eXperience Public
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

Moja zalba(a i mnogih)

Go down 
+3
trainspott1ng
SpellCaster aka SpC
rEmA <3 kSnu!
7 posters
AuthorMessage
rEmA <3 kSnu!

rEmA <3 kSnu!

Moja zalba(a i mnogih)  Empty
PostSubject: Moja zalba(a i mnogih)    Moja zalba(a i mnogih)  Icon_minitime1/9/2010, 16:27

E ovako ,primetili smo(mi koji smo duze tu ,msm na admine) ,da su dodeljeni admini nekim ne bitnim likovima (ne bitnim -ne igraju dovoljno a dobili admina preko noci) a mi koji smo prste izlomili za admina sad smo dosli u poziciju da nam oni kenjaju i nama naredjuju Moja zalba(a i mnogih)  86335 mislim da nije uredu da ti likovi imaju admina NE ZASLUZENO to pod 1 a pod 2 sto su bezobrazni mnogo.........nzm ko je podelio te admine ,cuo sam da je steva ali nije u redu ..... Moja zalba(a i mnogih)  86335
Back to top Go down
http://www.youjizz.com
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: Moja zalba(a i mnogih)    Moja zalba(a i mnogih)  Icon_minitime1/9/2010, 17:37

Што јесте,јесте..Капирам да ме није било 15 дана,али да ли је заправо толико админа могло да се промени?! О.о
Мене је доста људи питало на фејсу за админа али никоме нисам рекао ништа друго до :"Остави на форуму па ако се сви сложе"..
Стварно има људи који су буквално преко ноћи постали админи а они који су ту од самог почетка (Лешник) су одбачени и то заиста није у реду с обзиром да већина тих новопечених се понаша горе него он..
Back to top Go down
trainspott1ng

trainspott1ng

PostSubject: Re: Moja zalba(a i mnogih)    Moja zalba(a i mnogih)  Icon_minitime2/9/2010, 18:30

Уз вас.
Back to top Go down
http://www.zombo.com
KRETENCINA

KRETENCINA

PostSubject: Re: Moja zalba(a i mnogih)    Moja zalba(a i mnogih)  Icon_minitime3/9/2010, 00:11

shta je ovo, niko da odgovori????? slazem se iako nema svrhe da se slazem :bounce:
Back to top Go down
vekkii

vekkii

PostSubject: Re: Moja zalba(a i mnogih)    Moja zalba(a i mnogih)  Icon_minitime3/9/2010, 10:09

Spellcaster aka SpC wrote:

Стварно има људи који су буквално преко ноћи постали админи а они који су ту од самог почетка (Лешник) су одбачени и то заиста није у реду с обзиром да већина тих новопечених се понаша горе него он..
istina...

Last edited by vekk1* on 13/9/2010, 10:34; edited 2 times in total
Back to top Go down
KaraVozd Team::nEMAm+PoJm

KaraVozd Team::nEMAm+PoJm

PostSubject: Moja zalba(a i mnogih)   Moja zalba(a i mnogih)  Icon_minitime13/9/2010, 05:19

Bravo somi vote za tebe i vote za lesnika <3...
Back to top Go down
A.C. M I L @ N

A.C. M I L @ N

PostSubject: Re: Moja zalba(a i mnogih)    Moja zalba(a i mnogih)  Icon_minitime13/9/2010, 10:00

I MILANEZE GLASA ZA VAS I PODRZAVA VAS :DDD <3
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Moja zalba(a i mnogih)    Moja zalba(a i mnogih)  Icon_minitime

Back to top Go down

Moja zalba(a i mnogih)
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» ZALBA!!!
» zalba na rad admina krile
» Primedba,pohvala,sugestija i zalba u jednom