eXperience Public
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

Pohvala Za Admine

Go down 
2 posters
AuthorMessage
BaSShoX

BaSShoX

Pohvala Za Admine Empty
PostSubject: Pohvala Za Admine   Pohvala Za Admine Icon_minitime19/10/2010, 20:59

Hteo bih da pohvalim rad admina u poslednjih nedelju dana!! Pohvala Za Admine 515912)) Svaka cast momci,vidi se ucinak posto su ona dva brbljivca ostala bez admina,ipak admini moraju da daju primer kako se treba ponasati! Pohvala Za Admine 515912 mozda bi malo vise mogli da forsirate nesvakidasnje mape ali to ostaje na vama!! Pohvala Za Admine 515912))) pozz i samo tako nastavite!
Back to top Go down
Korg

Korg

Pohvala Za Admine Empty
PostSubject: Re: Pohvala Za Admine   Pohvala Za Admine Icon_minitime19/10/2010, 22:14

ti ce da mi kazes, ko si bre ti?! ta dva brbljivca su nosioci ovog servera, temelj zdravog razuma i kichma nase zajednice! crko da bog da onaj koji ih sputava u ostvarivanju elementarnih nagona, HRK PU!
hahahahaha Pohvala Za Admine 461256
Back to top Go down
http://www.myspace.com/flamezshop
BaSShoX

BaSShoX

Pohvala Za Admine Empty
PostSubject: Re: Pohvala Za Admine   Pohvala Za Admine Icon_minitime19/10/2010, 22:35

vidi mene debila...ladno sam u dm postaio temu... xDDDD cccc..... ovo vazi za pub!! Pohvala Za Admine 515912))))
Back to top Go down
Korg

Korg

Pohvala Za Admine Empty
PostSubject: Re: Pohvala Za Admine   Pohvala Za Admine Icon_minitime19/10/2010, 22:50

premesteno Pohvala Za Admine 515912
Back to top Go down
http://www.myspace.com/flamezshop
Sponsored content

Pohvala Za Admine Empty
PostSubject: Re: Pohvala Za Admine   Pohvala Za Admine Icon_minitime

Back to top Go down

Pohvala Za Admine
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-