|
|
| i opet banovan alien | |
|
+6vekkii Alien DNI sallenis kalimero Korg 10 posters | Author | Message |
---|
Korg
| Subject: i opet banovan alien 25/12/2010, 00:43 | |
| pre nekih 40 min na aztec. nick virtus pro aleksey k. daj samo demo i to... | |
| | | kalimero
| Subject: Re: i opet banovan alien 25/12/2010, 00:53 | |
| evo ovako demo sam snimio ali na clan1_mill, ja i rema smo bili na serveru i u trenutku kad sam hteo da ga ban on je izasao sa servera, korg evo ti ovde moje objasnjenje - Code:
-
http://exper1ence-team.darkbb.com/t828-virtuspro-aleksey-k a evo i linka za demo - Code:
-
http://rapidshare.com/files/439114887/Aleksey.dem dakle on kad je izasao i ja sam izasao sa servera i posle nekih 20 minuta vracam se na server, tamo pablo i ekipa i ja kazem pablu sta se desilo i pitam da li da snimam ponovo demo ili da ga samo ban, on je rekao da ga samo ban i to sam i uradio! | |
| | | sallenis
| Subject: Re: i opet banovan alien 25/12/2010, 01:37 | |
| Gledao sam pocetak samo nemam sad vremena da gledam sve ali po onom sto sam vido ima, zakljucio na osnovu situacije kad je lik skocilo levo od njega i stao iza kutije a on ga nisanom pratio... Odgledacu sutra ceo demo ali i ja mislim da je voler i da to vesto skriva te price mis od 10 soma sluske od 15 i sl ne prolaze... | |
| | | kalimero
| Subject: Re: i opet banovan alien 25/12/2010, 01:41 | |
| ma bas tako ne moze on biti duplo bolji od nas ovde na osnovu slusalica i misa! ili je decko strasno talentovan i ima reflekse, ili je citer koji sakriva to, nema treceg! | |
| | | DNI
| Subject: Re: i opet banovan alien 25/12/2010, 02:45 | |
| Mislim da je ovo previse!!! Ovo je 184185198517598 put da je decko banovan, da se ne lazemo ni jednom nije imao wh, ocemo tako za svako 300 puta ban dok ne ode sa servera!? | |
| | | Alien
| Subject: Re: i opet banovan alien 25/12/2010, 03:33 | |
| Na ovom serveru ima jako losih admina i to je stvarno zalosno... Ne znam ko je pricao o tome mnogo likova dobilo admina preko noci to je stvarno jedan veliki prob. koliko vidim Ja kada uvek stavim nick koji nije alien dobijem ban znaci da vi ne umete da provaliti dobrog igraca i citera... ne kazem za sebe da sam dobar igrac ali kazem samo da igram tu igricu 2 god bez ikakvog prestanka svakog jebenog dana i to sto na pubu znam tacno ko gde je ne znaci da imam nesto water pogledacu demo kad nakacim komp posto na lap topu ne mogu ali smejacu se... kalimero me je ban kada sam na asteku ubio 3icu sa AK47, i evo dajem predlog sta da udje na server kingor ili confy i potpisu se sdgfdgdf kako god i ubiju 10 coveka... vi cete njih da ban oke ali sta ce oni da kazu za server? low je i preporucujem headovima da nastave samo da dele admine likovima koji su odigrali 10mixa i 5cwa u zivotu i da vim dokle ce serv da vam dogura... sale oprema mi sve skupa kosta 5.400 nije sve u opremi sve je u mozgu i treningu. ali mene samo interesuje kako bi vi reagovali da imate admina na nekom ruskom ili swedskom poznatom pubu? sta vi bi samo kucali ban komande na svaka 2 minuta... ae molim te ako ste tu samo zbog zezanja onda nemojte ni da dolazite i ometate one koji se trude u tome... | |
| | | vekkii
| Subject: Re: i opet banovan alien 25/12/2010, 04:20 | |
