eXperience Public
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

Tagginho demo

Go down 
+6
vekkii
A.C. M I L @ N
eXp | pablo
trainspott1ng
SpellCaster aka SpC
Korg
10 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Alien

Alien

Tagginho demo - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Tagginho demo   Tagginho demo - Page 2 Icon_minitime3/11/2010, 20:10

nisam demo pogledao mrzi me, a ovaj samo bih da kazem koje reci
to sto on cuje sa pola mape nema korg nikakve veze Tagginho demo - Page 2 515912
ja imam steam, sluske od 1200din i veruj jako sluze, pomazu mi kada cujem nekog sa susedne strane i samo opalim par metaka kroz zid i hedujem ga...
a i to kroz flesh nije nista strasno on ako npr stoji i ceka te i ti mu izbacis flesh on kada cuje da si ispred njega opalice rafal pa sta bude... msm ima dosta caka, ali samo nesto hocu da kazem posto eto korg jeste kralj i sve skoro najjaci baja na servu i to ali nije toliko iskusan, naravno nisam ja nesto sad pa da se cimkur ali kazem jer nisam video da 1nsaa, pablo, spc i tako ti iskusni momci cesto se zale za neke situacije jer znaju znanje Tagginho demo - Page 2 515912
dobro nije ni zlocin ako sumnjas na nekog, ali trebas da gledas realno
kada bi svaki admin banovao za to, pa pro igraci ne bi postojali Tagginho demo - Page 2 459193
znaci udjes na shvedski ili nemacki server i da imas admina samo bi isao od jednog do drugo ban ban ban... Tagginho demo - Page 2 461256
Back to top Go down
Korg

Korg

PostSubject: Re: Tagginho demo   Tagginho demo - Page 2 Icon_minitime3/11/2010, 22:49

nije istina nikola. meni je na server usao emilson pod nekim botovskim nikom i napravio 60+ fragova sa 10- smrti i nisam ga banovao, iako su me SVI sa servera cimali da ga banujem. gledao sam lika, nisam znao ko je, ali se jasno ko dan videlo da je pro. kad sam banovao taginja blejao sam u specu 2 mape, nuke i dust, i sad zalim sto mi je demo dust snimio preko nuke. decko se namesta u pozicije koje mu dozvoljavaju da vidi stek koji realno ne bi proverio. sama cinjenica da ga vise nema na serveru i da, kad dodje ima jadan skor, je dovoljna da dobije dozivotnu bananu sa servera.

ps: tebe sam gledao milijardu puta i nisam te nijednom banovao, a sa raznim nikovima si ulazio. mogu ja vrlo dobro da uocim citere, veruj mi. ja stvarno ne banujem na pamet. taginjo je bedna citercina i nista vise. i neka su ga unban, boli me uvo, dovoljno je sto vise ne dolazi na server, postigao sam cilj, makar u nekoj meri...

pps: a i nisi dobro ispratio diskusiju. nisam ja njega banovao zbog ubistava pod flesom ili kroz zid. pa koji bi ja bot bio kad bi tako banovao ljude...
Back to top Go down
http://www.myspace.com/flamezshop
vekkii

vekkii

PostSubject: Re: Tagginho demo   Tagginho demo - Page 2 Icon_minitime3/11/2010, 23:42

alien daj steam da te add
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Tagginho demo   Tagginho demo - Page 2 Icon_minitime

Back to top Go down

Tagginho demo
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca!