rEmA <3 kSnu!
| Subject: Moja zalba(a i mnogih) 1/9/2010, 16:27 | |
| E ovako ,primetili smo(mi koji smo duze tu ,msm na admine) ,da su dodeljeni admini nekim ne bitnim likovima (ne bitnim -ne igraju dovoljno a dobili admina preko noci) a mi koji smo prste izlomili za admina sad smo dosli u poziciju da nam oni kenjaju i nama naredjuju mislim da nije uredu da ti likovi imaju admina NE ZASLUZENO to pod 1 a pod 2 sto su bezobrazni mnogo.........nzm ko je podelio te admine ,cuo sam da je steva ali nije u redu ..... | |
|
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: Moja zalba(a i mnogih) 1/9/2010, 17:37 | |
| Што јесте,јесте..Капирам да ме није било 15 дана,али да ли је заправо толико админа могло да се промени?! О.о Мене је доста људи питало на фејсу за админа али никоме нисам рекао ништа друго до :"Остави на форуму па ако се сви сложе".. Стварно има људи који су буквално преко ноћи постали админи а они који су ту од самог почетка (Лешник) су одбачени и то заиста није у реду с обзиром да већина тих новопечених се понаша горе него он.. | |
|
trainspott1ng
| Subject: Re: Moja zalba(a i mnogih) 2/9/2010, 18:30 | |
| | |
|
KRETENCINA
| Subject: Re: Moja zalba(a i mnogih) 3/9/2010, 00:11 | |
| shta je ovo, niko da odgovori????? slazem se iako nema svrhe da se slazem :bounce: | |
|
vekkii
| Subject: Re: Moja zalba(a i mnogih) 3/9/2010, 10:09 | |
| - Spellcaster aka SpC wrote:
Стварно има људи који су буквално преко ноћи постали админи а они који су ту од самог почетка (Лешник) су одбачени и то заиста није у реду с обзиром да већина тих новопечених се понаша горе него он.. istina...
Last edited by vekk1* on 13/9/2010, 10:34; edited 2 times in total | |
|
KaraVozd Team::nEMAm+PoJm
| Subject: Moja zalba(a i mnogih) 13/9/2010, 05:19 | |
| Bravo somi vote za tebe i vote za lesnika <3... | |
|
A.C. M I L @ N
| Subject: Re: Moja zalba(a i mnogih) 13/9/2010, 10:00 | |
| I MILANEZE GLASA ZA VAS I PODRZAVA VAS :DDD <3 | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Moja zalba(a i mnogih) | |