| evo sada cu vam reci posto citam i prolupavate se dosta sa situacijama zbog kojih je ban...sad cu vam reci...imam steam oko pola godine,od tog vremena imam aliena u prijateljima nekih 4 meseca...posto mu je slovo A prvo u nicku,prvi mi je i na listi prijatelja...i svaaki jebeni put kada udjem na steam on uvek jebeno bleji na prvom jebenom mestu i u jebenom InGame-u je hahaha...ne ozbiljno,zovem ga stalno na mixeve,uvek kida,igra cs 10 sati dnevno i sada stvarno kad bih dao mojoj 40 godisnjoj kevi da igra dm 2 meseca,naucila bi da puca...a sta tek reci za 10 sati igranja svaki dan...ljudi pustite demo od svakog jakog igraca...evo idite na hltv.org i skinite demo od bilo kog igraca i kada bi pustili ove vektore za wh rekli bi da je citer...bas to sto je rekao alien kada bi kingor usao dobio bi ban jer bi za 3 minuta imao 40 fragova...oprema je slabiji faktor u svemu ovome,ono sto hocu da kazem je da ovaj ludak ima skill i to je to,mislim da treba da mu stavimo imunitet na ID tako da niko ne moze da ga banuje vise...ljudiii...ako se ovako nastavi,gubimo igrace...fanste je banovan,ne verujem da je ono wh i on ima previse skilla igrao sam dosta mixeva s njim,sada alien po 100ti put....nznm sta da vam kazem... sale me napada za 3,2,1..... | |
| | | 1N5 SILA
| Subject: Re: i opet banovan alien 25/12/2010, 11:33 | |
| - vekkii wrote:
- i sada stvarno kad bih dao mojoj 40 godisnjoj kevi da igra dm 2 meseca,naucila bi da puca...
ahahahah malo si kopirao balua kada je reko za iliju ekipu (triumph) ahahahah | |
| | | kalimero
| Subject: Re: i opet banovan alien 25/12/2010, 11:46 | |
| @Alien Banovao sam te na aztec-u jer nisam stigao da te ban na clan1_mill, dok sam kucao u konzoli ti si izasao i onda sam dosao kasnije opet i ban sam te, procitaj moj prvi post u ovoj temi! a sto se tice nika el treba da gledam u pasulj da li si ti ili nisi, ali svejedno jebeno si mi mnogo sumnjiv! | |
| | | Korg
| Subject: Re: i opet banovan alien 25/12/2010, 12:45 | |
| jao bre anucine, de ti vidis wh na ovom demu bre? jel znate vi da se wh izvaljuje najvise na kilovima koje ne uzme, a ne koje uzme. pa da ima wh nema SANSE da bi pustio onog jednog sto je polako izvirio iza kutije. alien drzi zoom i lik krene da izlazi a alien skine zoom i pomeri se u stranu... pa ZASTO bi to uradio kad ZNA da je tamo i "VIDI" da se lik sprema da izadje. kakav wh, bre decko igrao malo bolje nego obicno, kenjalo ga, igralo mu se... | |
| | | zly
| Subject: Re: i opet banovan alien 25/12/2010, 13:12 | |
| i opet ce da dobije unban , pro igrac bez jednog lan mixa/cw-a i smesan je ... Dni , znamo da ti se cmario , da si mu pomagao kad je kupio steam , bla bla , razumemo sve Na stimu moze da se upali cit , provereno , zato bih vas molio da ne pominjete steam , i mixeve na steamu kao necije opravdanje za igru ... Demo necu da gledam , ne zanima me ja znam kako reagujem kada je on na serveru , a to zna i dosta admina ... Ionako ne mogu da igram sa akademije , net mi je bezicni , mnogo laga , ali igram od kuce ... I da , znam ti steam_id , ne trudi se da menjas nick I zasto uvek jebeno opalite po adminima i "LOW" serveru kad god neko dobije ban ????? bicete low , bla bla bla ... Pa nikada nece nesto mnogo da se poboljsa jacina servera dok smo svi mi tu , posto oni koji najvise igraju ne igraju nista posebno dobro , ali zato prave jaku atmosferu , i samim tim prikupljaju slicne sebi igrace (vaznije im je da se malo nasmeju nego da uzmu frag) .... Tako sam i ja dosao na server ... LOW , zvuci glupo , dodajte B ispred te reci i eto vam resenja za ovaj problem | |
| | | Korg
| Subject: Re: i opet banovan alien 25/12/2010, 14:37 | |
