eXperience Public
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

Nelke se prodaje za admina.

Go down 
+2
1N5 SILA
Pozitivno bolestan
6 posters
AuthorMessage
Pozitivno bolestan

Pozitivno bolestan

Nelke se prodaje za admina. Empty
PostSubject: Nelke se prodaje za admina.   Nelke se prodaje za admina. Icon_minitime7/11/2010, 12:38

E pa ovako dana 7.11.2010 , meni je dokurcilo da se cimam za jebenog admina ... Ovako stoje stvari , sad se vidi ko su drugari ...

Tacno pre mesec dana ulazim u 3D-caffe , kad zaticem ekipu igra cs ... to su bili vekk1 , amd(pepi) , kica gate, i jos dosta njih ... I ja pitam vek1-a zasto ne radi eXp. On kaze nemamo pare da platimo , ja kazem OK! Oces da ja uletim s vama u kintu da vam dam 300-500 dinara al da mi se vrati admin , posto sam imao admina na pocetku al todor mi ga je skinuo posto nisam ulazio i DECKO JE SKROZ U PRAVU ! Reko sam ok brate nisam i cao i nebitno to. Vek1 meni na pricu kaze aj cucu se sa pablom da vidim sta on kaze na to , naravno sutra dan ja i pablo se cujemo i kaze vazi nemas frke ... Ja reko OK! Dam ja pablu pisljivih 300 dinara al nije do 300 dinara... Nego ide ovako , ja dobijem tog admina , posle jedno 2 nedelje , BAP! ja nemam admin ... ja nazovem pabla sredjeno ce sve biti do uvece i tako i bude... radi admin sve super posle 3-4 dana ja imam u adminu sve ukupno 5 slova , BAN NEMAM , VOTE NEMAM , DA MENJAM MAPU NEMAM ! Ja reko maaa dooo jaja jebi me ! Ja iscimam SpC-a na FB , kaze on bice sredjeno bude sredjeno... Posle duzeg vremena nikooo nema bela slova ( VRISTANJE ja PATOS Nelke se prodaje za admina. 461256 Nelke se prodaje za admina. 461256 Nelke se prodaje za admina. 461256 ) sve boljeg do boljeg ... idemo dalje i vrate se meni konacno sva slova... ja odem u selo , i zeljan cs-a setinfo _pw dzazdzazda ulazim nemam admina... u sebi ma necu vise ni da ih opominjem i kazem Stevi brate o5 ista prica on decko sredi i ja o5 imam adminaaaaaaaaaaaaaa ... i idemo sada i ja se igram tako s tim stevinim adminom jedno 3-4 nedelje ... I ja sam zadnji put bio na serveru u cetvrtak a danas je subota ulazim danas u 13:29min i ne mogu KORGU da napisem "cao" ja mu kazem na admin chat jel imam admina vidi .. on kaze nemas Nelke se prodaje za admina. 459193 maaaaaa svrsiiiiiiiiiii po meni ! I tako to jebete me . HVALA VAM! ... Ako sam nesto pogresio OPOMENI ME IL MI KAZI " E USRO SI STVAR NELKE " skidamo ti admina , jock ko pickaaaaaa S LEDJA skida admina ... c,c,c a ja vam sad kazem necete me vise jebati !!! Ja se oprastam od Vas... CAO ZDRAVO ! Mozda budete dobri u pranju novca al u cs-u tesko ... Ja sam s Vama zavrsio . Dovidjenja.
Back to top Go down
http://www.myspace.com/nemke_nbgd
1N5 SILA

1N5 SILA

PostSubject: Re: Nelke se prodaje za admina.   Nelke se prodaje za admina. Icon_minitime7/11/2010, 12:50

Stvarno nije uredu da ovako zajebavamo decka , ko god da mu je snikuo admina zelim da vidim razlog i objasnjenje ovde na forumu Nelke se prodaje za admina. 699900 a i uostalom ko god da skida amine koje ja stavljam treba meni prvo da se obrati
Back to top Go down
http://steamcommunity.com/groups/eXp-pub
vekkii

vekkii

PostSubject: Re: Nelke se prodaje za admina.   Nelke se prodaje za admina. Icon_minitime7/11/2010, 12:57

stvarno ste sisice Nelke se prodaje za admina. 459193 bas nije ok prema nelketu,em sto mi je bas dobar ortak,em sto nista nije uradio lose da bi mu se skinuo...mislim da nije ok odnos prema njemu...ko mu je skinuo ?
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: Nelke se prodaje za admina.   Nelke se prodaje za admina. Icon_minitime7/11/2010, 13:40

У чему је проблем када ова линија стоји у фтп и нико сем мене то не дира?
Code:
"pozitivno BOLESTAN" "даовдебитребалодапишењеговашифра" "abcdefghijknpstqu" "ab"
Back to top Go down
eXp | pablo

eXp | pablo

PostSubject: //////   Nelke se prodaje za admina. Icon_minitime7/11/2010, 17:42

ma nelke ima admina nego je decko prso.niko mu nije skinuo i nema razloga
Back to top Go down
CyborG

CyborG

PostSubject: Re: Nelke se prodaje za admina.   Nelke se prodaje za admina. Icon_minitime8/11/2010, 09:56

Daj ispostujte decka i brisite ovu temu da ne cita svakav svet.......Budite ozbiljni....
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Nelke se prodaje za admina.   Nelke se prodaje za admina. Icon_minitime

Back to top Go down

Nelke se prodaje za admina.
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» za admina
» Pravila admina
» BaSShoX za admina! :)
» 3 nova admina
» Pohvale admina