eXperience Public
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

Banovan zlaRidis il kako vec...

Go down 
+4
vekkii
trainspott1ng
SpellCaster aka SpC
Pozitivno bolestan
8 posters
AuthorMessage
Pozitivno bolestan

Pozitivno bolestan

Banovan zlaRidis il kako vec... Empty
PostSubject: Banovan zlaRidis il kako vec...   Banovan zlaRidis il kako vec... Icon_minitime24/11/2010, 14:53

Zlaridis banovan ...

Evo prvi put jedan BAN na ponasanje...
Ne znam koliko decko ima godina al ako su roditelji imali propust da ga vaspitaju , to ponasanje nece moci da iznosi nad drugima..
Bezobrazluk,prozivanje,teranje inata,kurcenje ... da ne nabrajam...

A sada i objasnjenje :

... Decko je pustio rovca na mene ne znam sta mu je bilo ... ne mogu tacno da se setim ... al cim sam uso na server bila je velika tenzija...WASABI se drao psovao izivljavao ... ja sam ga upozorio , igrala se mapa inf... U medjuvremenu je usao "zlaridis" i bio je na strani wasabi-a... o tada je hteo da ima neki problem samnom... Guza se tu smirio i smirile strasti...

Mapa d2 pocinje u jednom trenutku on me ubija i govori na microfon " OTRESI MAJMUNCINU " ... ja sam momentalno dao KICK ! i kad je usao na server reko ... " Otresi majmuncinu ? " ... On je to odgovorio na admin chat " To sto mislis da si admin da si neko i nesto " Ja to gledam i kazem ja te nisam bez razloga kick nego zbog nepristojnog ponasanja... Decko kaze "ma pali budalo" ... JA TO PRECUTIM i nazovem PABLA ! ... On mi na to sve kaze "ma znaaam bezobrazan je , radi mu sta hoces" zavrsavam razgovor sa pablom ... Na serveru pocinje predavanje Guzino... Banovan zlaRidis il kako vec... 699900 ... PREDAVANJE ! ... strasno! ... Guza nam govori kao "bude li me sada pozitivni ili ti mali nelke ... neko banovo ************************ svasta reko covek..."... ja reko zbog cega da te banujem... i iskreno nisam shvatio njegovu poentu price ... a nick "zlaridis" na sve to kao slag na tortu ... i ja tu vidim da je decko preso sve mere i BANUJEM ...

Toliko od mene . Poz...

Last edited by Pozitivno bolestan on 24/11/2010, 16:17; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://www.myspace.com/nemke_nbgd
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: Banovan zlaRidis il kako vec...   Banovan zlaRidis il kako vec... Icon_minitime24/11/2010, 15:56

Надам се да ниси трајно,али све у свему слажем се са тиме што си урадио.
Back to top Go down
Pozitivno bolestan

Pozitivno bolestan

PostSubject: aaa   Banovan zlaRidis il kako vec... Icon_minitime24/11/2010, 16:31

Nisam vec je uspeo da se vrati na server...
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: Banovan zlaRidis il kako vec...   Banovan zlaRidis il kako vec... Icon_minitime24/11/2010, 16:39

Играоница Banovan zlaRidis il kako vec... 875770
Back to top Go down
trainspott1ng

trainspott1ng

PostSubject: Re: Banovan zlaRidis il kako vec...   Banovan zlaRidis il kako vec... Icon_minitime24/11/2010, 17:38

и ја се слажем за бахато понашање, шут карта
Back to top Go down
http://www.zombo.com
vekkii

vekkii

PostSubject: Re: Banovan zlaRidis il kako vec...   Banovan zlaRidis il kako vec... Icon_minitime24/11/2010, 19:43

ispravno postupio nelke...svaka je na mestu,bio sam na serveru pod drugim nickom i sve sam video...super odluka..
Back to top Go down
DNI

