eXperience Public
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

OPOMENA ZA ADMINE

Go down 
+5
STRALE LUNJA TUNJA
tandi
SpellCaster aka SpC
voodoo_people
eXp | pablo
9 posters
AuthorMessage
eXp | pablo

eXp | pablo

OPOMENA ZA ADMINE Empty
PostSubject: OPOMENA ZA ADMINE   OPOMENA ZA ADMINE Icon_minitime13/10/2010, 17:34

E drugari pa dosta zezanja i ovako mozete da radite sta hocete vama ni to nije dosta!svaka cast izuzecima.svakog koga vidim da pise belim slovima sem pozdrava i zalbi skidam mu admina na 4,5 dana koga vidim da pise belim slovima sa onom forom da pise neko ko nije admin skidam mu na duze.za pocetak admine nece imati lesnik i strale kazna traje do nedelje.sve pohvale za admine sale_pfc_,tandarela,korg!
Back to top Go down
voodoo_people

voodoo_people

OPOMENA ZA ADMINE Empty
PostSubject: cccc   OPOMENA ZA ADMINE Icon_minitime13/10/2010, 17:52

a mene neces da pohvalis dobro dobro OPOMENA ZA ADMINE 86335
Back to top Go down
http://il.youtube.com/watch?v=-Fz85FE0KtQ
eXp | pablo

eXp | pablo

OPOMENA ZA ADMINE Empty
PostSubject: ///   OPOMENA ZA ADMINE Icon_minitime13/10/2010, 17:56

ma nije randjo i ti si za 5+ al mi ovu trojcu svi hvale OPOMENA ZA ADMINE 461256 a lesnik i strale ga preterase
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

OPOMENA ZA ADMINE Empty
PostSubject: Re: OPOMENA ZA ADMINE   OPOMENA ZA ADMINE Icon_minitime13/10/2010, 18:39

Хвала за похвале OPOMENA ZA ADMINE 515912

А што се тиче за њих двојицу,стојим иза твојих речи,претерују га,али баш...
Back to top Go down
tandi

tandi

OPOMENA ZA ADMINE Empty
PostSubject: Re: OPOMENA ZA ADMINE   OPOMENA ZA ADMINE Icon_minitime13/10/2010, 20:15

Hvala pablo na pohvalama :** OPOMENA ZA ADMINE 515912
Back to top Go down
STRALE LUNJA TUNJA

STRALE LUNJA TUNJA

OPOMENA ZA ADMINE Empty
PostSubject: Pablo za tebe   OPOMENA ZA ADMINE Icon_minitime13/10/2010, 21:27

Okej si lik i necu se ja nadrkani zbog tog jebenog admina!!! Al da ti kazem kad se sprdamo svi sprdamo se kad igramo igramo... i ne mozes reci da sam preterao jer nisam,ako jesam onda je sve i jedan admin preterao osim Tanija jer decko nikad ne prica i svaka mu cast a ostali su svi isti,neko malo vise kenja neko malo manje,al uglavnom je sprdnja!!! exp nije profi server nego je server na kome se svi znaju i koji dolaze radi sprdnje!!! A ti veruj onam tarzanu GTI i tim likovima jer tog INDRU nisam gledao samo ja i nisam ga ja ban,i ne bitno ko ga je ban jer ja cu pre branmiti admina s kojim sa ok nego nekog tarzana koji glumi loodilo!!!
Back to top Go down
STRALE LUNJA TUNJA

STRALE LUNJA TUNJA

OPOMENA ZA ADMINE Empty
PostSubject: Re: OPOMENA ZA ADMINE   OPOMENA ZA ADMINE Icon_minitime13/10/2010, 21:28

Tandi*
Back to top Go down
eXp | pablo

eXp | pablo

OPOMENA ZA ADMINE Empty
PostSubject: ///   OPOMENA ZA ADMINE Icon_minitime13/10/2010, 22:44

strale koji bre gti nisam spomenuo njega ja kazem da ti i lesnik niste za admina vi ste za dvor i tamo da budete dvorske lude.admin ni na jednom serveru ne sme da radi dosta stvari a mi smo naveli nekoliko kojih ne sme i vi i to radite pa razmisli malo.ti i lesnik na svakih min napisete belim slovima nesto rekao sam vam skidam vam admina na nekoliko dana usao sam u ftp i skinuo i tek posle me zove ortak na fixni i kaze kako belim slovima a i da nisu bela slova opet ste klosari zajebavate nick tea devojcica se uvredila i izasla.dobro je sto je znamo licno pa ce nastaviti da igra a zamisli koliko stvari uradite u toku dana koji neki igrac sa strane koji udje 1 put i vidi to,pa sta mislis da ce nastaviti da igra,hoce djoku
Back to top Go down
Korg