| brate, to sto se kod nas sprda i sto je atmosfera high je samo plus. server je mlad. kod nas se igra dobar kanter, raserski, akcija se (uz par svima poznatih mrtvih skoro pa afk stekara). daj boze da potraje, bice super server. ali brate ne mozemo da banujemo ljude po licnom nahodjenju. kad god mi je neko sumnjiv, ali nmg da ga navatam i nesiguran sam, cimam jake admine da gledaju. zovem pabla redovno. i decko sam kaze: jebes demo, ako nisi siguran nema ban. nekoliko igraca se javilo na forum po fazonu jebite se svi, banujete napamet, ne treba unban, aj zdravo, daju ss i sve, likovi cisti ko suza. znaci, aj malo pitajte za drugo misljenje. ti zlajo, to sto neko nikad nije igrao mix, cw (a alien je igrao brda) ne znaci nista. ni lesnik nije opikao cw u zivotu, skoro, pa vidis i sam kakav je igrac. a demo slobodno pogledaj i videces jasno ko dan da ne pokazuje nista. | |
| | | DNI
| Subject: Re: i opet banovan alien 25/12/2010, 15:45 | |
| - zly wrote:
- Dni , znamo da ti se cmario , da si mu pomagao kad je kupio steam , bla bla , razumemo sve
Na stimu moze da se upali cit , provereno , zato bih vas molio da ne pominjete steam , i mixeve na steamu kao necije opravdanje za igru ... Nisam mu pomogao da kupi steam, nije mi se on cmario, ja sam prvi igrac i admin koji je rekao da mali nema cheat, NEMA SHVATI, tripujes decko to sto ste ga vi banovali bili na drugom serveru ne zanima me, ili ga nije imao i bili ste previse losi admini pa niste videli da nema ( kao i na svakom 3. niskorangiranom serveru ), ili ga je upalio stvarno, ali poenta koju hocu da kazem: OVDE DECKO IGRA BEZ CHEATA, DAL GA IMAO U KOMPU ILI NE NE ZANIMA ME, DECKO IGRA CISTO KOD NAS I CAO! ( Sto ne znaci naravno da kazem da ima cheat u kompu ) - zly wrote:
- I zasto uvek jebeno opalite po adminima i "LOW" serveru kad god neko dobije ban ????? bicete low , bla bla bla ...
Zato sto ima low admina i low igraca na serveru. LOW x LOW = LOW na 2 Sad jos nesto da dodam nesto, ovo je njegov jubilarni 100. put da je banovan, ajde molim vas da ne dodje opet i do 101. Alien, eSkim, dim dok nije dobio admina, mali emil... to su 4 od skoro 10 igraca. Oni se vrte ovde po ban listi/vrteli su se i uvek jedna ista prica. Ja ne znam vise sta da radim po ovom pitanju, server treba da ojaca, a on ustvari svakih nedelju dana oslabi za po jednog jakog igraca!!! | |
| | | Korg
| Subject: Re: i opet banovan alien 25/12/2010, 16:28 | |
| ^ znaci, apsolutno se slazem. | |
| | | blejdinho
| Subject: Re: i opet banovan alien 25/12/2010, 22:59 | |
| - Korg wrote:
- (uz par svima poznatih mrtvih skoro pa afk stekara)..
:* da ne skrecem sa teme... fanste cist... alien generalno nema , taginho ima... i manite vektore za dokazivanje wh-a, jer ce vas navesti da mislite da je wh kad ga nema... a pomoci ce u 2% slucajeva kada ne vidte to ovako... zavrsena prica ) hehe i ae sad malo upotrebite te steamove i dovedite ljude na public bre... | |
| | | DNI
| Subject: Re: i opet banovan alien 25/12/2010, 23:40 | |
| Pa evo 4. covek da je rekao sve sto smo rekli ja, velja i nebojsa. Sto se tice vektora to je stvar izbora, ja licno gotivim da furam vektore da znam kad mu prilazi igrac, nekad ih i iskljucim, ali za taginha nije bilo potrebe iskreno, ono ne moze onako da se igra na zvuk, a pogotovo o reflexima da ne pricam. Malom alienu da se skine ban i da mu se stavi imunitet/slot kao neka vrsta znaka da neko ponovo ne napravi gresku. | |
| | | Buraz
| Subject: Re: i opet banovan alien 26/12/2010, 09:05 | |
| Moram da iskoristim priliku kad pricate o steam-u ...... Ljudi aj mi nadjete neki steam za dz....kad vas molim <3 Makar bio i shiptarski, samo da je steam | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: i opet banovan alien | |
| |
| | | | i opet banovan alien | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|