DNI

PostSubject: Re: Banovan zlaRidis il kako vec...   Banovan zlaRidis il kako vec... Icon_minitime24/11/2010, 22:19

Ispravno, ali npr ja kad dam kick za to otresi majmuna, meni se neko nakaci na ledja i krene da me proziva i da mi drzi predavanje kako se ja izivljavam.
Back to top Go down
Pozitivno bolestan

Pozitivno bolestan

PostSubject: aaaaa   Banovan zlaRidis il kako vec... Icon_minitime25/11/2010, 13:35

BRAVO DNI ! svak cast ... tako je i meni juce bilo ... Leshnik je pricao da glumim ludilo , dete lepinja isto nesto me je smarao ... ceo server je u jednom trenutku pricao o meni da sam ja dao BAN bez razloga , i da ce mi doci u skolu ... i koje kakve price, pa u citanku da ih stavim da se deca smeju ...

Isti slucaj DNi totalno se slazem ... Od sad cu da dajem po 3-4 bana na dan , pa nek se česu malo ...
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: Banovan zlaRidis il kako vec...   Banovan zlaRidis il kako vec... Icon_minitime25/11/2010, 13:46

Сваки бан мора бити покривен СНИМКОМ! Сними га како псује,ухвати скриншот где вређа и потом бануј..
Back to top Go down
tandi

tandi

PostSubject: Re: Banovan zlaRidis il kako vec...   Banovan zlaRidis il kako vec... Icon_minitime25/11/2010, 14:45

Ne slusaj ti sta ostali pricaju...nisi dao bez razloga. Meni su on i njegov drugar cofi pretili i napusavali me i dobili ban od mene... i meni prete da ce da me biju,tako da opusti se... to su ti internet huligani koji nemaju muda sve u oci da kazu. A od mene su najebali kad dodjem u bg. I cim ti neko od njih dvojice prigovori nesto daj mu ban!
Back to top Go down
kalimero

kalimero

PostSubject: Re: Banovan zlaRidis il kako vec...   Banovan zlaRidis il kako vec... Icon_minitime25/11/2010, 15:46

slazem se sa svime sto ste rekli, a sto se tice tih huligana, ako se bas toliko kurce, skupite se, izlupajte ih pa nek se i onda kurce :/
Back to top Go down
DNI

DNI

PostSubject: Re: Banovan zlaRidis il kako vec...   Banovan zlaRidis il kako vec... Icon_minitime26/11/2010, 08:48

Spellcaster aka SpC wrote:
Сваки бан мора бити покривен СНИМКОМ! Сними га како псује,ухвати скриншот где вређа и потом бануј..

A ako ne uspes da uvatis screen shoot spusti konzolu pa nadji tamo Banovan zlaRidis il kako vec... 515912
Back to top Go down
infected^

infected^

PostSubject: Re: Banovan zlaRidis il kako vec...   Banovan zlaRidis il kako vec... Icon_minitime26/11/2010, 09:22

Imate u logu ? Banovan zlaRidis il kako vec... 461256
Back to top Go down
trainspott1ng

trainspott1ng

PostSubject: Re: Banovan zlaRidis il kako vec...   Banovan zlaRidis il kako vec... Icon_minitime26/11/2010, 09:36

ко ће да чепрка по логу хаха Banovan zlaRidis il kako vec... 668834
Back to top Go down
http://www.zombo.com
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: Banovan zlaRidis il kako vec...   Banovan zlaRidis il kako vec... Icon_minitime26/11/2010, 14:20

infected^ wrote:
Imate u logu ? Banovan zlaRidis il kako vec... 461256

Да,ставио сам да хвата сваки дан по један..Али то је опет превише материјала за претражити...
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Banovan zlaRidis il kako vec...   Banovan zlaRidis il kako vec... Icon_minitime

Back to top Go down

Banovan zlaRidis il kako vec...
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Banovan
» banovan sam :D
» Banovan o5! :D
» taginjo opet banovan
» i opet banovan alien