eXperience Public
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

Napustam server!!!!

Go down 
+3
eXp | pablo
voodoo_people
zemunac
7 posters
AuthorMessage
zemunac

zemunac

Napustam server!!!! Empty
PostSubject: Napustam server!!!!   Napustam server!!!! Icon_minitime30/11/2010, 01:39

Ja cu lagano da napustim server...Ne mogu vise da cujem debile da me vredjaju....Ponasaju ko klinci...Glume huligani internet !!!! STVARNO NE MOGU VISE DA TRIPIM!!! JEBE MI SE I ZABOLE ME!!!! A DOBIJEM GAG I QUIT ZA DZABE! ! !
Back to top Go down
voodoo_people

voodoo_people

PostSubject: Re: Napustam server!!!!   Napustam server!!!! Icon_minitime30/11/2010, 09:20

ceikaj stani polako de ces sve se da resiti. sta je to bilo ko te vredja?
Back to top Go down
http://il.youtube.com/watch?v=-Fz85FE0KtQ
eXp | pablo

eXp | pablo

PostSubject: ....   Napustam server!!!! Icon_minitime30/11/2010, 09:44

urose ne seri stvarno nije fer od tebe sada!!!taj lik cim ti je nesto rekao dobio je gag neki njegovi ortaci su poceli da kenjaju dobili su kick kada ja mayoru prosao gag nastavio je da sere isto je dobio kick a ti si na sve to poceo da napusavas nas na admin say i njih da prozivas istom merom trebali su i oni i TI da dobijete ban na 30,60 min
Back to top Go down
ZEX'

ZEX'

PostSubject: Re: Napustam server!!!!   Napustam server!!!! Icon_minitime30/11/2010, 10:50

nemoj munze brate moj... msm to sam i ja planirao al necu.

dajte zemuncu admina i nemoj da kenjate brate zna sve komande, dao sam mu ja admina na serbian deluxu, i sve je postovao kako treba... a ne admina ima na serveru koji pisu belim slovima i zejebavaju se...

i bolesno je sto kada udjem ujutru fy_snow i time 9999999999999 msm stavite ujutru da se vrte samo dd2_2x2 i fy_snow

<3 MUNZE <3
Back to top Go down
http://pchelp.rs/
zemunac

zemunac

PostSubject: Re: Napustam server!!!!   Napustam server!!!! Icon_minitime30/11/2010, 12:44

Voodoo , ja necu da se zalim...i necu.... Zex brate , ja necu admina i nisam trazio...<3 Pablo , ja sam zasluzio da dobijem gag , kick i quit...i zasluzio sam da dobijem ban.... muka mi je vise da slusam tvoje ortake...Necu da se vratim... Ne mogu vise da tripim vredjanje od klince...Non stop se kurce na serveru...ae bezi....a nisam prvi poceo i nista nisam uradio....Kad su poceli da me vredjaju onda sam se iznevirao i vredjao sam ih,a za admin say izvinjavam se,iznervirao sam se....Pozz...
Back to top Go down
DNI

DNI

PostSubject: Re: Napustam server!!!!   Napustam server!!!! Icon_minitime30/11/2010, 13:10

Pablo, vredjaju njega, vredjaju tandarelu, vredjaju korga, mene, saleta, da ne nabrajam sada, zar treba to da se trpi? Zar treba unban da im se daje? Ja sam ti rekao da su stvarno preterali, ti mi pricas o tome kick ga, nemoj ban, ban na vreme itd, zasto ja da pustam da mi se vraca neko ko ima nameru samo da vredja ljude?
A zemune brate moj Napustam server!!!! 52878 to nije resenje, ti da ides sa servera, pa lako je tebi, a sa kim cu ja da se koljem onda? Napustam server!!!! 515912
Back to top Go down
voodoo_people

voodoo_people

PostSubject: Re: Napustam server!!!!   Napustam server!!!! Icon_minitime30/11/2010, 13:28

a sa kim cu ja da se koljem onda? Napustam server!!!! 515912
TJ koga ce koljemo ako ti odes Napustam server!!!! 86335
Back to top Go down
http://il.youtube.com/watch?v=-Fz85FE0KtQ
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: Napustam server!!!!   Napustam server!!!! Icon_minitime30/11/2010, 13:39

DNI wrote:
Pablo, vredjaju njega, vredjaju tandarelu, vredjaju korga, mene, saleta, da ne nabrajam sada, zar treba to da se trpi? Zar treba unban da im se daje? Ja sam ti rekao da su stvarno preterali, ti mi pricas o tome kick ga, nemoj ban, ban na vreme itd, zasto ja da pustam da mi se vraca neko ko ima nameru samo da vredja ljude?

