| 3 nova admina | |
|
+5rEmA <3 kSnu! Buraz CyborG zly eXp | pablo 9 posters |
Author | Message |
---|
eXp | pablo
| Subject: 3 nova admina 14/1/2011, 02:07 | |
| ove admine cu da stavim za koji dan pregovori su u toku 1.BUM | zaza_paviljoni ( mnogo dobar admin bio je i ranije pa mu nije radio komp oko 2 meseca i sada se vratio cs-u igra na exp-u bar 3h na dan 2.BUM | kreator ( lik bio admin na dosta server bavi se cs-om i mislim da moze da bude admin za primer 3.hnt^ (lik je iz smedereva nick mu je hunter ili hnt 92 je god dobar igrac cs znam ga dugo i mislim da bi dosta osvezio server i privukao dosta igraca iz smedereva zna ga zly pa neka ostavi neki komentar ja mogu samo pozitivno da kazem za njega | |
|
| |
zly
| Subject: Re: 3 nova admina 14/1/2011, 02:57 | |
| mali mika hunter ! moze mika naravno , mnogo dobar decko i igrac , jeste da igra za borg (jedina mana ) ali je ok :* | |
|
| |
CyborG
| Subject: Re: 3 nova admina 14/1/2011, 07:45 | |
| BUM | zaza_paviljoni je jos sa nama (Pablo) bio admin pre 3-4 god na KaraVozdu Alfa.....Izuzetan je bio.....toliko od mene a Zaza nam dobrodosao u zelenjake... | |
|
| |
Buraz
| Subject: Re: 3 nova admina 14/1/2011, 12:45 | |
| Prva asocijacija na cs-u kad neko napise Paviljoni.....ZAZA Respect za Zazu! | |
|
| |
rEmA <3 kSnu!
| Subject: Re: 3 nova admina 14/1/2011, 13:03 | |
| Pablo nemam nista protiv ovog treceg admina al mislim da ima i zasluznijih koji provode dosta kod nas ,ja njega nisam video jos,trebao bi prvo slot da dobije pa onda admina al vi odlucite.. kiss | |
|
| |
kalimero
| Subject: Re: 3 nova admina 14/1/2011, 14:50 | |
| - rEmA <3 kSnu! wrote:
- Pablo nemam nista protiv ovog treceg admina al mislim da ima i zasluznijih koji provode dosta kod nas ,ja njega nisam video jos,trebao bi prvo slot da dobije pa onda admina al vi odlucite.. kiss
ja takodje decka nisam video jos.. | |
|
| |
sallenis
| Subject: Re: 3 nova admina 14/1/2011, 15:06 | |
| Zaza ok i treba njega znam i licno plus decko je bio admin i ovde i na kv nemam zamerki kad je on u pitanju, a za ova dva momka ne znam ih tako da ko ih zna neka odluci ja ovog treceg nikad nisam video na serveru.... Pozzz | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: 3 nova admina 14/1/2011, 15:31 | |
| Реално за тог трећег момка играмо на карту да када постане админ да ће довући још ортака из Смедерева и да ће сервер бити пунији..Ја на ово гледам као Паблов маркетиншки потез А иначе дечко кида, играли смо са њиме још у лану | |
|
| |
zly
| Subject: Re: 3 nova admina 14/1/2011, 19:47 | |
| Ko bre kida debeli ? Malog hrcka sam licno ucio da igra (malo lazem xP) Marketinski potez moze da bude da ja dignem guzicu i odem u Negative Gaming (igraonicu novu) i ubacim IP adresu exp-a u svaki komp Ali dizanje mog dupeta ide veooma tesko (ugojio sam se O.o ) ... | |
|
| |
Pozitivno bolestan
| Subject: Re: 3 nova admina 19/1/2011, 19:53 | |
| Zazaaaaaaaaaaaaa je prevaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! ZAZOLINJOOOOOOOOOOO | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: 3 nova admina | |
| |
|
| |