| Imunitet na nick | |
|
|
Author | Message |
---|
Korg
| Subject: Imunitet na nick 18/7/2010, 17:57 | |
| ljudi... dakle vec mesecima se desava, a sad, od kad sam admin, zaista ne mogu da tolerisem vise. ljudi stavljaju moj nick i igraju na serveru. nebitno je u kom kintekstu, ali u sred partije promene nick u korg i igraju, a ja ne mogu da im amx-ujem nick, jer nas bude dvojica i server ne zna koji nick da promeni. molim vas, najljubaznije, da se to vec jesnom resi. | |
|
| |
eXp | pablo
| Subject: /// 18/7/2010, 18:33 | |
| korg posto si ti admin ne znam kako to moze to je neki bug ae videcemo nesto | |
|
| |
zly
| Subject: Re: Imunitet na nick 18/7/2010, 20:31 | |
| ovako , to je moguce , posto se i meni desilo koliko puta da sa drugim setinfom udjem na server ... Posto sam admin jos negde , ostane mi taj setinfo i igram ali nemam funkcije admina ... Verovatno zato sto nemamo slot ( slovo b u amx_who) . edit : imamo b , ali opet sam u pravu | |
|
| |
zly
| Subject: Re: Imunitet na nick 18/7/2010, 20:44 | |
| rekao sam ja to onom vasem NAJDEBLJEM (spc ) ali on me kulira kaze cini mi se jos pre mesec dana | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: Imunitet na nick 18/7/2010, 20:59 | |
| cuo sam se sa speljom, reseno je. hvala. | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: Imunitet na nick 19/7/2010, 09:04 | |
| Море попуш'те ви мени мој НАЈДЕБЉИ курац! То стоји у тексту! Зли,да си окренуо или званично рекао да је проблем у нечему ја би га решио..Корг,маторац наш артритични,се сетио и позвао па сам решио проблемее | |
|
| |
zly
| Subject: Re: Imunitet na nick 19/7/2010, 17:10 | |
| | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: Imunitet na nick 26/7/2010, 23:14 | |
| dakle, speljo, dzabe smo krecili. problem i dalje postoji. ljudi igraju s mojim nickom -.- | |
|
| |
Collateral**
| Subject: Re: Imunitet na nick 27/7/2010, 23:50 | |
| - Korg.Rush wrote:
- dakle, speljo, dzabe smo krecili. problem i dalje postoji. ljudi igraju s mojim nickom -.-
Imas lepo amxmodmenu, bindujes ga na neko slovce, imas komandu kick i resis problem | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: Imunitet na nick 28/7/2010, 16:06 | |
| to resava problem, uistinu, ali glupo bi bilo da kickujem straleta zato sto mu je nick strale 4 korg, iako me smara to... a i da trazim da menja, opet sam debil, pa samim tim i sto mi smeta sam debil, ali eto... prosto bih hteo da, kao admin, imam imunitet na nick, to je sve... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Imunitet na nick | |
| |
|
| |
| Imunitet na nick | |
|