| Tagginho demo | |
|
+6vekkii A.C. M I L @ N eXp | pablo trainspott1ng SpellCaster aka SpC Korg 10 posters |
|
Author | Message |
---|
Korg
| Subject: Tagginho demo 17/10/2010, 16:07 | |
| http://www.box.net/shared/pd5bqg0dva | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: Tagginho demo 17/10/2010, 17:02 | |
| На снимку се не види ништа...Све је могао да чује...Чак сам и ја на звучницима чуо све без некакве концентрације..Предлажем unban. | |
|
| |
trainspott1ng
| Subject: Re: Tagginho demo 17/10/2010, 17:19 | |
| WARNING! Server returned protocol version 47, not 48 Demo file completely loaded. Demo file completely loaded. Disconnected. Demo playback stopped. Automatic connection re
daj komance plz to sa frapsom konvertuj pa okaci na jutub ili bilo gde nebitno, meni nece da pusti zato sto imas p47, citeru:)
edit//
korg, nema nista, jebi ga, ko RADI taj i gresi!
unban i to je to | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: Tagginho demo 17/10/2010, 19:16 | |
| Није хтело брате,ја сам покушао 100 пута..пробај ти... | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: Tagginho demo 17/10/2010, 19:56 | |
| sta je cuo? kazi mi samo sta je cuo? kad je plantao c4 i docekao dzaleta na hed sa dugog? kako ga je cuo? iza njega trojica terora blizih njemu trckara okolo, a on cuo dzaleta? cs nije radjen u 5.1 sistemu, kakve god sluske da imas. uostalom, da ima sluske od 100 eura, imao bi i steam, a ne da cepa na p47... decko je bez blama, usred trcanja ka rupi, STAO milisekundu pre nego sto je dzale izasao...ili onog koji je uleteo na lower preko mid vrata? kako je njega cuo? ili onog na kratkom sto je cucao, kad je zapucao momentalno kad je izasao? sta je cuo? cuo je da lik cuci? ljudi...
edit: znas sta sam mu poslao na psay pre bana; dodji na forum da objasnis demo koji imam.
gde je? | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: Tagginho demo 18/10/2010, 15:48 | |
| Не знам брате,ја сам рекао моје мишљење,а ви остали дајте своје..Шта да вам кажем друго.. | |
|
| |
eXp | pablo
| Subject: /// 18/10/2010, 16:26 | |
| zajebava me gajbi komp i cs tako da nisam pogledao cim pogledam javljam al ne moje misljenje nego dal ima ili nema | |
|
| |
A.C. M I L @ N
| Subject: Re: Tagginho demo 19/10/2010, 22:58 | |
| sta bi na kraju sa taginjom ) | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: Tagginho demo 20/10/2010, 14:42 | |
| Нисам успео да му скинем бан,не знам зашто О.о | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: Tagginho demo 20/10/2010, 14:45 | |
| speljo, nisi mu skinuo ban jer se decko NE JAVLJA a igra od prvog dana. mislim da sama ta cinjenica mnogo govori. i apelujem da se ban ne skida NIPOSTO pre nego pablo, bretvel ili 1nsaaa pogledaju demo... | |
|
| |
trainspott1ng
| Subject: Re: Tagginho demo 20/10/2010, 16:04 | |
| тагињо уредно игра на серверу | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: Tagginho demo 20/10/2010, 16:24 | |
| super je da smo slozni kao admini -.- | |
|
| |
trainspott1ng
| Subject: Re: Tagginho demo 20/10/2010, 16:27 | |
| а реално спц је крив! скида нам команде и бела слова шалим се, а тагињо није дошао да се жали зато што му је одмах тај дан и скинут бан.. па оно, ако се процени ипак, мада не верујем, да има вх, првом приликом, зна се | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: Tagginho demo 20/10/2010, 17:09 | |
| - korg.rush wrote:
- speljo, nisi mu skinuo ban jer se decko NE JAVLJA a igra od prvog dana. mislim da sama ta cinjenica mnogo govori. i apelujem da se ban ne skida NIPOSTO pre nego pablo, bretvel ili 1nsaaa pogledaju demo...
