| Slotovi minimum a mozda i Imunitet | |
|
+10Korg uki_zemunac CyborG infected^ SpellCaster aka SpC zly kalimero A.C. M I L @ N Buraz PEKA 14 posters |
|
Author | Message |
---|
PEKA
| Subject: Slotovi minimum a mozda i Imunitet 7/1/2011, 23:22 | |
| Otvaram temu zato sto mislim da je red da damo ljudima koji provode vremena na serveru kao i admini, (neki i vise provode nego admini.) MINIMUM SLOT, a nekome i imunitet ko zasluzi. Stavio sam i one koji ne igraju tolko cesto ali su od osnivanja na serveru. A po meni to su: A.C. burbery A.B. A.C. MIL@N A.B. A.C. Mrcho A.B. blejdinho BaSShoX [pokemon] Vuteek zemunac dlp.Andrija (od skoro igra ali je redovan) R.I.P_zaza_Paviljoni_N.B.G._'91 (njemu bi mogli i admina) STRALE TUNJA LUNJA (takodje bi mogli admina, ali pod uslovom da ne sere kolko je srao) (LJUBI ME U *****) ) Marlboro ^KiDaLiCa IdZuO! ps. VEROVATNO SAM NEKOG IZOSTAVIO JBG NISAM NAMERNO, DODAJTE VI KOGA ZELITE ...POZDRAV OD PEKE | |
|
| |
Buraz
| Subject: Re: Slotovi minimum a mozda i Imunitet 7/1/2011, 23:41 | |
| Old Cliner Kaya Mada na Direktorima je da odluce | |
|
| |
A.C. M I L @ N
| |
| |
kalimero
| Subject: Re: Slotovi minimum a mozda i Imunitet 8/1/2011, 01:04 | |
| burberry je admin, za slotove se slazem da se daju pokemonu, vuteeku, zemuncu, kidalici, blejdinho, marlboru i mrchu i straletu ali pod uslovom koji si ti rekao peko jer su stvarno redovni i igraju vec dosta, ja igram 6 meseci na ovom serveru, a kad sam dosao oni su svi bili tu tako da se zaista dugo sa nama. Ostali po meni treba jos da igraju da bi dobili nesto,a sto se imuniteta tice, ja ga ne bi dao nikom sem ovde navedenih, jer bi se tako mozda neki od njih obezobrazili i poceli da psuju ili tako nesto. | |
|
| |
PEKA
| Subject: Re: Slotovi minimum a mozda i Imunitet 8/1/2011, 01:18 | |
| ne znam sto si A.C. M I L @ N A izostavio kad decko ima skoro 200 sati na serveru igranja.. A sto se tice ZAZE on je bio admin na eXp-u od otvaranja kolko se ja secam, pa mu je skinut jer nije dugo igrao.. | |
|
| |
kalimero
| Subject: Re: Slotovi minimum a mozda i Imunitet 8/1/2011, 01:20 | |
| zaboravio sam da ih dodam, nisam mogao sve da zapamtim, u ove gore dodajem i zazu i milanceta | |
|
| |
zly
| Subject: Re: Slotovi minimum a mozda i Imunitet 8/1/2011, 01:46 | |
| marlboro je moj brat , smrda jedna m4rlb0ro ustvari i slazem se i za njega i za sve ostale | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: Slotovi minimum a mozda i Imunitet 8/1/2011, 10:05 | |
| Пола тих играча већ има слотове, нећу ја њих да јурим за то. Ако желе слот, слободно могу да траже..
Што се тиче админа, то и даље важи, у колико желе да плаћају, добиће админе.. | |
|
| |
infected^
| Subject: Re: Slotovi minimum a mozda i Imunitet 8/1/2011, 10:09 | |
| Kad god se nesto navodi mene morate da izostavite | |
|
| |
CyborG
| Subject: Re: Slotovi minimum a mozda i Imunitet 8/1/2011, 10:25 | |
| Ima mnogo njih koji su stalni na serveru, ne bismo trebali ovako da radimo jer sigurno ce postojati neko koga cemo izostaviti a bice uvredjen sto nije ispostovan...Koliko ja znam u toku su dodele admina na sledeci nacin:
-kada igrac bude bio na 1. mestu na rang listi najvise provedenih sati za tekuci mesec na serveru dodeljuje mu se admin za naredni mesec...(tipa: sada je NN najvise vremena provodio na serveru za mesec januar,najvise sati ima provedenih na serveru i dobija admina za mesec februar) -bar mesec dana pre toga da je vidjen na serveru
slot je malo slozeno jer imamo previse stalnih igraca, da ne bude neko posle uvredjen ako nije ispostovan ...zato predlazem da 10 igraca koja imaju najvise provedenih sati na serveru za mesec decembar dobiju slot (pod uslovom da igraju,jer ima i onih koji nabiju vreme pa se gube....)...i recimo ja bi tako radio ubuduce...gledati vreme provedeno na serveru i deliti im statuse admina,slota i imuniteta....Pozz | |
|
| |
kalimero
| Subject: Re: Slotovi minimum a mozda i Imunitet 8/1/2011, 12:45 | |
| - CyborG wrote:
- Ima mnogo njih koji su stalni na serveru, ne bismo trebali ovako da radimo jer sigurno ce postojati neko koga cemo izostaviti a bice uvredjen sto nije ispostovan...Koliko ja znam u toku su dodele admina na sledeci nacin:
