eXperience Public
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

Prijava admina za koriscenje Cheata

Go down 
4 posters
AuthorMessage
stuk@

Prijava admina za koriscenje Cheata Empty
PostSubject: Prijava admina za koriscenje Cheata   Prijava admina za koriscenje Cheata Icon_minitime30/8/2010, 03:03

Zeleo bih da prijavima admin "Zly" za koriscenje Cheata WH, moj dokaz je demo koji sam snimio dok sam bio u specu,zamolicu admine da dobro pogledaju DEMO i da ga odgledaju do samog kraja.hvala

DEMO:
http://www.2shared.com/file/fwehtMYK/zly.html
Back to top Go down
vekkii

vekkii

PostSubject: Re: Prijava admina za koriscenje Cheata   Prijava admina za koriscenje Cheata Icon_minitime30/8/2010, 10:10

ajde okaci na megupload ili na rapishare...mada cisto sumnjam u ovo sto pricas :S
Back to top Go down
eXp | pablo

eXp | pablo

PostSubject: ///   Prijava admina za koriscenje Cheata Icon_minitime30/8/2010, 10:57

hahahhaha nisam pogledao ovo ali i ako jeste wh to sigurno nije zly nego neko koje igrao pod njegovim nickom posto nemaju svi admini imunitet
Back to top Go down
vekkii

vekkii

PostSubject: Re: Prijava admina za koriscenje Cheata   Prijava admina za koriscenje Cheata Icon_minitime30/8/2010, 11:10

odgledao sam demo,sa sluskama,gledao bez esp linija ali ovo nije wh...u nekim situacijama se jasno cuje svaki korak ili kad postavi c4 na malom sajtu,video je na radaru verovatno da mu je tu ubijen igrac pa je pazio bananu...znaci stuka istripovao si se Prijava admina za koriscenje Cheata 461256
gde zlaja brat da pali wh...zajebo si se Prijava admina za koriscenje Cheata 515912
Back to top Go down
stuk@

PostSubject: Re: Prijava admina za koriscenje Cheata   Prijava admina za koriscenje Cheata Icon_minitime30/8/2010, 12:42

ma slusaj nisam ni ja bio bas 100 posto siguran ali kad sam video da puca onaj deo nesto pod flesj i ti fazoni sto nemoze da se desi slucajno...pomislio sam odmah ;P
Back to top Go down
zly

zly

PostSubject: Re: Prijava admina za koriscenje Cheata   Prijava admina za koriscenje Cheata Icon_minitime30/8/2010, 15:41

Prvo da kazem da sam pocastvovan Prijava admina za koriscenje Cheata 515912))
Pablo ja sam igrao . Secam se da si me pitao jesam li admin ...
Veki je jednu situaciju objasnio , odgledao sam jos 1 frag , kada pod flashom pucam onog , to je tebi flash , meni flash nije bio , tj. nije mi bilo belo , video sam ...
Dalje , vidi se da se sprdam (svaki frag pocinjem dgl-om) ...
Takodje se vidi da ne znam da se popnem na merdevine , i da sam se ispalio posteno onaj prvi frag(koji si snimio) posle cega sam se valjao od smeha ...
Posle sam onom naduvanom xpiriumum prosuo glavu i dalje nisam gledao sta si snimao , je l` me ne zanima Prijava admina za koriscenje Cheata 515912
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Prijava admina za koriscenje Cheata   Prijava admina za koriscenje Cheata Icon_minitime

Back to top Go down

Prijava admina za koriscenje Cheata
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Prijava
» Prijava za sudiju
» kalimero GOESWILDSTYLE! uredna prijava
» za admina
» Pravila admina