Korg

OPOMENA ZA ADMINE Empty
PostSubject: Re: OPOMENA ZA ADMINE   OPOMENA ZA ADMINE Icon_minitime13/10/2010, 22:59

hvala za pohvalu gospodine direktore... nastavicu s kvalitetnim radom OPOMENA ZA ADMINE 515912
Back to top Go down
http://www.myspace.com/flamezshop
STRALE LUNJA TUNJA

STRALE LUNJA TUNJA

OPOMENA ZA ADMINE Empty
PostSubject: Re: OPOMENA ZA ADMINE   OPOMENA ZA ADMINE Icon_minitime13/10/2010, 23:01

Jeste zbog mene i leshika ljudi nece da igraju na tvom serveru upravu si,insa udje jednom u 100 god i to kad se mi tovarimo i ti nam poskidas admina zato sto je insa tebi javio!!! glupo jako
Back to top Go down
trainspott1ng

trainspott1ng

OPOMENA ZA ADMINE Empty
PostSubject: Re: OPOMENA ZA ADMINE   OPOMENA ZA ADMINE Icon_minitime13/10/2010, 23:05

Корг је сервер.
а у праву је пабло, сви се зајебавамо превише, сем спц, тандија, салета и корга! и има ту још пар админа ал ми остали смо углавном дегенерициOPOMENA ZA ADMINE 515912

ја и не пишем толико белим словима колко на обичном чету нпр псујем ал јеби га такав сам

Back to top Go down
http://www.zombo.com
STRALE LUNJA TUNJA

STRALE LUNJA TUNJA

OPOMENA ZA ADMINE Empty
PostSubject: Re: OPOMENA ZA ADMINE   OPOMENA ZA ADMINE Icon_minitime13/10/2010, 23:26

Brate ne kazem da nismo pisali belim slovima,al to je bilo nekih 10 min i to se ceo srever sprdao i teu nisam ja napao samo nnego je ceo server zajebavao svaku devojkun koja je usla,i ja kao admin sad treba da smirujem svakog igraca???
Server je najjaci zato sto je na njemu najveca zajebancija,a ne zato sto se cuti i igra,realno... ne moras mi vracati admina zato sto cu opet isto raditi jer ce uvek za mene ovaj server biti samo druzenje i zajebancija
Back to top Go down
1N5 SILA

1N5 SILA

OPOMENA ZA ADMINE Empty
PostSubject: Re: OPOMENA ZA ADMINE   OPOMENA ZA ADMINE Icon_minitime14/10/2010, 00:10

Strale sta mene spominjes ? Sta ja imam da pricam pablu da vam skida amina , ja sam i dalje head admin na exp za one koji ne znaju, da sam hteo da vam skinem ja bi vam skinuo sam i to odavno nemam ja sta da pitam il pricam pablu ko sta radi nije decko edbil i njemu se vise smucilo. A i to sto udjem posle sto godina nije tvoja briga uopste ,mogu da ne udjem ni jednom i mogu da skinem admina zbog ne pravilnog pisanja ako neko ne odvoji rec kako treba jer je moj server kao i pablov i bretvelov , ali nisam debil da to radim , nije niko od nas... danas sam usao malo i sprdao sam se sa korgom, monkyjem (kako vec) i trainom i jedino je korg izvalio da se zajebavam i train me pita posle 5 min dal sam mu skinuo neke opcije za admna a ja nisam isao u ftp da namestim svog ocu da skidam drugome... ja da ulazim da gledam sta se desava i da pricam pablu da vam skine admine hahah no coment..
Back to top Go down
http://steamcommunity.com/groups/eXp-pub
STRALE LUNJA TUNJA

STRALE LUNJA TUNJA

OPOMENA ZA ADMINE Empty
PostSubject: Re: OPOMENA ZA ADMINE   OPOMENA ZA ADMINE Icon_minitime14/10/2010, 00:58

izvini insa al pablo je rekao da mu je neko javio pa sam mislio da si ti,nemoj mi zameriti,danas jesmo pisali belim slovimaal to smo 1 uradili al nema veze... izvini insa,kontao sam da si ti...
Back to top Go down
STRALE LUNJA TUNJA

STRALE LUNJA TUNJA

OPOMENA ZA ADMINE Empty
PostSubject: TrAINE   OPOMENA ZA ADMINE Icon_minitime14/10/2010, 01:00

TRAINE LAZOVCINO JEDNA SVAKI PUT KAD UDJEM NAPISES MI CAO MADJA BELIM SLOVIMA I TO SVE VELIKIM DA MU SE SKINE ADMIN ODMA!!!! HAHAHAH SALIM SE KONJINO SIPTARSKA :****
Back to top Go down
STRALE LUNJA TUNJA

STRALE LUNJA TUNJA

OPOMENA ZA ADMINE Empty
PostSubject: Re: OPOMENA ZA ADMINE   OPOMENA ZA ADMINE Icon_minitime14/10/2010, 01:00

