eXperience Public
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

Server Polu Mrtav?

Go down 
+2
SpellCaster aka SpC
Alien
6 posters
AuthorMessage
Alien

Alien

Server Polu Mrtav?  Empty
PostSubject: Server Polu Mrtav?    Server Polu Mrtav?  Icon_minitime6/2/2011, 11:00

Zbog cega je server ovoliko oslabio ?:?:?:?:?:
vec danima ga posmatram od 7h pa sve do 2h pola 3h nigde nikog nema
a i nekoliko puta vidjam uvece oko 9h, 10h da nema vise igraca od 10 :/
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: Server Polu Mrtav?    Server Polu Mrtav?  Icon_minitime6/2/2011, 12:29

Зато што нико жив нема нову ИП адресу, а ми немамо начин да пребацимо играче са старе адресе на нову.. ЈЕбига, није до нас...
Back to top Go down
BaSShoX

BaSShoX

PostSubject: Re: Server Polu Mrtav?    Server Polu Mrtav?  Icon_minitime6/2/2011, 13:08

Ae sad malo aktivacija,reklamacija i slicno....reklamirajte server po face-u,lepite reklame po banderama ako treba...nije moje da bilo sta serem al server ima 20 admina,30 stalnih igraca.... niko se ne trudi ni oko cega i zato je server u rasulu.... ako vas 20 ne moze da izreklamira server i skupi neke bedne pare za mrtvi redirekt onda treba da batalite server i nek ode sve u ku*ac!! ZzZ i pa se pucamo! <3
Back to top Go down
eXp | pablo

eXp | pablo

PostSubject: Re: Server Polu Mrtav?    Server Polu Mrtav?  Icon_minitime6/2/2011, 13:16

jeste bashox tako,meni je brda puta proslo kroz glavu da ugasimo jbg kada ljudi nece da se trude.otvore ljudi nov server pa je server pun kroz 20 dana a mi q.
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: Server Polu Mrtav?    Server Polu Mrtav?  Icon_minitime6/2/2011, 13:19

Полако, биће све опет по старом, само треба мало времена да прође..
А за редирект мислим да у наредна два месеца можемо да исцимамо нешто..
Back to top Go down
Alien

Alien

PostSubject: Re: Server Polu Mrtav?    Server Polu Mrtav?  Icon_minitime6/2/2011, 13:29

Ja sam upravo pormenio steam name u "193.104.68.47:27029 eXp NEW IP!"
i na fejsu ostavio u status isto to
veceras cu o5 na fejsu i eto mogla bi to vecina igraca Server Polu Mrtav?  875770
Back to top Go down
BaSShoX

BaSShoX

PostSubject: Re: Server Polu Mrtav?    Server Polu Mrtav?  Icon_minitime6/2/2011, 13:31

Pod broj 1: Server je pre mesec dana trebao da promeni ime u EXP pub NEW IP 11.111.11:11111 tako da bi SVI znali da se menja ip..... Pod 2: za taj redirekt skupljate vec 3-4 meseca a garantujem da svi pijete i pusite...pa odreknite se mesecno paklice cigara i 2 piva i eto vam para za redirekt... pod 3: admina ima previse ljudi koji nemaju veze za serverom niti sa pro igranjem,ali su zato NECIJI DRUGARI pa mogu da imaju admina.... ima tu jos par stavki koje bih vam rado rekao,ali posto sam ja niko i nista,necu da opet ispadne kako trpam nos gde mu nije mesto i ostace na ovom...
Back to top Go down
Alien

Alien

PostSubject: Re: Server Polu Mrtav?    Server Polu Mrtav?  Icon_minitime6/2/2011, 13:41

i da dodam jos nesto posto vidim da se admini pojedini zale na ljude kako se ne trude oko servera
ja sam tu na raspolaganju ima me spc na fejsu ako treba nesto za redirect ili za placanje servera cimajte
i onako sam tu redovno ja nikada nisam ovoliko dugo igrao na nekom pub, stalo mi je do serva i zalosno mi je kad vidim da je prazan il jos gore kad vidim nekog admina koji je juce na server dosao...
Back to top Go down
Korg

Korg

PostSubject: Re: Server Polu Mrtav?    Server Polu Mrtav?  Icon_minitime6/2/2011, 13:45

nikola, volim te.
Back to top Go down
http://www.myspace.com/flamezshop
Alien

Alien

PostSubject: Re: Server Polu Mrtav?    Server Polu Mrtav?  Icon_minitime6/2/2011, 14:34

Nemoj ovde o nasim tajnama Nebojsa!
Back to top Go down
rEmA <3 kSnu!

rEmA <3 kSnu!

PostSubject: Re: Server Polu Mrtav?    Server Polu Mrtav?  Icon_minitime7/2/2011, 17:57

Nije zbog ip-a i pre je ovako bilo ,zasto je prazan pa kad bi malo vise dolazili i ne bi bio ,eo npr veki i pablo udju 2 puta nedeljno ,zar nije? Server Polu Mrtav?  461256
Back to top Go down
http://www.youjizz.com
eXp | pablo

eXp | pablo

PostSubject: Re: Server Polu Mrtav?    Server Polu Mrtav?  Icon_minitime7/2/2011, 19:12

rema ne lupaj od kada smo otvorili server svaki dan sam usao u pocetku igrao vise nego ti i korg zajedno sada malo manje posto vezbamo kao ekipa al brate ja admina imam na steam id tako da ne igram samo kao pablo
Back to top Go down
rEmA <3 kSnu!

rEmA <3 kSnu!

PostSubject: Re: Server Polu Mrtav?    Server Polu Mrtav?  Icon_minitime24/2/2011, 13:33

Koji lazov Server Polu Mrtav?  461256
Back to top Go down
http://www.youjizz.com
Sponsored content

PostSubject: Re: Server Polu Mrtav?    Server Polu Mrtav?  Icon_minitime

Back to top Go down

Server Polu Mrtav?
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Server
» Puče server
» Napustam server!!!!
» Ovako se reklamira server!
» OCEMO PONOVO SERVER DA SE AKTIVIRA!!!!!!!!!!!!!!!!