eXperience Public
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom

Go down 
+9
kalimero
A.C. M I L @ N
SpellCaster aka SpC
BaSShoX
trainspott1ng
DNI
vekkii
chestnut
CyborG
13 posters
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
CyborG

CyborG

Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom Empty
PostSubject: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom Icon_minitime2/11/2010, 20:59

Znamo da su neiskusni igraci navikli samo na aztec,inferno,dust i nuke ali stvarno bih voleo da se mape malo prosire ima dosta dobrih mapa koje izbegavaju vise od 70% igraca. Ali morace da postuju i server malo vise.

Mape koje bih licno ubacio bile bi;

de_russka
de_scud ili de_storm
cs_italy
de_piranesi
de_chateau
cs_ofiice
de_vertigo

posebne mape

de_airstrip
cs_assault ( sve mape obican 1337 i upc )
pozz.....
Back to top Go down
chestnut

chestnut

PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom Icon_minitime2/11/2010, 23:27

Slazhem se za neke, bilo bi previshe da se uvede sve, msm da nigde nema toliki Cycle Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom 461256
e super bi bilo da dodam ako se slazhesh i ona, snezhna mapa sa srushenim avionom, isto matora al super, ne znam kako se zove a mozhda je i airstrip kao shto si rekao
Back to top Go down
vekkii

vekkii

PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom Icon_minitime3/11/2010, 00:00

ja se slazem za piranessi,chateau,italy i office to su super mapice
Back to top Go down
DNI

DNI

PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom Icon_minitime3/11/2010, 05:47

Po meni jos nije vreme za to...
Back to top Go down
trainspott1ng

trainspott1ng

PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom Icon_minitime3/11/2010, 10:04

По мени је итекако време за то.

de_kgb_map
DE_RUSSKA - ko ne zna ovu mapu moze samo da se odusevi, toliko:)
de_cpl_strike
de_piranesi
de_chaetau
cs_italy2
cs_assault, e sad moze i onaj winter, 1337, upc, western, sve vec sto je cyborg naveo.
Back to top Go down
http://www.zombo.com
BaSShoX

BaSShoX

PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom Icon_minitime3/11/2010, 12:51

TA SA AVIONCICEM JE SURVIVOR(eeee moji kanterasi,nista ne znate) i po meni je jedna od najjacih mapa!! Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom 515912 a italy i office su mape koje se igraju s botovima kad nemas net kao i ostale mape sa taocima... eee sad,da treba da se ubace nove mape pricao sam pre podosta vremena!assault je po meni ekstra mapa i ako je sa taocima kao i piranesi i chateau ali ne znam koliko bi one donele popularnost serveru posto ih novi igraci ne znaju...Aim mape treba da budu automatski namestene kad ima manje od 10 ljudi...
Back to top Go down
DNI

DNI

PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom Icon_minitime3/11/2010, 14:52

1. Server nije jos uvek dovoljno jak.
2. Za download mapa treba mnogo vremena.
3. Racunaj da ce u startu odma 5 igraca da ti izadju zato sto ne vole te mape.
Msm da je ovo dovoljno sto sam naveo.
Back to top Go down
trainspott1ng

trainspott1ng

PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom Icon_minitime3/11/2010, 15:16

Ја мислим да је доста да више будемо ботовски сервер који врти 3-4 мапе, да је доста са п47, и да ће кад то будемо променили све, долазити више играча и квалитетнији наравно.
Back to top Go down
BaSShoX

BaSShoX

PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom Icon_minitime3/11/2010, 16:17

Train...slazem se sa tobom! Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom 515912
Back to top Go down
CyborG

CyborG

PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom Icon_minitime3/11/2010, 17:55

i ja isto.....

ali mogle bi bar sledece :

assault ( 1337 i upc )
chateau
survivor
ruska
scud ( jedna od najboljih )

a uostalom server je botovski onoliko koliko pusta mape.....msm jasno je to i treba promeniti iz korena...
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom Icon_minitime3/11/2010, 18:18

Људи,сервер је и онако полупразан током дана..Боље да уђемо у првих 100 (што никада нисмо постигли) и онда да пређемо искључиво на р48,а мапе би могле полако да се уводе једна по једна,али узмите у обзир да се на кејблу и тускану преполови број играча...
Back to top Go down
trainspott1ng

trainspott1ng

PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom Icon_minitime3/11/2010, 19:17

а мишо како не схваташ да неки играчи можда и заобилазе сервер само зато што се стално играју исте мапе, зато што НЕМАМО само п48 (на курцу вас носам) Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom 515912

ја мислим да ће кад се стави нови протокол, и само нови протокол, да ће бити више играча, ко неће да скине п48, што се мене тиче, не мора.

