| par pohvala... | |
|
+5voodoo_people Korg tandi trainspott1ng vekkii 9 posters |
Author | Message |
---|
vekkii
| Subject: par pohvala... 13/11/2010, 02:56 | |
| e ovako...imam dogovor sa spc-om i pablom da imam admina na steam ID kako bi mogao da vidim kakvo je ponasanje admina (doduse randja,koman i tandi me redovno izvale ).... i nakon 2 nedelje bi morao da izdvojim par admina koji basbas super rade svoj posao..evo njihovih nickova : voodoo people(odlicno randjo,pravi primer ostalima) collateral(uvek tu u kasnim satima da odrzava red ) kesten(prijatno me iznanidio nekim odlukama,potezima,savesnoscu) peka(uvek gaguje kad treba,baci s vremena na vreme oko na nekoga iz speca...super peko ) rema&korg(idu u paketu...zabavljaju ceo server,neki su mi ovde u igraoni rekli da su vristali pre neki dan...ali opet i kada treba da se pogleda neko,da se gag,da se daje vote,tu su...) trainspotting(nisam bas cesto igrao kad je i on na serveru ali kad je tu odlicno radi pos'o gj dule ) tandarela(uvek tu,jedan od onih sto dezuraju na exp...uvek ispostuje,ali i ne da na sebe...primer svima ) i da jos nesto...nemojte da neko kaze da ga nisam spomenuo jer su ovo admini kojima sam onako bas odusevljen a manje su spominjani nego ostali admini(kada kazem ostali mislim na pabla,spc-a,saleta i tako te koji su uvek i bili primer)...svi ostali su super...uostalom da nisu ne bi bili u admin team-u | |
|
| |
trainspott1ng
| Subject: Re: par pohvala... 13/11/2010, 09:49 | |
| хаха шпијунчино ја и не играм нешто сад уопште, у фази сам неке селидбе па сам принуђен на вајерлес неки од 256, ма куку леле ) иначе хвала за похвале, слажем се и за остале | |
|
| |
tandi
| Subject: Re: par pohvala... 13/11/2010, 11:23 | |
| Hvala veki na pohvalama...i za malo da dobijes gag od mene,a kad kazem za malo znaci da nisi dobio jer si imao imunitet . U svakom slucaju hvala | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: par pohvala... 13/11/2010, 12:26 | |
| de mene u paket s onom budalom, boze... | |
|
| |
vekkii
| Subject: Re: par pohvala... 13/11/2010, 12:29 | |
| | |
|
| |
voodoo_people
| Subject: Re: par pohvala... 13/11/2010, 15:46 | |
| | |
|
| |
chestnut
| Subject: Re: par pohvala... 13/11/2010, 16:37 | |
| | |
|
| |
zly
| Subject: Re: par pohvala... 13/11/2010, 17:12 | |
| a mene neeemaaa , a menee nema a meneee nemaaaa Ali ne brinite , vraticu se ja posle kolokvijalne nedelje (uzimam net) jos jaci , a mozda i necu ( ) | |
|
| |
vekkii
| Subject: Re: par pohvala... 13/11/2010, 17:13 | |
| hahaha zlajo cekamo da se vrnes pa da peglamo cs...nadam se da nisi zaboravio | |
|
| |
Buraz
| Subject: Re: par pohvala... 16/11/2010, 09:37 | |
| Stvarno svaka cast momcima.....alal im vera..... Kolege moje | |
|
| |
zly
| Subject: Re: par pohvala... 17/11/2010, 14:42 | |
| - vekkii wrote:
- hahaha zlajo cekamo da se vrnes pa da peglamo cs...nadam se da nisi zaboravio
usao bih ja da nisam banovan )) | |
|
| |
rEmA <3 kSnu!
| Subject: Re: par pohvala... 25/12/2010, 00:08 | |
| AHAHAHHAAHAHAHHAAHHAAH U ***** LI TI MAMICU ! (korg) ,pa falaaaa ex komiiiiiiiiii ,,,,,,,,,,,,e kume ,dobro je dok ne krenu s pricom ,ovaj rema i korg ne znaju da izadju sa servera,za sad je dobro ahahahah | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: par pohvala... | |
| |
|
| |
| par pohvala... | |
|