kalimero
| Subject: kalimero nick! 21/8/2010, 00:30 | |
| sad sam igrao na serveru pod nickom naDn3, uglavnom svi admini me znaju pod nickom kalimero... usao je neki sa nickom kalimero i nije zeleo da promeni, reko sam adminu vise puta da ga opomene ali nije nista bilo, nije meni toliko stalo do tog nicka, nego sta mislite kad bi neki balvan usao na moj nick i poceo da cituje, em sto biste vi stekli misljenje o meni da sam citer jos bi i meni bilo papa sa ovog servera sto nikako ne zelim da se dogodi jer se na ovom serveru dosta zabavljam | |
|
infected^
| Subject: Re: kalimero nick! 21/8/2010, 00:37 | |
| koliko ja znam ban ne ide na nick nego na ip ili steam id a ako ti je nick nadne znace te po nicku nadne a ne po nicku kalimero O.o | |
|
kalimero
| Subject: Re: kalimero nick! 21/8/2010, 00:48 | |
| - infected^ wrote:
- koliko ja znam ban ne ide na nick nego na ip ili steam id a ako ti je nick nadne znace te po nicku nadne a ne po nicku kalimero O.o
pa naDn3 trenutno koristim ali vise sam koristio kalimero, i opet udjem po nekad sa tim nikom :S | |
|
zly
| Subject: Re: kalimero nick! 21/8/2010, 01:17 | |
| - infected^ wrote:
- koliko ja znam ban ne ide na nick nego na ip ili steam id a ako ti je nick nadne znace te po nicku nadne a ne po nicku kalimero O.o
Nema to nikakve veze ... Ja odem kod druga , citujem na nick zly , odem kuci udjem opet sa istim nickom i normalno da bi mi svaki normalan admin opet dao ban , zato sto sam vec banovan (ali posto nas ima malo normalnih ) ... A sto se tebe tice , ne menjaj nick , sta da ti kazem ... Tako moze neko da sere , kome mi da verujemo ??? Ipak je to tvoja rec protiv njegove i tako ... Izaberi 1 nick kojim cemo da te pamtimo i tako ce svima da bude lakse | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: kalimero nick! | |
| |
|