едит'//

мислим јебо те, и мени се стварно смучило више да играм јебени њук, даст2, инферно... мислим то су мапе које стварно много волим, алшто је много, много је, не можемо нон сто да испуњавамо жеље појединаца, него радимо шта МИ мислимо да је најбоље за сервер, а под НАС подразумевам админ тим..
ћаопоз
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom Icon_minitime3/11/2010, 19:24

Брате и ја ставим нешто што се не игра овако,али када сам ја ту,и када могу да променим ако ствари крену на лоше...Што се мене тиче,што да не,али оно...
Back to top Go down
trainspott1ng

trainspott1ng

PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom Icon_minitime3/11/2010, 21:05

па то али оно нас и јебе, док се не пресече, ништа од свега, јеби га, реално...
Back to top Go down
A.C. M I L @ N

A.C. M I L @ N

PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom Icon_minitime3/11/2010, 21:05

a de_fact Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom 461256
Back to top Go down
kalimero

kalimero

PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom Icon_minitime3/11/2010, 21:26

de_fact je po meni odlicna mapa, i doci ce igraci da je igraju, jedino sto mislim je da ne treba da se uvedu de_scud i cs_assault. de_scud iz jednog prostog razloga sto je mapa velika i treba nam malo vise igraca inace je mapa zakon, a assault zato sto na toj mapi kanteri bukvalno nemaju sanse da udju u garazu!
Back to top Go down
CyborG

CyborG

PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom Icon_minitime3/11/2010, 22:12

Ljudi budimo ljudi, ozbiljne mape igraju ozbiljni igraci, treba uvesti russku i vertigo za pocetak a igrati malo vise piranesi i cbble a ubaciti jos i aztec remake umesto obicnog a sto se tice assaulta ubaciti verziju cs_assault_upc sa mnogo vise ulaza u hangar, a i ima jos dobre mape kao npr de_dust4 mapa je za 15-30 igraca....odlicna je... a ko ne zeli da igra neka pauzira, server mora da napreduje inace ovako, msm da nema sanse bice samo dosadsno zato preduzimajte mere i dajte na glasanje da ubacimo 3 nove mape za pocetak. Otvorio sam temu jer se ipak znamo preko cyber-game a mislim da smo ipak vecina nas prijatelja i zelim da podignem rejting serveru a koliko sam iskusan u tome kazem odmah, ljudi:

nove mape , nove mape , nove map ...pod hitno
Back to top Go down
kalimero

kalimero

PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom Icon_minitime3/11/2010, 22:20

ja sam za samo sto mislim da nemoze odjednom da ubacimo sve te mape, treba ubaciti 3-4 pa svake dve nedelje po jos toliko dok se ne dodje do odredjenog mapcycle-a
Back to top Go down
DNI

DNI

PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom Icon_minitime3/11/2010, 22:32

de_fact sam ja prvi praktikovao...
Back to top Go down
infected^

infected^

PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom Icon_minitime3/11/2010, 23:30

Svi biste igrali assault,italy,aztec i tako te stvari gde je potpuna dominacija jedne ekipe. -.-
Ovo za protokol,ima mozda cak i pola `dine da je izasao,pa valjda su ljudi skinuli,a ne ja banujem lika i posle gledam kako se odmah vraca jer je p47.Kad kucam status vidim vecinu steam id-ova za 48icu,tako da nece biti velika steta ako se odmah predje na 48.
Back to top Go down
vekkii

vekkii

PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom Icon_minitime3/11/2010, 23:38

infected^ wrote:
Svi biste igrali assault,italy,aztec i tako te stvari gde je potpuna dominacija jedne ekipe. -.-
Ovo za protokol,ima mozda cak i pola `dine da je izasao,pa valjda su ljudi skinuli,a ne ja banujem lika i posle gledam kako se odmah vraca jer je p47.Kad kucam status vidim vecinu steam id-ova za 48icu,tako da nece biti velika steta ako se odmah predje na 48.
znaci sve je tacno sto je rekao...skoro svi su 48 na statusu tako da nije velika steta da se predje na 48 a i da vidimo na delu neke koji igraju na 47 i "kidaju" kad predju na novi patch kako ce da igraju
Back to top Go down
infected^

infected^

PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom Icon_minitime3/11/2010, 23:39

vekkii wrote:
infected^ wrote:
znaci sve je tacno sto je rekao...skoro svi su 48 na statusu tako da nije velika steta da se predje na 48 a i da vidimo na delu neke koji igraju na 47 i "kidaju" kad predju na novi patch kako ce da igraju

Brate Veljou Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom 52878 (Sry 4 spam Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom 461256 )
Back to top Go down
A.C. M I L @ N

A.C. M I L @ N

PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom Icon_minitime4/11/2010, 00:35

bravo DNI odlicna mapa Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom 461256
Back to top Go down
Korg

Korg

PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom Icon_minitime4/11/2010, 04:16

vekkii wrote:
... i da vidimo na delu neke koji igraju na 47 i "kidaju" kad predju na novi patch kako ce da igraju

citovi postoje i za p48 tako da nece opasti broj citera, samo da znate to...
Back to top Go down
http://www.myspace.com/flamezshop
infected^

infected^

PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom Icon_minitime4/11/2010, 09:04

Korg wrote:
vekkii wrote:
... i da vidimo na delu neke koji igraju na 47 i "kidaju" kad predju na novi patch kako ce da igraju

citovi postoje i za p48 tako da nece opasti broj citera, samo da znate to...

Nije poenta u citu,moze on da fura infamous pa da se mi jebemo,poenta je da kad popije ban nema ulaska nakon 2s Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom 461256
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom   Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom Icon_minitime

Back to top Go down

Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» primedba za SVE admine
» ZALBA!!!
» Moja zalba(a i mnogih)
» zalba na rad admina krile
» Pohvala !