eXperience Public
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

zalba na rad admina krile

Go down 
3 posters
AuthorMessage
blejdinho

blejdinho

zalba na rad admina krile Empty
PostSubject: zalba na rad admina krile   zalba na rad admina krile Icon_minitime15/11/2010, 13:25

mapa de_westwood igra se fazon 5 na 5...
krile ct i ide onom glavnom ulicom svaku i baca fles i kao rasuje... i buni se kada sam ga par puta sacekao na istom midu(ako to moze da se nazove mid)... kao u fazonu sta stojis na sponu...
ko zna otprilike vremena stizanja cta do tog dela mida na mapi, zna da terori mogu da dodju manje vise skoro sto se zove spon(ne mogu za to vreme da stignu do one desne kuci na midu)... ja mu to objasnim i kazem mu da ne smara... on me baja kick-ovao...

SVAKA MU CAST!!!

Back to top Go down
blejdinho

blejdinho

PostSubject: Re: zalba na rad admina krile   zalba na rad admina krile Icon_minitime15/11/2010, 13:26

btw tu je bio i kesten, pa moze da kaze sta je bilo(osim ako me on nije kickovao zalba na rad admina krile 515912) hehe )...
nisam uputio ni jednu psovku niti sta... znaci samo rec ne smaraj bzv... uz objasnjenje...
Back to top Go down
eXp | pablo

eXp | pablo

PostSubject: ///   zalba na rad admina krile Icon_minitime15/11/2010, 14:01

ok matori bice reseno
Back to top Go down
chestnut

chestnut

PostSubject: Re: zalba na rad admina krile   zalba na rad admina krile Icon_minitime15/11/2010, 14:19

dobro sad, gde je on bio i gde je krile bio pojma nemam shta se izdeshavalo jer sam jurio da banujem lika, onog www.ubijem , blejdinjo...
jedino shto sam video su te dve rechenice, Krile: bezhi sa spona (il tako neshto) i blejd ovo shto je reko nije nishta opsovao, e sad, Krile je u pravu AKO je blejd zaista bio na sponu ne znam stvaro, jel smo prethodno i ja i krile dali opomenu za spon. i tu se oma promenila mapa ni krile ni blejd se nisu vratili tako da nisam mogo ih pitam U kom su bre nenormalnom fazonu obojica, treba ljubav da shire !FFS! zalba na rad admina krile 907659
/\
p.s. Pablo kad ce ono odobrenje za moj klan da mozhe nas 15 da igra ? ! zalba na rad admina krile 402787
Back to top Go down
blejdinho

blejdinho

PostSubject: Re: zalba na rad admina krile   zalba na rad admina krile Icon_minitime15/11/2010, 14:33

bio sam kod kocija sa awp na tom "midu" ako za 8 sekundi(koliko njemu treba da dodje) mogu da budem negde drugde onda jbg zalba na rad admina krile 459193
msm ako treba da se pravim da ne znam da ce da rasuje(vec 5 partija + fles koji baci preko mida) i da idem kuca bez da gledam na mid onda ok...

brate kesten postali ste alavi, prvo ste rekli 10, sad ste povisili na 15... pa msm stvarno zalba na rad admina krile 515912)
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: zalba na rad admina krile   zalba na rad admina krile Icon_minitime

Back to top Go down

zalba na rad admina krile
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» ZALBA!!!
» Moja zalba(a i mnogih)
» Pohvale admina
» Zalbe na read admina
» Pravila admina