DNI
| Subject: Za sve one koji misle da im je ovo radno mesto! 8/11/2010, 10:36 | |
| Ovako momci i devojke, za sve doticne imam jedan predlog, odreknite se admina ako smatrate da vam je to obaveza. Pravila ce biti sve strozija i strozija zato sto se nekolicina ljudi trudi da ih sto vise prekrsi, i ja sam za to, jer, postoji vreme kada treba da se zeza, ali i kada treba da se koristi admin zbog onoga zbog cega ste ga i dobili, a vi se suzdrzavate, tacnije boli vas ona stvar, nego jednostavno zelite da se zajebavate. Necu da navodim ni primere, ni da okrivljujem nekog, ali bas zbog toga sto ja, licno kao admin, ne mogu da obavim svoj posao zato sto nekolicina vas ima imunitet i nece da zaveze jedan minut, a posle toga se buni zato sto je kaznjen zbog ovog, ili onog, smatram da treba ili da vam se skine, ili da ga se vi sami odreknete pa da igrate kao normalan public igrac, a ne da zloupotrebljavate svoj polozaj. Probali smo sa hiearhijom, ali naravno nije uspelo, nakon novih pravila server dobija status radnog mesta. Nije tacno da je ovo radno mesto, ovde uvek ima zabave, ja znam iz iskustva kakva je ekipa i sve, ali mnogo zloupotrebe se javlja i iskreno se nadam da ce se tome privesti kraj. Toliko od mene | |
|
STRALE TUNJA LUNJA
| Subject: Re: Za sve one koji misle da im je ovo radno mesto! 8/11/2010, 11:29 | |
| Dni ti stvarno mislis da nekoliko vecih admina na ovom serveru ne misle da je ovo radno mesto??? kad sam dosao na server odusevio sam se atmosferom,sad ne smes A da kazes jer ti pojedini admini kenjaju slabijim adminima sto ne rade svoj posao (izdrkavanje obicno) Ja predlazem da svi ostavimo admina pa nek head admini (poslovodje) cuvaju server 24h pa da vidim kako ce onda tek biti atmosfera jer oni toliko vremena provodena na njihovm serveru da ih ne mozes uhvatiti po nedelju dana... neki admini samo znaju da seru za ponasanje,a na serveru su 5 min u 5 dana o.O TAKO DA MISLIM DA NIJE FER PREMA ONIMA STO CUVAJU SERVER 00-24 DA SE TI VECI ADMINI IZRKAVAJU!!! | |
|
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: Za sve one koji misle da im je ovo radno mesto! 8/11/2010, 17:07 | |
| Страле,неколицина људи овде је уложила више времена у овај сервер него што је добар део админа провео на њему.Колико ли смо само сати буљили у екране да би обезбедили ВАМА (не персирам теби,него мислим на играче у глобалу) наш сервер био боље место за играње.. Ако смо већ указали неко поверење(је л' те,тако се то ваљда зове када некоме даш контролу над нечиме што технички припада теби) онда би требало то и испоштовати и барем урадити оно због чега си ту.. Админ који ће да игра док неко ради нешто што не треба и говори себи :"Ма који ћу ја курац сад да радим нешто,има ту и других админа." нам и не треба! Сваки пут када видим коментар на админ чету типа :"Ко ли ме је од вас предухитрио ?" скапирам да су то људи који раде оно шта им је и улога и знам да нисмо погрешили давајући им админа.. Спортски поздрав | |
|
DNI
| Subject: Re: Za sve one koji misle da im je ovo radno mesto! 8/11/2010, 22:44 | |
| Strale, a reci mi, zasto si se ti pronasao u ovome? | |
|
STRALE TUNJA LUNJA
| Subject: Re: Za sve one koji misle da im je ovo radno mesto! 8/11/2010, 23:06 | |
| Zato sto mi je krivo sto ovaj srever gubi ono zasta sam ga ja smatrao a i ostali... ni jedan vise razlog..... | |
|
DNI
| Subject: Re: Za sve one koji misle da im je ovo radno mesto! 9/11/2010, 08:40 | |
| Ma opet, meni nikada nece biti jasno, sta sam ja vama uradio da mene ne mozete da ispostujete i da ne pricate 1 minut. Vi mi posle neki druagari, mi pricamo o druzenju i prijateljstvu, kojem kada nemate postovanja za druge samo zato sto vama ne odgovara.
/edit ( da ne budzim post ) Pricam u mom slucaju, jer ovo meni nikada nece biti radno mesto, vremena postoje za salu, ali previse ste se opustili i preterali. Sve ima svoje granice Strale, ti to valjda znas!? | |
|
STRALE TUNJA LUNJA
| Subject: Re: Za sve one koji misle da im je ovo radno mesto! 9/11/2010, 11:14 | |
| Opusteno tebra mogu ja da cutim nikakav problem,ionako cu sad pricati samo kad moram... | |
|
DNI
| Subject: Re: Za sve one koji misle da im je ovo radno mesto! 9/11/2010, 20:46 | |
| Pa brate, nisi mogao kada sam trazio nekoliko puta... | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Za sve one koji misle da im je ovo radno mesto! | |
| |
|