| taginjo opet banovan | |
|
+5Buraz DNI SpellCaster aka SpC vekkii Korg 9 posters |
Author | Message |
---|
Korg
| Subject: taginjo opet banovan 21/12/2010, 16:53 | |
| aj sad da vidim da ga neko odbanuje. - Code:
-
http://www.box.net/shared/eap3mojqku | |
|
| |
vekkii
| Subject: Re: taginjo opet banovan 22/12/2010, 00:18 | |
| hahaha ma beziii to je to zavrsio je svoje...jebote 100x kazem da ima wh a svi pricaju...ma koji wh sve se cuje...pfffff | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: taginjo opet banovan 22/12/2010, 10:18 | |
| Мени ово и даље није зидоглед,можда има сумњива ситуација 1или2 али опет... | |
|
| |
DNI
| Subject: Re: taginjo opet banovan 22/12/2010, 11:02 | |
| Ja bi rekao da je ovo wh, u pocetku sam mislio da to deluje samo zbog crtica, ali poslednja runda je presudila misljenje. | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: taginjo opet banovan 22/12/2010, 11:47 | |
| ovo je wh cist ko suza. speljo, nemoj slucajno da si unban decka. kurton se moj cuje, na ulici drzi nisan dva piksela od zida, ko da ima matrix reflekse. ne juri ljude kroz zid, brate, nego krije, ali se UVEK namesti da vidi onog koji je ustekan. | |
|
| |
vekkii
| Subject: Re: taginjo opet banovan 22/12/2010, 12:38 | |
| to je ono sto sam ja misi i rekao...nema on wh,da sad busi zidove i to nego zna gde je igrac i lepo se postavi i saceka ga | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: taginjo opet banovan 22/12/2010, 12:47 | |
| ma, zao mi je da nemam demo sa mape de_nuke, kad sam ga prvi put banovao, da vidis ti sta je wh kretanje. i to ono najgore fragersko. znaci lik je ustekan negde gde ovaj ni ne planira da ide, sto znaci da ga ovaj ni ne bi ubio iz tog steka, ali taginjo ipak napravi cetiri pet koraka oko njega i gleda PITAJ BOGA GDE dok mu se ovaj ne pojavi u nekom polumrtvom uglu monitora, da bi ova picketina, ova fragercina smrdljiva citerska mogla da ga ubije.
@velja bas to brate | |
|
| |
vekkii
| Subject: Re: taginjo opet banovan 22/12/2010, 14:09 | |
| @spc...sad sam procitao opet sve postove...zidogled...to je ono sto ti pricam ne moraju da se prate linije,ako on zna gde se igraci nalaze,on moze da se provlaci tamo gde ih nema i da im dodje sa ledja,pa obratite paznju kako ovaj igra,ceka ulicu emicom,resi 2, i ide im preko spona kucu i resava ih sa ledja...to je pametna igra sa wh...ali ne dovoljno kao sto vidite | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: taginjo opet banovan 22/12/2010, 14:55 | |
| ^ nije ni to toliko, kolko sledece: on uvek resi ulicu i ide u kucu, ne gleda ni levo ni desno, a onda, kad jedan ima iza coska, tad se sunja?! ma nemoj molim te, on je pametan, a ja sam glup, jel? taj decko moze da zaboravi na ovaj server. | |
|
| |
Buraz
| Subject: Re: taginjo opet banovan 23/12/2010, 03:29 | |
| Toplo pozdravljam tvoje delo Korg.... I apelujem da pozljivo pogledate scenu kad je doticni igrac kanter (runda kad je ubio 4 sa AWP) kako je tacno znao (a nema sile da ima ugradjen milijardu-1 sistem u usima....a ne 5-1 sistem) ne bi mogao da zna da je lik iza kutije....a da ne govorim o reflexima, nije tolko superioran da zajebe matrixa i Dock Holideja...da tako brzo okida..... Svaka cast kolega na intervenciji...... | |
|
| |
sallenis
| Subject: Re: taginjo opet banovan 23/12/2010, 08:28 | |
| Po onom sto sam video cist wh uz dobro prikrivanje, i apelujem na head admine i ostale admine da slede primer korga i prate igrace koji su navodno proglaseni za "pro" postoje jos neki igraci koji furaju sa wh bas na onaj nacin kao sto su objasnili veki i korg i navodno su pametniji od svih nas koji smo u admin timu. Pozzz | |
|
| |
zly
| Subject: Re: taginjo opet banovan 23/12/2010, 19:09 | |
| - sallenis wrote:
- Po onom sto sam video cist wh uz dobro prikrivanje, i apelujem na head admine i ostale admine da slede primer korga i prate igrace koji su navodno proglaseni za "pro" postoje jos neki igraci koji furaju sa wh bas na onaj nacin kao sto su objasnili veki i korg i navodno su pametniji od svih nas koji smo u admin timu.
Pozzz | |
|
| |
kalimero
| Subject: Re: taginjo opet banovan 23/12/2010, 19:44 | |
| zlajo znam na koga mislis i bas sam to hteo da napisem | |
|
| |
CyborG
| Subject: Re: taginjo opet banovan 24/12/2010, 09:18 | |
| Ja sada znam 3-4 pro igraca koji igraju sa nama a koriste ta cuda bozja i ne mogu nista....ako banujem, njima ce biti skinut ban tako da moram da ih trpim a oni odlicno znaju koji su...... | |
|
| |
DNI
| Subject: Re: taginjo opet banovan 24/12/2010, 10:33 | |
| Njega su verovatno kao malog vezali u vrecu i bacili u reku, pa je razmisljao kad se izvukao dal da se potpisuje taginho ili david coperfield | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: taginjo opet banovan | |
| |
|
| |
| taginjo opet banovan | |
|