-kada igrac bude bio na 1. mestu na rang listi najvise provedenih sati za tekuci mesec na serveru dodeljuje mu se admin za naredni mesec...(tipa: sada je NN najvise vremena provodio na serveru za mesec januar,najvise sati ima provedenih na serveru i dobija admina za mesec februar) -bar mesec dana pre toga da je vidjen na serveru
slot je malo slozeno jer imamo previse stalnih igraca, da ne bude neko posle uvredjen ako nije ispostovan ...zato predlazem da 10 igraca koja imaju najvise provedenih sati na serveru za mesec decembar dobiju slot (pod uslovom da igraju,jer ima i onih koji nabiju vreme pa se gube....)...i recimo ja bi tako radio ubuduce...gledati vreme provedeno na serveru i deliti im statuse admina,slota i imuniteta....Pozz u potpunosti se slazem sa ovim, ali da se ti admini stavljaju samo na 1 mesec! | |
|
| |
CyborG
| Subject: Re: Slotovi minimum a mozda i Imunitet 8/1/2011, 14:15 | |
| | |
|
| |
kalimero
| Subject: Re: Slotovi minimum a mozda i Imunitet 8/1/2011, 14:27 | |
| razmislio sam i nisam siguran da je dobro da se daju admini svima koji su prvi na ranku, mislim da bi bolje bilo da se daju slotovi ili imuniteti na 1 mesec jer ne mora da znaci da je svako ko je dobar igrac dobar i admin ili obrnuto, moze da se desi neka nepredvidjena situacija. | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: Slotovi minimum a mozda i Imunitet 8/1/2011, 15:22 | |
| Апсолутно ми не пада на памет да први на ранку буде админ! Па сви ће да се јуре на проклетом ранку, а и углавном су на првом месту пар људи који се ротирају.. Треба да дамо админа некоме кога апсолутно боли пишангер за то, или некоме ко ће да банује све редом јер му се дигао пишангер.. Неким људима са те листе смо предложили админе, али они то нису хтели.. Зато и не подржавам то јавно именовање и остало, ако неко хоће слот нека ми се слободно обрати (или Паблу,али он ће свеједно рећи да на'ватате мене .. | |
|
| |
zly
| Subject: Re: Slotovi minimum a mozda i Imunitet 8/1/2011, 15:44 | |
| Evo oce m4rlb0ro | |
|
| |
uki_zemunac
| Subject: Re: Slotovi minimum a mozda i Imunitet 10/1/2011, 01:50 | |
| Ma imam ja valjda slot... ali nemam jebeni imunitet... )) | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: Slotovi minimum a mozda i Imunitet 10/1/2011, 05:41 | |
| niko nema imunitet, jer pojedini psuju ko skotovi -.- imate rezervisano mesto na serveru, puna kapa! | |
|
| |
kalimero
| Subject: Re: Slotovi minimum a mozda i Imunitet 10/1/2011, 14:03 | |
| bas tako, zato ja nebi ni stavljao imunitet .. | |
|
| |
DNI
| Subject: Re: Slotovi minimum a mozda i Imunitet 10/1/2011, 16:09 | |
| - kalimero wrote:
- CyborG wrote:
- Ima mnogo njih koji su stalni na serveru, ne bismo trebali ovako da radimo jer sigurno ce postojati neko koga cemo izostaviti a bice uvredjen sto nije ispostovan...Koliko ja znam u toku su dodele admina na sledeci nacin:
slot je malo slozeno jer imamo previse stalnih igraca, da ne bude neko posle uvredjen ako nije ispostovan ...zato predlazem da 10 igraca koja imaju najvise provedenih sati na serveru za mesec decembar dobiju slot (pod uslovom da igraju,jer ima i onih koji nabiju vreme pa se gube....)...i recimo ja bi tako radio ubuduce...gledati vreme provedeno na serveru i deliti im statuse admina,slota i imuniteta....Pozz u potpunosti se slazem sa ovim, ali da se ti admini stavljaju samo na 1 mesec! Slazem se za slotove, ali ne i za admina, ko zna koliko je taj sposoban da vodi racuna o serveru! Ali sto se tice slotova moze. | |
|
| |
CyborG
| Subject: Re: Slotovi minimum a mozda i Imunitet 10/1/2011, 19:51 | |
| ZAKLJUCAJ temu ovo ne vodi nikuda....O ovome treba da pricaju pablo i todor a mi samo da glasamo... | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| |
| |
1N5 SILA
| Subject: Re: Slotovi minimum a mozda i Imunitet 10/1/2011, 21:43 | |
| - CyborG wrote:
- ZAKLJUCAJ temu ovo ne vodi nikuda....O ovome treba da pricaju pablo i todor a mi samo da glasamo...
i zaboravio si mene | |
|
| |
CyborG
| Subject: Re: Slotovi minimum a mozda i Imunitet 11/1/2011, 08:48 | |
| da..........naravno i ti......izvini | |
|
| |
[BuM]_kreator
| Subject: Re: Slotovi minimum a mozda i Imunitet 22/4/2011, 04:11 | |
| mogli bi i slotovi za [BuM] igrace | |
|