| Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! | |
|
+5m4rlb0ro! BaSShoX DNI sallenis Alien 9 posters |
Author | Message |
---|
Alien
| Subject: Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! 27/11/2010, 13:24 | |
| E ovako, par puta igram na nekim serverima na kojima ima autodemo i palo mi je na pamet da to stavimo i ovde, razlog mozemo lakse nalaziti i provaljivati citere i mozemo se sprdati neke do jaja fragove kaciti na 4um | |
|
| |
sallenis
| Subject: Re: Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! 27/11/2010, 13:34 | |
| Ne brate nego igra cs po 12h zamisli koliki bi mu demo bio Ali lepo je da svako ima al za sad mislim da je ne izvodljivo ne znam kako je to reseno na tim serv.? | |
|
| |
DNI
| Subject: Re: Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! 27/11/2010, 13:38 | |
| Pa to public igracima nije problem ja kad god udjem na takav server kucam odmah stop. Sto se mene tice NE. | |
|
| |
BaSShoX
| Subject: Re: Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! 27/11/2010, 13:39 | |
| kad se mapa zavrsava,zavrsva se i demo!kad krece nova mapa o5 pocinje da se snima..... tako da ako igra 6 mapa u trajanju od 2 sata imace 6 demo-a svaki od po 20 min(ako toliko traje mapa).... | |
|
| |
m4rlb0ro!
| Subject: Re: Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! 27/11/2010, 15:11 | |
| - DNI wrote:
- Pa to public igracima nije problem ja kad god udjem na takav server kucam odmah stop. Sto se mene tice NE.
upravo tako ... Admini kad im je neko sumnjiv snimaju demo da bi opravdali ban i to je sve ! | |
|
| |
kalimero
| Subject: Re: Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! 27/11/2010, 15:17 | |
| - BaSShoX wrote:
- kad se mapa zavrsava,zavrsva se i demo!kad krece nova mapa o5 pocinje da se snima..... tako da ako igra 6 mapa u trajanju od 2 sata imace 6 demo-a svaki od po 20 min(ako toliko traje mapa)....
neces imati 6 demo-a nego ces imati 1 od poslednje mape, zato sto server samo presnimava preko prethodnog demo-a pa se prethodni brise , ja mislim da ovo nemoze da pomogne. jedino za fragove, ali taj demo mora odma biti uplodovan. | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! 27/11/2010, 19:11 | |
| Све је то лепо момци,али мени је кантер већ превелики и не желим да буде још већи.. А да Вас научим нешто..Када вам је неко ултрасумњив,увек постоји ова ствар : amx_exec nick "record ime-demoa И ето Вам га сумњиви демо,сумњивог играча | |
|
| |
vekkii
| Subject: Re: Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! 27/11/2010, 19:26 | |
| ja nemam komandu exec kao ni unban,kao ni jos dosta komandi...sad ne znam da li je to bug neki ili sam ostao u ftp-u bez tih slova al ono,smorio sam se kad sam video da neam to | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! 27/11/2010, 19:33 | |
| amx_exec nick "record ime-demoa < sta radi ovo? | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! 27/11/2010, 19:39 | |
| - vekkii wrote:
- ja nemam komandu exec kao ni unban,kao ni jos dosta komandi...sad ne znam da li je to bug neki ili sam ostao u ftp-u bez tih slova al ono,smorio sam se kad sam video da neam to
unban Није радио раније добро,али сада би требало да је све океј.. - Korg wrote:
- amx_exec nick "record ime-demoa < sta radi ovo?
Почиње снимање демоа играча на његовом компу... можеш и amx_exec nik "snapshot И да ухватиш СС његов.. Под условом да лепо одрадиш команду... | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! 27/11/2010, 20:11 | |
| kako to misllis 'lepo'? aj mi daj celu liniju sa tacno napisanim razmacima i navodnicima, plz. | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! 27/11/2010, 20:18 | |
| - Korg wrote:
- kako to misllis 'lepo'? aj mi daj celu liniju sa tacno napisanim razmacima i navodnicima, plz.
Па дао сам ти,али некада зна да забоде и да се не одради то..Јебем ли га... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! | |
| |
|
| |
| Automatsko snimanje demo snimka svakog igraca! | |
|