Slusaj ti mene Veki ja ne znam ko je kome sta na serveru i ne zanima me!!!
Isto to i ne zna igrac koji udje na server a on ako se na taj nacin sprda neka zaboravi bar dok je na cs-u.
Neka napravi fb, msn, skype pa neka pozove drugare pa neka se napusavaju i najebuju majke do sutra ako hoce na cs dok sam ja tu NECE.
I jos nesto uvek kad ga budem video dobice ban od mene jer sto se tice mene on je zavrsio igranje na ovom serveru!!! A ako je to problem onda cu da gagujem i da ga napusavam i psujem belim slovima iako to nisam nikad radio do sada ali pocecu!!!
Ne razumem takvu sprdnju takvi ljudi treba da se lece po meni ako se na taj nacin sprdaju!!!!!!!!!!!!
PS Zamisli udju 2 moja ortaka udju na serv i pocnu da se psuju(sto naravno nece da se desi)???????? Ti bi ih naravno gagovao, e a on te posle pita sto si ga gagovao ili kick sve jedno ti mu kazes a on ti se najebe majke??????
Zanimam me kako bi ti postupio???? I da li bi ti to shvatio kao srdanje..................................
Imas SS i ovom topicu pa vidi!!!!!
A u kojoj to igraoni igraju, rekoh da svratim kad dodjem u Bg da skinem ban sa tog kompa????
I ne znam da li bi se ti navikao na to da te neko psuje kao sto je taj vas ortak??????