eXperience Public
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

pff banovan trajno...

Go down 
+2
kalimero
sallenis
6 posters
AuthorMessage
sallenis

sallenis

pff banovan trajno... Empty
PostSubject: pff banovan trajno...   pff banovan trajno... Icon_minitime14/12/2010, 23:59

Pre 10 ak min sam banovao igraca Pff zbog ovog
Code:
[url=http://yfrog.com/cbpffzavrsioigranjeovdep]http://yfrog.com/cbpffzavrsioigranjeovdep[/url]
psova je ***** nekom ja sam mu dao quit on je usao i pitao zasto je dobio kick, ja sam mu odg zato sto je psovao na sta mi je rekoa da je psovao svog ortaka. Zatim dok sam mu ja pisao da me ne interesuje koga psuje i da ja ne znam ko je kome sta na serv on mi je uputio nekolicu vrlo slatkih reci na admin say-u, a iskreno vole bih isto to da mu kazem i ja njemu ako ga nekad na njegovu zalost sretnem negde...
U svakom slucaju zavrsio je igranje ovde...

I jos nesto nako mog banovanja ulazio je opet tako da ne znam u cemu je prob i kada ce vec jednom ban da bude ban a ne samo kick na 2 do 3 min...

/edit by DNI - LINKOVI U CODE DA SE STAVLjAJU!!!
Back to top Go down
kalimero

kalimero

PostSubject: Re: pff banovan trajno...   pff banovan trajno... Icon_minitime15/12/2010, 00:36

pa da posle bana je usao opet i poceo da te smara, cao sale i tako to
Back to top Go down
vekkii

vekkii

PostSubject: Re: pff banovan trajno...   pff banovan trajno... Icon_minitime15/12/2010, 01:18

sale pff je nas ortak iz kraja i banovao si komp u igraonici jer on samo odatle igra...verovatno je skinut ban i hteo ne hteo on ce igrati uvek a naviknite se na to slobodno...par njih u tom drustvu se tako stalno sprda tim psovkama i to sve tako da ne mozemo mi tu nista...nije to njegov kucni komp
Back to top Go down
chestnut

chestnut

PostSubject: Re: pff banovan trajno...   pff banovan trajno... Icon_minitime15/12/2010, 11:41

super, onda permanent Gag dok igra ako ne mozhe da bude banovan, sale je skroz u pravu PRETERAO je svetski
Back to top Go down
sallenis

sallenis

PostSubject: Re: pff banovan trajno...   pff banovan trajno... Icon_minitime16/12/2010, 07:10

Slusaj ti mene Veki ja ne znam ko je kome sta na serveru i ne zanima me!!!
Isto to i ne zna igrac koji udje na server a on ako se na taj nacin sprda neka zaboravi bar dok je na cs-u.
Neka napravi fb, msn, skype pa neka pozove drugare pa neka se napusavaju i najebuju majke do sutra ako hoce na cs dok sam ja tu NECE.
I jos nesto uvek kad ga budem video dobice ban od mene jer sto se tice mene on je zavrsio igranje na ovom serveru!!! A ako je to problem onda cu da gagujem i da ga napusavam i psujem belim slovima iako to nisam nikad radio do sada ali pocecu!!!
Ne razumem takvu sprdnju takvi ljudi treba da se lece po meni ako se na taj nacin sprdaju!!!!!!!!!!!!
PS Zamisli udju 2 moja ortaka udju na serv i pocnu da se psuju(sto naravno nece da se desi)???????? Ti bi ih naravno gagovao, e a on te posle pita sto si ga gagovao ili kick sve jedno ti mu kazes a on ti se najebe majke??????
Zanimam me kako bi ti postupio???? I da li bi ti to shvatio kao srdanje..................................
Imas SS i ovom topicu pa vidi!!!!!
A u kojoj to igraoni igraju, rekoh da svratim kad dodjem u Bg da skinem ban sa tog kompa????

I ne znam da li bi se ti navikao na to da te neko psuje kao sto je taj vas ortak??????
Back to top Go down
zly

zly

PostSubject: Re: pff banovan trajno...   pff banovan trajno... Icon_minitime16/12/2010, 13:50

sallenis (Thu Dec 16, 2010 8 am) wrote:

A u kojoj to igraoni igraju, rekoh da svratim kad dodjem u Bg da skinem ban sa tog kompa????

pff banovan trajno... 95248 pff banovan trajno... 95248 pff banovan trajno... 95248
Back to top Go down
DNI

DNI

PostSubject: Re: pff banovan trajno...   pff banovan trajno... Icon_minitime16/12/2010, 18:26

sallenis wrote:

/edit by DNI - LINKOVI U CODE DA SE STAVLjAJU!!!

Danas kazem i to poslednji put, ne odnosi se na tebe nego na sve, POSTAVIO SAM PRAVILO KOJE NARAVNO NIKO NE CITA!!!
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: pff banovan trajno...   pff banovan trajno... Icon_minitime

Back to top Go down

pff banovan trajno...
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Banovan
» banovan sam :D