Не можеш трајно да банујеш играоницу,не можеш на основу појединаца да искључиш све људе одатле,а они су нам,реално,један од разлога зашто је сервер пун..Да им трајно банујемо кућне рачунаре немам ништа против,али играоницу никако!
Back to top Go down
DNI

DNI

PostSubject: Re: Napustam server!!!!   Napustam server!!!! Icon_minitime30/11/2010, 13:54

Znam, svestan sam ja toga, ali gubi se strpljenje. Da nema igraone server bi max igrao 5 v 5
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: Napustam server!!!!   Napustam server!!!! Icon_minitime30/11/2010, 14:11

DNI wrote:
Znam, svestan sam ja toga, ali gubi se strpljenje. Da nema igraone server bi max igrao 5 v 5

И одговорио си самом себи на питање овде Napustam server!!!! 515912
Back to top Go down
sallenis

sallenis

PostSubject: Re: Napustam server!!!!   Napustam server!!!! Icon_minitime30/11/2010, 15:01

Ja sam ban te mayorove drugare na po 1h i mayora i zemunaca sam vise puta gag, quit i kick iradicu to i nadalje jer ovo od tih igraca nisam ocekivao!!!
Lepo sam zamoli sve koji pravili nered na serveru da ucute oni nisu, molim lepo ja necu nikog da molim po 10 puta nego lepo ban ga na 1h pa kad dodje neka razmisli!!!
Ako neko ima sa nekim nesto neka to resi van cs a ne kao neke pi... da se psuju i vredjaju na cs-u!!!
A mayor i njegovi ortaci mogu da budu srecni sto nisu dobili PERM ban jer ne moze meni niko da preti i sl.!!! Sta oni misle? DA mogu da dodju na server i da psuju igrace i admina kako hoce?!!!
Ne moze mora da se zna neki red, psovanje admina PERM ban i kraj!!!
Sve dok se ne budu postovala sva pravila servera ja ne igram na exp jer ne treba mi to da me ljudi psuju i vredjaju bez potrebe a posle ti isti dobiju unban!!!
Licno sam cuo da je cleo napusavao Tandarelu 5 min psovao mu sve zivo i mrtvo i taj isti je dobio sutra dan UNBAN!!!!
Toliko od mene!!!
Back to top Go down
sallenis

sallenis

PostSubject: Re: Napustam server!!!!   Napustam server!!!! Icon_minitime30/11/2010, 15:07

Sto se tice zemunca i mayora nisam video ko je prvi poceo ali kad sam video da se npusavaju gag sam i jednog i drugo i NE INTERESUJE ME KO JE POCEO PRVI JER SU I JDAN I DRUGI PREKRSILI PRAVILA sto znaci da nemaju prava da se ljute zbog toga sto su bili kaznjeni.
A svim onima koji hoce da me upucaju evo moj msn pa neka se jave da se dog oko mesta upucavanja
sallenis@yahoo.com
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: Napustam server!!!!   Napustam server!!!! Icon_minitime30/11/2010, 15:22

sallenis wrote:
taj isti je dobio sutra dan UNBAN!!!!

Опет понављам,играоница неће бити банована трајно!!
Back to top Go down
eXp | pablo

eXp | pablo

PostSubject: /////   Napustam server!!!! Icon_minitime30/11/2010, 15:26

pa naravno miso sto bih ban igraonu zbog 4,5 ljudi a pored njih igra jos 30 ljudi iz te igraonice lepo ga banujes na 1h a on je npr uplatio 2h i smorice se baja
Back to top Go down
sallenis

sallenis

PostSubject: Re: Napustam server!!!!   Napustam server!!!! Icon_minitime30/11/2010, 15:36

Da, ali kako da ja znam odakle on igra.
I ne samo to sinoc sam ja jedini bio koji je otisao u spec i kikova, banovao na 1h, gagovao i na kraju ispalo da mene svi ti pablovi ortaci mene napusavaj...a ostali admini cute!!! Okacicu demo veceras kad odem kuci za sve one koji ne znaju sta se sinoc desavalo na serveru!!!
Back to top Go down
sallenis

sallenis

PostSubject: Re: Napustam server!!!!   Napustam server!!!! Icon_minitime30/11/2010, 15:39

Spellcaster aka SpC wrote:
sallenis wrote:
taj isti je dobio sutra dan UNBAN!!!!

