| pitanje za admine | |
|
+4eXp | pablo vekkii sallenis zly 8 posters |
|
Author | Message |
---|
DNI
| Subject: Re: pitanje za admine 4/6/2010, 00:34 | |
| - TRAINSPOTT1NG wrote:
- ја сам га исто извалио, ал ајде, ипак је на админима да одлуче и прЕсуде..
кад год да неко оде у спец њему игра драстично опадне.. а видео сам сад на инферну како прати лика кроз зидове, једини сам био мртав Kada god ja odem u spec decko nastavi da igra normalno i da ubija normalno ljude! To sto je vama tesko da shvatite da jednostavno postoji neko bolji to je vasa stvar! | |
|
| |
1N5 SILA
| |
| |
trainspott1ng
| Subject: Re: pitanje za admine 4/6/2010, 10:07 | |
| - DNI wrote:
- TRAINSPOTT1NG wrote:
- ја сам га исто извалио, ал ајде, ипак је на админима да одлуче и прЕсуде..
кад год да неко оде у спец њему игра драстично опадне.. а видео сам сад на инферну како прати лика кроз зидове, једини сам био мртав Kada god ja odem u spec decko nastavi da igra normalno i da ubija normalno ljude! To sto je vama tesko da shvatite da jednostavno postoji neko bolji to je vasa stvar! дни све ми реци ал не форсирај ту причу како је мени криво и како сам љубоморан што неко боље игра.. :/ си нормалан бре.. и ко је мене синоћ квитовао са сервера?? колко сам ја видео сале и ти сте били на серверу, а после кад сам ушао сале ми рече да није он. не скичи одмах, нисам рекао ни да си ти, ал кажем да сам само вас двојицу видео. | |
|
| |
zly
| Subject: Re: pitanje za admine 4/6/2010, 19:44 | |
| bla bla bla , nista pametno nisam procitao -.0 Kao sto si i sam rekao - KAD GOD ODES U SPEC DECKO IGRA NORMALNO Da mozda , kojim slucajem ne folira ??? A za dim-a , nikad nisam ni rekao da cituje , cak sam ga veoma cesto i branio na serveru , decko zna da igra mnogo dobro i igra na zvuk (ima dobre sluske i zna da ih koristi ) , dok kod aliena nikad nisam to primetio ... I ne moze u nekom malom mestu da se pojavi decko koji razbija cs a da nikad nije igrao u igraonici , da nikad nije igrao lan u svom gradu i da niko nije cuo za njega uopste (video sam danas docu i jos me je pitao doca odakle je on ? ??? ) . To da nisam admin nije problem , imam dovoljno iskustva da znam ko je citer a ko nije , a ponavljam , nigde nisam rekao da je ALIEN taj decko koga sam ja banovao iako sve pokazuje da jeste ... Dok ne dokazem rekao sam da necu da to pomenem ... I da , gledao sam ga kada umrem nekoliko puta ... I uvek je bio sumnjiv btw. A i ovo da nisam admin cemo brzo da resimo 8) 8) 8) 8) | |
|
| |
DNI
| Subject: Re: pitanje za admine 5/6/2010, 15:07 | |
| Imbecilu, alien je steam, i kad kazem normalno, znaci igra kao sto obicno igra, nabija, zly, bolje cuti da me ne iznerviras! | |
|
| |
vekkii
| Subject: Re: pitanje za admine 5/6/2010, 22:44 | |
| ae bre iskulirajte se svi dni prestani da se kurcis i kraj price.... | |
|
| |
eXp | pablo
| Subject: /// 6/6/2010, 00:59 | |
| ALO AJDE DOSTA SVI TI ZLY OK REKAO SI A TI DNI PRETERA GA.DOSTA O OVOME PROMENITE TEMU SIGURNO NECETE DA BANUJETE NEKOGA PREKO FORUMA... | |
|
| |
DNI
| Subject: Re: pitanje za admine 6/6/2010, 03:27 | |
| Tema sluzi ovde da bi se diskutovala, a i pored toga sta ja imam da se iskuliram kada sam upravu, i normalno da cu da se "kurcim" kada decko pokusava da dokaze da je neko ko je nevin, cheater! | |
|
| |
zly
| Subject: Re: pitanje za admine 6/6/2010, 03:41 | |
| - DNI wrote:
- Tema sluzi ovde da bi se diskutovala, a i pored toga sta ja imam da se iskuliram kada sam upravu, i normalno da cu da se "kurcim" kada decko pokusava da dokaze da je neko ko je nevin, cheater!
To da li je nevin je diskutabilno ... To sto se kurcis tvoj problem , internet huligani me ne zanimaju .. Imbecil ti je tata ... A steam sto je kupio juce ne znaci da je odmah najbolji igrac , i to sto ste se vi nesto dogovarali oko tog steam-a ili sta vec je vas problem . | |
|
| |
1N5 SILA
| |
| |
Sponsored content
| Subject: Re: pitanje za admine | |
| |
|
| |
| pitanje za admine | |
|