| Ne razumem pojedine igrace i admine!??!?!?!?!?!??! | |
|
+5CyborG Buraz kalimero SpellCaster aka SpC sallenis 9 posters |
Author | Message |
---|
sallenis
| Subject: Ne razumem pojedine igrace i admine!??!?!?!?!?!??! 27/11/2010, 08:38 | |
| Sinoc dok se igrala mape tuscan, iznervirao sam se kao nikad do sad toliko sam se iznervirao da nisam moga da napisem nista ovde. Jer je bar 10 igraca psovalo jedno drugima majke, i stavljalo nikove raznorazne na pr "volim nebojsinu kevu" i sl. MISLIM JEBEM TI JA TU VAŠU ZAJEBANCIJU KAD VI NEMATE POŠTOVANJE PREMA VAŠIM MAJKAMA SRAMOTA. PITAM SE DA LI ONE ZNAJU ŠTA VI MISLITE O NJIMA SRAMOTA
RAZMISLITE DA NEKO NEMA MAJKU A VI MU JE OPSUJETE??????????? NEDAO BOG DA CUJEM NEKOG DA MI PSUJE MAJKU AUUUUU JEBO MI SVE PO SPISKU I PREKO CS A I UZIVO AKO BIH IMA SRECE DA GA NADJEM NEKAD U ZIVOTU
To samo govori o tome koliko su ti igraci i admini vaspitani i koliko cene svoju rodbinu i porodinu, i sta mislite da ce taj da ceni nekog drugog igraca? Naravno da nece nego je i njega da psuje!!!
Voleo bih da mi neko od TIH igraca i admina objasni kakva je to zajebancija i da li su ga "tata i mama" tako vaspitali jer ja to ne razumem jbg pa bih molio da mi se to objasni???!!!!!
PS Za svako spoinjanje majke i vredjanje bilo kome ja cu zankcionisati banovanjem na par dana, toliko od mene!!! A ako se to vidim da admin radi ide ovde na forum pa neka se odluci sta sa takvim "igracim"!!!! | |
|
| |
sallenis
| Subject: Re: Ne razumem pojedine igrace i admine!??!?!?!?!?!??! 27/11/2010, 08:40 | |
| Izvinjavam se sto sam mozda malo preterao i psovao ali morao sam stvarno sam sinoc pukao i prava je sreca sto nisam banovao neke igrace... | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: Ne razumem pojedine igrace i admine!??!?!?!?!?!??! 27/11/2010, 09:14 | |
| Па не знам шта да ти кажем..Мислим,капирам у чему је проблем али видећеш и сам какви ће да буду када једном запретиш,други пут избациш лика из игре..Видећеш како ће да крену да кулирају и враћају никове.. А и,могао бих да забраним реч кева у имену,а? | |
|
| |
kalimero
| Subject: Re: Ne razumem pojedine igrace i admine!??!?!?!?!?!??! 27/11/2010, 09:25 | |
| - Spellcaster aka SpC wrote:
- Па не знам шта да ти кажем..Мислим,капирам у чему је проблем али видећеш и сам какви ће да буду када једном запретиш,други пут избациш лика из игре..Видећеш како ће да крену да кулирају и враћају никове.. А и,могао бих да забраним реч кева у имену,а?
mogao bi da zabranis jos dosta drugih nickova, kao sto cu ja na forumu sad da uradim, i za postove a i za nikove, ovo ne radim zato sto je Sale psovao nego zato sto sam i pre video da neko psuje. Znaci ovo ne radim zbog Saletovih psovki. | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: Ne razumem pojedine igrace i admine!??!?!?!?!?!??! 27/11/2010, 09:35 | |
| Дај предлоге,а? | |
|
| |
kalimero
| Subject: Re: Ne razumem pojedine igrace i admine!??!?!?!?!?!??! 27/11/2010, 09:45 | |
| - Spellcaster aka SpC wrote:
- Дај предлоге,а?
da , predloge saljite na pm HAHAHAH | |
|
| |
sallenis
| Subject: Re: Ne razumem pojedine igrace i admine!??!?!?!?!?!??! 27/11/2010, 10:11 | |
| Ma opusteno ovo je samo igra ali brate preteruju ga mnogo!!! Ruzno je jebote da cujes nekog da psuje nekom ***** i prica raznorazne gluposti za koje verujem da ne mogu iz normalne osobe da izadju, strasno!!! | |
|
| |
Buraz
| Subject: Re: Ne razumem pojedine igrace i admine!??!?!?!?!?!??! 27/11/2010, 10:25 | |
| Sale podrzavam te u svemu, i predlazem (kapiram) da se sve psovke , ili sve sto moze da lici na psovku blokira (stavi gag na tu rec, kako vec nemam pojma) I ja sam se nasao 1000 puta u takvim situacijama Sale.... Dotichni ljudi meni nisu nista od toga svega psovali, al osecam se veoma nelagodno kad jedni drugome psuju blizi rod familije, od prvog do 3 kolena.... Jednostavno takve ljude treba nekako sankcionisati! | |
|
| |
sallenis
| Subject: Re: Ne razumem pojedine igrace i admine!??!?!?!?!?!??! 27/11/2010, 10:29 | |
| Naravno da ih treba sankcionisati ali vecina admina ne orbaca paznju sve dok ne pocnu njih 10 da psuju onda gaguje jedno pa on pita sto si mene kik, quit i sl a ostale nisi ka sto je mene strale pita sinoc sto sam ga quit, tad je na serv bilo bar 5 admina... | |
|
| |
kalimero
| Subject: Re: Ne razumem pojedine igrace i admine!??!?!?!?!?!??! 27/11/2010, 10:48 | |
| - sallenis wrote:
- Naravno da ih treba sankcionisati ali vecina admina ne orbaca paznju sve dok ne pocnu njih 10 da psuju onda gaguje jedno pa on pita sto si mene kik, quit i sl a ostale nisi ka sto je mene strale pita sinoc sto sam ga quit, tad je na serv bilo bar 5 admina...