Опет понављам,играоница неће бити банована трајно!!
Da ali odakle ti znas da je on igrao iz igraone????????
Sta sad ja cu da odem u igraonu psovacu ***** mrtvu svi adminima dobicu ban na 1h.
Za to vreme igracu na drugom serv pa cu da se vratim tu i opet cu da se najebem majke svima, sutra opet i dokle tako??????????
Back to top Go down
eXp | pablo

eXp | pablo

PostSubject: /////   Napustam server!!!! Icon_minitime30/11/2010, 15:40

ma ok sale sve si pravilno uradio.i nemoj slucajno mislis to mi ortaci i ja sada njih branim pa ja cu prvi da ih gag,kick bas zato sto me nisu ispostovali.ne gledam ja to na cs-u ko mi ortak ko nije pa da mi burazer ima wh ban bi ga i jos bi mu srao
Back to top Go down
zemunac

zemunac

PostSubject: Re: Napustam server!!!!   Napustam server!!!! Icon_minitime30/11/2010, 15:44

Hahahaha...Voodoo i DNI , imate nekoga tamo...Napustam server!!!! 515912)) <3Ja se ne ljutim na Saleta , zaslusio sam da dobijem gag... ALi ne mogu da tripim Majora i njegove ortake... Oni su dosli na server , da se kurce i vredjaju igrace bez razloga....!!!! Sale stavi demo , slobodno.... Nemam nista da krijem.... ALI MUKA MI JE VISE DA SLUSAM IDIOTE DA VREDJAJU!!!!!!
Back to top Go down
sallenis

sallenis

PostSubject: Re: Napustam server!!!!   Napustam server!!!! Icon_minitime30/11/2010, 15:47

Prvo pitanje: Zasto je cleo unban?
Drugo: Kakvi su ti to ortaci kad prave sranaj na serv.?
Trece: Zasto dozvoljavate kao head admin da neki admini i dalje psuju i napusavaju igrace...
Mislim sve dok se ne ispostuju sva pravila servera ne pada mi na pamet da ulazim jer ne moze da za neke igrace i admine ta pravila vaze a za neke da ne vaze!!!!
Back to top Go down
sallenis

sallenis

PostSubject: Re: Napustam server!!!!   Napustam server!!!! Icon_minitime30/11/2010, 15:48

zemunac wrote:
Hahahaha...Voodoo i DNI , imate nekoga tamo...Napustam server!!!! 515912)) <3Ja se ne ljutim na Saleta , zaslusio sam da dobijem gag... ALi ne mogu da tripim Majora i njegove ortake... Oni su dosli na server , da se kurce i vredjaju igrace bez razloga....!!!! Sale stavi demo , slobodno.... Nemam nista da krijem.... ALI MUKA MI JE VISE DA SLUSAM IDIOTE DA VREDJAJU!!!!!!

Vredjali su oni tebe dobili su kaznu, vredjao si ti njih dobio si i ti ne znam sta tu nije jasno....
Back to top Go down
zemunac

zemunac

PostSubject: Re: Napustam server!!!!   Napustam server!!!! Icon_minitime30/11/2010, 15:51

Razumem ja sve....Ali nisam mogao da tripim njihovo vredjanje , morao sam da vredjam .... Sale brate , ja se ne ljutim....Treba da dobijem gag...ALI NEKA ONI DA OHLADE MALO ! DA PRESTANU DA SE KURCE I VREDJAJU!!!!!!! IONAKO IGRACI CE DA NAPUSTE SERVER ZBOG NJIH!!!! POSTO POZNAJU PABLA!!!!!
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Napustam server!!!!   Napustam server!!!! Icon_minitime

Back to top Go down

Napustam server!!!!
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Server
» Puče server
» Server Polu Mrtav?
» Ovako se reklamira server!
» OCEMO PONOVO SERVER DA SE AKTIVIRA!!!!!!!!!!!!!!!!