MADJAR*
Back to top Go down
1N5 SILA

1N5 SILA

OPOMENA ZA ADMINE Empty
PostSubject: Re: OPOMENA ZA ADMINE   OPOMENA ZA ADMINE Icon_minitime14/10/2010, 01:03

Nista barem sam se ismejao na tu recenicu ahah i strale imas edit gore u desnom cosku nemoj stavljati po 10 postova i ti train isto.. OPOMENA ZA ADMINE 461256 a i nije mi jasno kome god da se desi nesto sa adminom vi kazete insa uradio nesto, sam ja babaroga !?! OPOMENA ZA ADMINE 461256
Back to top Go down
http://steamcommunity.com/groups/eXp-pub
STRALE LUNJA TUNJA

STRALE LUNJA TUNJA

OPOMENA ZA ADMINE Empty
PostSubject: Re: OPOMENA ZA ADMINE   OPOMENA ZA ADMINE Icon_minitime14/10/2010, 10:07

ma ne znam jos uvek dal si babaroga,nisam te jos video OPOMENA ZA ADMINE 461256 hahahaha
Back to top Go down
sallenis

sallenis

OPOMENA ZA ADMINE Empty
PostSubject: Re: OPOMENA ZA ADMINE   OPOMENA ZA ADMINE Icon_minitime14/10/2010, 11:21

Hvala na pohvalama. Mislim da svi igraci na serveru treba da bdu jednaki nebitno da li se igrac potpisao kao Tea, Ivana, Mica i sl ili Marko, Milos... E sad ako igraci pocnu sa prozivanjem igraca koji su potpisani kao zensko treba ih kazniti a ne pridruziti im se, a realno vecina igraca i nema vise od 18 godina a dobar deo ne zna sta je zensko i jos uvek je na onom nivou stipkanja i sl.
Nekim curama koje igraju cs to imponuje to sto je svi startuju i sto je u centru paznje jer te devojke zbog toga i dolaze da igraju ali ima i onih kojima to smeta tako da treba razmisliti, i kazniti one koji to zasluze, to je moje misljenje. Super ste svi pozz i pucamo se.
Back to top Go down
Korg

Korg

OPOMENA ZA ADMINE Empty
PostSubject: Re: OPOMENA ZA ADMINE   OPOMENA ZA ADMINE Icon_minitime14/10/2010, 12:06

za sve koji ne znaju, 1nsaaa jeste babaroga, tako da bih ja pripazio kako se ponasam, da sam na vaem mestu OPOMENA ZA ADMINE 461256
Back to top Go down
http://www.myspace.com/flamezshop
sallenis

sallenis

OPOMENA ZA ADMINE Empty
PostSubject: Re: OPOMENA ZA ADMINE   OPOMENA ZA ADMINE Icon_minitime14/10/2010, 12:47

Hvala na obavestenju xD
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

OPOMENA ZA ADMINE Empty
PostSubject: Re: OPOMENA ZA ADMINE   OPOMENA ZA ADMINE Icon_minitime14/10/2010, 13:06

Све је лепо док се људи шале,али сва та шала мора имати неке границе које се прелазе свакодневно...
Back to top Go down
STRALE LUNJA TUNJA

STRALE LUNJA TUNJA

OPOMENA ZA ADMINE Empty
PostSubject: Re: OPOMENA ZA ADMINE   OPOMENA ZA ADMINE Icon_minitime14/10/2010, 16:36

Gle ovog SPC pa najebem ti se leshnikove mame i ti se uvek sprdas konjino napaljena!!! hahah koje govedo najebes mi se mame i napusim ti se kurca OPOMENA ZA ADMINE 461256 hahahahaha
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

OPOMENA ZA ADMINE Empty
PostSubject: Re: OPOMENA ZA ADMINE   OPOMENA ZA ADMINE Icon_minitime14/10/2010, 17:17

Брате зајебавам и ја тебе,али никад није општи хаос када ја то радим..И увек када је зајебанција и када крене да измиче контроли гасим sv_voiceenable на 0 и гагујем дебиле..Не пореди моју зајебанцију са вашим псовањем мајки и свега осталог.. OPOMENA ZA ADMINE 515912
Back to top Go down
trainspott1ng

trainspott1ng

OPOMENA ZA ADMINE Empty
PostSubject: Re: OPOMENA ZA ADMINE   OPOMENA ZA ADMINE Icon_minitime15/10/2010, 00:11

ВОЛИМ ВАШЕ МАЈКЕ ХАХААХАХААААААА :twisted:
Back to top Go down
http://www.zombo.com
Sponsored content

OPOMENA ZA ADMINE Empty
PostSubject: Re: OPOMENA ZA ADMINE   OPOMENA ZA ADMINE Icon_minitime

Back to top Go down

OPOMENA ZA ADMINE
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-