eXperience Public
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca!

Go down 
+5
m4rlb0ro!
BaSShoX
DNI
sallenis
Alien
9 posters
AuthorMessage
Alien

Alien

Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! Empty
PostSubject: Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca!   Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! Icon_minitime27/11/2010, 13:24

E ovako, par puta igram na nekim serverima na kojima ima autodemo
i palo mi je na pamet da to stavimo i ovde, razlog
mozemo lakse nalaziti i provaljivati citere i mozemo se sprdati
neke do jaja fragove kaciti na 4um Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! 875770
Back to top Go down
sallenis

sallenis

PostSubject: Re: Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca!   Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! Icon_minitime27/11/2010, 13:34

Ne brate nego igra cs po 12h zamisli koliki bi mu demo bio Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! 402787 Ali lepo je da svako ima al za sad mislim da je ne izvodljivo ne znam kako je to reseno na tim serv.?
Back to top Go down
DNI

DNI

PostSubject: Re: Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca!   Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! Icon_minitime27/11/2010, 13:38

Pa to public igracima nije problem Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! 875770 ja kad god udjem na takav server kucam odmah stop. Sto se mene tice NE.
Back to top Go down
BaSShoX

BaSShoX

PostSubject: Re: Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca!   Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! Icon_minitime27/11/2010, 13:39

kad se mapa zavrsava,zavrsva se i demo!kad krece nova mapa o5 pocinje da se snima..... Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! 515912 tako da ako igra 6 mapa u trajanju od 2 sata imace 6 demo-a svaki od po 20 min(ako toliko traje mapa)....
Back to top Go down
m4rlb0ro!

m4rlb0ro!

PostSubject: Re: Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca!   Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! Icon_minitime27/11/2010, 15:11

DNI wrote:
Pa to public igracima nije problem Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! 875770 ja kad god udjem na takav server kucam odmah stop. Sto se mene tice NE.
upravo tako ... Admini kad im je neko sumnjiv snimaju demo da bi opravdali ban i to je sve !
Back to top Go down
kalimero

kalimero

PostSubject: Re: Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca!   Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! Icon_minitime27/11/2010, 15:17

BaSShoX wrote:
kad se mapa zavrsava,zavrsva se i demo!kad krece nova mapa o5 pocinje da se snima..... Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! 515912 tako da ako igra 6 mapa u trajanju od 2 sata imace 6 demo-a svaki od po 20 min(ako toliko traje mapa)....
neces imati 6 demo-a nego ces imati 1 od poslednje mape, zato sto server samo presnimava preko prethodnog demo-a pa se prethodni brise Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! 875770, ja mislim da ovo nemoze da pomogne. jedino za fragove, ali taj demo mora odma biti uplodovan.
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca!   Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! Icon_minitime27/11/2010, 19:11

Све је то лепо момци,али мени је кантер већ превелики и не желим да буде још већи..

А да Вас научим нешто..Када вам је неко ултрасумњив,увек постоји ова ствар :
amx_exec nick "record ime-demoa

И ето Вам га сумњиви демо,сумњивог играча Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! 875770
Back to top Go down
vekkii

vekkii

PostSubject: Re: Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca!   Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! Icon_minitime27/11/2010, 19:26

ja nemam komandu exec kao ni unban,kao ni jos dosta komandi...sad ne znam da li je to bug neki ili sam ostao u ftp-u bez tih slova al ono,smorio sam se kad sam video da neam to
Back to top Go down
Korg

Korg

PostSubject: Re: Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca!   Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! Icon_minitime27/11/2010, 19:33

amx_exec nick "record ime-demoa < sta radi ovo?
Back to top Go down
http://www.myspace.com/flamezshop
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca!   Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! Icon_minitime27/11/2010, 19:39

vekkii wrote:
ja nemam komandu exec kao ni unban,kao ni jos dosta komandi...sad ne znam da li je to bug neki ili sam ostao u ftp-u bez tih slova al ono,smorio sam se kad sam video da neam to
unban Није радио раније добро,али сада би требало да је све океј..

Korg wrote:
amx_exec nick "record ime-demoa < sta radi ovo?

Почиње снимање демоа играча на његовом компу...

можеш и

amx_exec nik "snapshot

И да ухватиш СС његов..

Под условом да лепо одрадиш команду...
Back to top Go down
Korg

Korg

PostSubject: Re: Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca!   Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! Icon_minitime27/11/2010, 20:11

kako to misllis 'lepo'? aj mi daj celu liniju sa tacno napisanim razmacima i navodnicima, plz.
Back to top Go down
http://www.myspace.com/flamezshop
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca!   Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! Icon_minitime27/11/2010, 20:18

Korg wrote:
kako to misllis 'lepo'? aj mi daj celu liniju sa tacno napisanim razmacima i navodnicima, plz.

Па дао сам ти,али некада зна да забоде и да се не одради то..Јебем ли га...
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca!   Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! Icon_minitime

Back to top Go down

Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca!
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Tagginho demo