eXperience Public
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava

Go down 
5 posters
AuthorMessage
kalimero

kalimero

kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava Empty
PostSubject: kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava   kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava Icon_minitime26/7/2010, 13:06

1. nick: kalimero GOESWILDSTYLE!
2. god: 1994
3. iskustvo kao admin:imam, znam sa amx modom, bio sam na nekoliko servera admin
4. gde ste bili admin pre: mtel public kg kings, qck clan war, bsq public, bsq cw, pretoria world cs, kikinda gaming zone, ki-gaming cw server, ki-gaming public
5. cs iskustvo: 3 godine
6. msn ili steam: anucin@live.com, uskoro uzimam steam pa cu i to dati ako treba kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava 875770
Back to top Go down
A.C. M I L @ N

A.C. M I L @ N

PostSubject: Re: kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava   kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava Icon_minitime29/10/2010, 22:27

sta bi Kalimero niko ne odgovara a? :DDD
Back to top Go down
kalimero

kalimero

PostSubject: Re: kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava   kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava Icon_minitime29/10/2010, 22:37

na ovu prijavu sam i ja zaboravio kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava 461256
Back to top Go down
eXp | pablo

eXp | pablo

PostSubject: ////   kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava Icon_minitime29/10/2010, 22:45

haha i ja sam brate ali sam se bas setio tebe dog.cemo se za tog admina
Back to top Go down
1N5 SILA

1N5 SILA

PostSubject: Re: kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava   kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava Icon_minitime29/10/2010, 23:23

Ja sam ZA da ti stavimo admina i verovatno cu ti staviti ovih dana, posto si se trudio oko foruma , i znam da ces biti primeran admin na serveru
Back to top Go down
http://steamcommunity.com/groups/eXp-pub
A.C. M I L @ N

A.C. M I L @ N

PostSubject: Re: kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava   kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava Icon_minitime29/10/2010, 23:56

Kalimero da mi se zahvalis dobices admina zbog mene, ja sam vas podsetio na ovu temu kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava 461256 kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava 52878
Back to top Go down
kalimero

kalimero

PostSubject: Re: kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava   kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava Icon_minitime30/10/2010, 08:17

hvala sto hocete da mi stavite admina ali nemoj ovih dana, ako bas zelis da mi stavis onda mi stavi oko 15 novembra kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava 461256, ni slucajno pre, mrzi me da ti objasnjavam zasto kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava 86335
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava   kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava Icon_minitime30/10/2010, 15:51

Нема паре да да до тада kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava 515912 хаха kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava 515912)
Back to top Go down
kalimero

kalimero

PostSubject: Re: kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava   kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava Icon_minitime30/10/2010, 16:10

somi znao sam da si glup al bas ovoliko to nisam mogao ni da pretpostavim kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava 461256, pare cu vrv imati 7,8 novembra, tad mi je rodjendan kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava 875770
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava   kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava Icon_minitime30/10/2010, 16:55

Капирам ја да си љубоморан,али оно kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava 515912
Back to top Go down
kalimero

kalimero

PostSubject: Re: kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava   kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava Icon_minitime30/10/2010, 17:38

a ne, ne to nikako, da budem ljubomoran na glavonja kao ti.. Nikad kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava 461256
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava   kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava Icon_minitime

Back to top Go down

kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Prijava
» kalimero nick!
» Prijava za sudiju
» Prijava admina za koriscenje Cheata