brate opusteno, kazes mu razlog (psovao si ili sta vec) i kraj, nek dodje da se obrati na forum ako stvarno misli da nije kriv (mislim uopsteno, ne na pojedince) | |
|
| |
CyborG
| Subject: Re: Ne razumem pojedine igrace i admine!??!?!?!?!?!??! 27/11/2010, 11:19 | |
| - sallenis wrote:
- Sinoc dok se igrala mape tuscan, iznervirao sam se kao nikad do sad toliko sam se iznervirao da nisam moga da napisem nista ovde.
Jer je bar 10 igraca psovalo jedno drugima majke, i stavljalo nikove raznorazne na pr "volim nebojsinu kevu" i sl. MISLIM ***** TI JA TU VAŠU ZAJEBANCIJU KAD VI NEMATE POŠTOVANJE PREMA VAŠIM MAJKAMA SRAMOTA. PITAM SE DA LI ONE ZNAJU ŠTA VI MISLITE O NJIMA SRAMOTA
RAZMISLITE DA NEKO NEMA ***** A VI MU JE OPSUJETE??????????? NEDAO BOG DA CUJEM NEKOG DA MI PSUJE ***** AUUUUU JEBO MI SVE PO SPISKU I PREKO CS A I UZIVO AKO BIH IMA SRECE DA GA NADJEM NEKAD U ZIVOTU
To samo govori o tome koliko su ti igraci i admini vaspitani i koliko cene svoju rodbinu i porodinu, i sta mislite da ce taj da ceni nekog drugog igraca? Naravno da nece nego je i njega da psuje!!!
Voleo bih da mi neko od TIH igraca i admina objasni kakva je to zajebancija i da li su ga "tata i ****" tako vaspitali jer ja to ne razumem jbg pa bih molio da mi se to objasni???!!!!!
PS Za svako spoinjanje majke i vredjanje bilo kome ja cu zankcionisati banovanjem na par dana, toliko od mene!!! A ako se to vidim da admin radi ide ovde na forum pa neka se odluci sta sa takvim "igracim"!!!! Imas moju podrsku,brate moj u potpunostiCovek psuje '*****" svima (znaci u mnozini) i ja reagujem 'kick' a jedan od admina me pita za sto 'kick' sto ne bi gag, kazem gag moze za sitnije psovke kada neko pretera i bude dosadan, ovo je bre vrejdanje aloooooo,pa vidite sta psuje lik, ma server mora odmah da reaguje pa ko god bio igrac, ako server reaguje i udara kazne,kick ili ban zavisno sta treba od situacije nece ljudi odlaziti nego samo vise postovati server odnosno admine. Bice po meni reda ovako, to je balavo da nema gde vise..... Molim pod hitno rigoroznije mere..... Toliko | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: Ne razumem pojedine igrace i admine!??!?!?!?!?!??! 27/11/2010, 11:38 | |
| hmmm... ovako; nemoj da izbacis ***** iz nicka, jer mi je cesto nick KEVA4LIFE i ne vidim nista uvredljivo u tome. a da odgovorim saletu; ne znam... stvarno ne znam. jednostavno me ne vredja kad mi strale, ili leshnik kazu '***** ti *****'... jednostavno, morate da uzmete u obzir srpski duh. kad mi neko od njih dvojice kaze bilo sta za *****, UPRAVO znaci da me gotive. niti je to odraz nepostovanja, niti preteci gest... | |
|
| |
sallenis
| Subject: Re: Ne razumem pojedine igrace i admine!??!?!?!?!?!??! 27/11/2010, 11:44 | |
| Da Korg ali nisu svi kao vas dvojica razumes? Nekom smeta to, razmenite skype, msn, fb pa onda kazite jedan drugom sta mislite. Mislim nemoj pogresno da me razumes, supre ste likovi i ti i on ne mogu nista druga da kazem lose o vama gotivim vas ali brate moras da razumes i druge...mislim kako hocete ali...ja mislim da nije uredu. To je moje misljenje Pozz | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: Ne razumem pojedine igrace i admine!??!?!?!?!?!??! 27/11/2010, 11:57 | |
