empty
PostSubject: Re: DNI - pohvale...   DNI - pohvale... Icon_minitime28/5/2010, 13:28

nemoj ti meni TRI uzvicnika na kraju recenice, da ti ne bi sad doso tamo, jel jasno, rugobo mala?
DNI - pohvale... 461256
Back to top Go down
http://www.myspace.com/flamezshop
DNI

DNI

DNI - pohvale... Empty
PostSubject: Re: DNI - pohvale...   DNI - pohvale... Icon_minitime28/5/2010, 13:33

Odlican si decko DNI - pohvale... 515912 Nego necemo o mojoj lepoti ovde, ima spam zona, brisem bezvezne komentare za dan da znas!
Back to top Go down
1N5 SILA

1N5 SILA

DNI - pohvale... Empty
PostSubject: Re: DNI - pohvale...   DNI - pohvale... Icon_minitime28/5/2010, 14:32

Korg.Rush wrote:
nemoj ti meni TRI uzvicnika na kraju recenice, da ti ne bi sad doso tamo, jel jasno, rugobo mala?
DNI - pohvale... 461256
hahahahaha car !
Back to top Go down
http://steamcommunity.com/groups/eXp-pub
KaraVozd Team::nEMAm+PoJm

DNI - pohvale... Empty
PostSubject: <3 vas sve   DNI - pohvale... Icon_minitime28/5/2010, 19:13

Hvala DNI...relno i treba da se skinu imuniteti...nema smisla da se toliko psuje...ja realno retko kas opsujem...a i kad opsijem to je "siso jedna"
Back to top Go down

DNI - pohvale... Empty
PostSubject: Re: DNI - pohvale...   DNI - pohvale... Icon_minitime28/5/2010, 19:18

DNI wrote:
Za sve one koji ne znaju, ovaj momak (Milos SpC Matic) se zaista zalozila za server, njegovu organizaciju i napredak. Zaista mislim da ne mogu opisati njegov rad i trud za dobit servera. Takodje bi pohvalio Tandarelu, Wasabia, Vekk1*a, Leshnika, Trivica (NemamPojma) i malecku za njihovu redovnost na serveru i trud da se igracima obezbedi najbolji moguci boravak... Nadam se da nisam nekoga izostavio, ko se pronadje u ovome neka mi javi DNI - pohvale... 515912 Samo tako nastavite!
Back to top Go down
trainspott1ng

trainspott1ng

DNI - pohvale... Empty
PostSubject: Re: DNI - pohvale...   DNI - pohvale... Icon_minitime29/5/2010, 11:15

Корг је сервер DNI - pohvale... 515912
Back to top Go down
http://www.zombo.com
vekkii

vekkii

DNI - pohvale... Empty
PostSubject: Re: DNI - pohvale...   DNI - pohvale... Icon_minitime29/5/2010, 12:13

hahahahhahhahahahaha car DNI - pohvale... 461256
Back to top Go down
Sponsored content

DNI - pohvale... Empty
PostSubject: Re: DNI - pohvale...   DNI - pohvale... Icon_minitime

Back to top Go down

DNI - pohvale...
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Pohvale admina