Брате човек ме је звао 72пута на мобилни од када је банован,немој да причаш нешто што не знаш...Чуо сам се са Паблом и скинуо сам бан,то је то... | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: Tagginho demo 20/10/2010, 18:28 | |
| | |
|
| |
vekkii
| Subject: Re: Tagginho demo 21/10/2010, 13:29 | |
| ne znam sta da kazem...taginjo stalno ima 30+ fragova...ja po demou mislim da ima wh a i ne samo po demou nego inace kad ga gledam stalno...krece se tako da izbegne protivnike,dolazi sa ledja ili se postavi tako da satro mi mislimo da igra na zvuk ali u stvari ima wh sigurno 100000 %...uostalom ako je takav pro on bi imao steam a ne bi igrao na valve 47 | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: Tagginho demo 21/10/2010, 15:28 | |
| | |
|
| |
kalimero
| Subject: Re: Tagginho demo 21/10/2010, 18:23 | |
| ljudi ja takodje misli ta tagginho ima wh samo vesto skriva, jedan dan ostao sam protiv 8 ct-ova kretao se iz lovera ka midu pa na ct spawn, em sto je svima dosao s ledja a nije se culo da trci jos je i kad je prosao kroz double door pa kod ct spawna dosao nije ni pogledao B nego je samo okrenuo nisan ka spawnu i krenuo ka B ledjima i bila 2 ct-a na spawnu iza kutije i on ladno poceo da busi i rokne oba :S
p.s. nije ih ubio sve ali je imao 3, 4 sumnjiva fraga | |
|
| |
TDI -*Dz@le<3plAwUsiCu*
| Subject: Dzale 4 eXp 21/10/2010, 23:00 | |
| Ima ...ko je bio kad me je ubio shvatice ..a korg je to video ...tako da nemam vise sta da pricam ..samo mu dajte opomenu i to je to pozz | |
|
| |
blejdinho
| Subject: Re: Tagginho demo 26/10/2010, 23:32 | |
| - korg.rush wrote:
- sta je cuo? kazi mi samo sta je cuo? kad je plantao c4 i docekao dzaleta na hed sa dugog? kako ga je cuo? iza njega trojica terora blizih njemu trckara okolo, a on cuo dzaleta? cs nije radjen u 5.1 sistemu, kakve god sluske da imas. uostalom, da ima sluske od 100 eura, imao bi i steam, a ne da cepa na p47... decko je bez blama, usred trcanja ka rupi, STAO milisekundu pre nego sto je dzale izasao...ili onog koji je uleteo na lower preko mid vrata? kako je njega cuo? ili onog na kratkom sto je cucao, kad je zapucao momentalno kad je izasao? sta je cuo? cuo je da lik cuci? ljudi...
edit: znas sta sam mu poslao na psay pre bana; dodji na forum da objasnis demo koji imam.
gde je? +1 ubistvo na dugom mi je mnogo sumnjivo... bas je stao kad je trebalo... sad ima tu 2 situacije u kojoj bih rekao da nema wh, tipa 2 smrti pod flesom... mada verovatno je dovoljno pametan da ne ubija kada je full belo ) licno mnogo mi je sumnjivo... mozda je slucajnost(posto nije mogao da cuje), sta znam... voleo bih i sebe da pogledam sa ovim linijama kako izgleda | |
|
| |
vekkii
| Subject: Re: Tagginho demo 26/10/2010, 23:39 | |
| covek rece da nema wh i da dodjemo u igraonicu kad budemo hteli da nam pokaze...ok onda cemo ja,on,spc,pablo i train na primer da odemo u lan i da odigramo neki mix pa da vidimo ako tako stvarno igra,onda skidam kapu a ako ne odigra lepo ima prvo da ga prebijemo pa onda da objasni svaku situaciju ako bude tvrdio da mu nesto ne odgovara u kgb-u,jer to vecina citera kaze...klasican izgovor..lose mi ovde radi cs,ne mogu da namestim sens,ne odgovara mi oprema...klasika... | |
|
| |
kalimero
| Subject: Re: Tagginho demo 27/10/2010, 08:37 | |
| to je najbolje veki, mada ovde kod nas u kgb-u ja nemogu da se naviknem , visoko mi je sve ruka mi se umori tako da mi je najbolje kuci ali igram kolko tolko dobro... samo vi to proverite @blejdinho to nema nikakve veze sto je umro kroz fles, posto postoji wh na kojem mozes da biras sta hoces, znaci imas komandu da vidis kroz fles, da ne vidis i tako to | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: Tagginho demo 27/10/2010, 18:06 | |
| ^ ne radi se o tome. da decko roka kroz fles, isto je i da roka kroz zidove. ne bi bio on ovde od pocetka pa do danas da je tolko pglu. sve sto hocu da kazem je da otkad je popio bananu, dobre skorove ima samo kad igra s botovima. cim neko IOLE jaci uleti na server, taginjo samo resetuje dok ne zavrsi na nekom botovskom skoru od 15:10... taj decko je odlican - citer, jer smo ga vrlo tesko navatali i svaka mu cast. i to je neki skil... | |
|
| |
A.C. M I L @ N
| Subject: Re: Tagginho demo 27/10/2010, 23:31 | |
| cim neko IOLE jaci uleti na server, taginjo samo resetuje dok ne zavrsi na nekom botovskom skoru od 15:10. Korg nemoj me zajebavas, taj skor mi je najbolji u zivotu bio, tako da nemoj ga zoves botovski :bounce: | |
|
| |
TDI -*Dz@le<3plAwUsiCu*
| Subject: Dz@le 4 eXp 27/10/2010, 23:32 | |
| hahhhaha milaneze .... :DD | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Tagginho demo | |
| |
|
| |