| ne, ne, ne... nemoj pogresno da me shvatis. ja sam se samo nasao prozvanim u naslovu. zato sam napisao. inace, jasno je meni ko dan da nekog drugog vredja da mu pominjes *****, zato sto moj kolega s posla, za ***** lomi vilicu. tako da kapiram ja sve. ja ovaj stav imam samo sa leshnikom, straletom i pekom. ipak, tu smo odavno, ceo dan na serveru, msm, vec se i znamo. a sad, ako nekog drugog vredja to sto leshnik pominje moju ****, to je vec njegov problem. a i mora se imati u vidu da mi takvo ponasanje furamo kasno uvece, kad smo sami na serveru, kad je dosadno i tako to. ja se stvarno ne secam da je bilo takvog ponasanja a sever krcat. a i opusteno bratic moj, tome i sluzi forum, da razmenimo misljenja, unapredimo server. niko se ovde ne ljuti, a ja pogotovo | |
|
| |
sallenis
| Subject: Re: Ne razumem pojedine igrace i admine!??!?!?!?!?!??! 27/11/2010, 12:01 | |
| Naravno ali sinoc bilo bar 25 igraca i tom trenutku al nmv opusteno | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: Ne razumem pojedine igrace i admine!??!?!?!?!?!??! 27/11/2010, 12:15 | |
| ne, za to si potpuno u pravu. kad je bilo ono s nickovima, bilo je dosta igraca na serveru. jeste... jbg, zaneli smo se. izvini. <3 | |
|
| |
sallenis
| Subject: Re: Ne razumem pojedine igrace i admine!??!?!?!?!?!??! 27/11/2010, 12:25 | |
| Ma ok ali znas nisam moga ni da pohvatam ko je ko i kog sam quit kog sam kik i sl. Jer nije se znalo ko koga | |
|
| |
DNI
| Subject: Re: Ne razumem pojedine igrace i admine!??!?!?!?!?!??! 27/11/2010, 13:02 | |
| Ne brate ono, pazi kad sam se ja sinoc iznervirao za to, ja sam lepo rekao da se iskulira, brate ovi su nastavili, posle je bilo malo i iritiranja, ono brate, glupo mi je da kick ljude koje gotivim ali ako nije u skladu sa pravilima servera, onda nije u skladu sa pravilima servera i cao, ti si dosao moj Server da lomis??? | |
|
| |
BaSShoX
| Subject: Re: Ne razumem pojedine igrace i admine!??!?!?!?!?!??! 27/11/2010, 13:50 | |
| - Korg wrote:
- hmmm... ovako; nemoj da izbacis ***** iz nicka, jer mi je cesto nick KEVA4LIFE i ne vidim nista uvredljivo u tome. a da odgovorim saletu; ne znam... stvarno ne znam. jednostavno me ne vredja kad mi strale, ili leshnik kazu '***** ti *****'... jednostavno, morate da uzmete u obzir srpski duh. kad mi neko od njih dvojice kaze bilo sta za *****, UPRAVO znaci da me gotive. niti je to odraz nepostovanja, niti preteci gest...
korg,tu si u pravu.....ALI sta bude kad oni opsuju nekog ko ne igra stalno na serveru i ne zna kakvi su mentalaci??? onda krece rasprava....oni imaju imunitete,i neko drugi dobije gag,a oni onda pocinju da se smeju i da podj**avaju zbog toga....onda kad tom nekom prodje gag on zapocinje ozbiljnu raspravu kojoj mora da se prikljuci jos neko i ode sve u k****!!! s tim sto strale ne vredja kao lesnik..on decko stvarno preteruje,neko ce da mu slomi ruke!! meni recimo strale vec 10 dana daje svoju kitu za obroke...i meni to ne smeta(AHAHAHAHAHAAHAHAH) ali mi smeta kad lesnik pocne da se dere i da psuje uze clanove porodice preko mica.... mislim da gag nije dovoljna sankcija za pojedine psovke.... | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: Ne razumem pojedine igrace i admine!??!?!?!?!?!??! 27/11/2010, 13:58 | |
| ne, ne, u tu tematiku nisam zalazio. NARAVNO da osudjujem SVAKO prozivanje igraca koji se ne poznaju. nema tu sta da se prica. a i smatram da bi mi mogli bar MALO da oladimo kad je server pun, jer, realno, stvarno debilno izgleda. | |
|
| |
1N5 SILA
| Subject: Re: Ne razumem pojedine igrace i admine!??!?!?!?!?!??! 27/11/2010, 14:25 | |
| - Korg wrote:
- i smatram da bi mi mogli bar MALO da oladimo kad je server pun, jer, realno, stvarno debilno izgleda.
ja sam mislio nikad necete shvatiti | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Ne razumem pojedine igrace i admine!??!?!?!?!?!??! | |
| |
|
| |
| Ne razumem pojedine igrace i admine!??!?!?!?!?!??! | |
|