nije istina nikola. meni je na server usao emilson pod nekim botovskim nikom i napravio 60+ fragova sa 10- smrti i nisam ga banovao, iako su me SVI sa servera cimali da ga banujem. gledao sam lika, nisam znao ko je, ali se jasno ko dan videlo da je pro. kad sam banovao taginja blejao sam u specu 2 mape, nuke i dust, i sad zalim sto mi je demo dust snimio preko nuke. decko se namesta u pozicije koje mu dozvoljavaju da vidi stek koji realno ne bi proverio. sama cinjenica da ga vise nema na serveru i da, kad dodje ima jadan skor, je dovoljna da dobije dozivotnu bananu sa servera.
ps: tebe sam gledao milijardu puta i nisam te nijednom banovao, a sa raznim nikovima si ulazio. mogu ja vrlo dobro da uocim citere, veruj mi. ja stvarno ne banujem na pamet. taginjo je bedna citercina i nista vise. i neka su ga unban, boli me uvo, dovoljno je sto vise ne dolazi na server, postigao sam cilj, makar u nekoj meri...
pps: a i nisi dobro ispratio diskusiju. nisam ja njega banovao zbog ubistava pod flesom ili kroz zid. pa koji bi ja bot bio kad bi tako banovao ljude...