| Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!! | |
|
|
Author | Message |
---|
PEKA
| Subject: Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!! 14/10/2010, 22:03 | |
| jebiga sto otvaram novi topic ali to je postalo svakodnevnica, ja pola tih ljudi znam koji kazu, ali verujem da bi i drugi admini voleli to da znaju (sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina) , koji ih ne znaju.. nekad se desi i da admin treba da cuti nekim igracima, znaci u nekim situacijama admin treba da bude manji od makovog zrna, A TO NIKAKO NE SME DA SE DESAVA!!! ne znam da li me je neko razumeo ali nema veze, i da sto se tice belih slova 99% puta kad napisem belim slovima to je slucajno ali majke mi, ima svedoka pa nek se jave, i DA SE VRATE ADMINI LESNIKU I STRALETU..
ljubim vas sve i to je to :*** :afro: | |
|
| |
sallenis
| Subject: Re: Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!! 15/10/2010, 13:40 | |
| Peko iskuliras te igraca ako preteraju gagujes ih a ako pocnu da vredjaju onda banujes. Ti bar znas sta sam ja tebi radio kad si pricao na mapi fy_snow da ce mi pablo skinuti admina (ako se ne secas mogu demo da ti okacim da pogledas) hehehehe. Pozzz | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!! 15/10/2010, 16:44 | |
| Ако ти неко кења,гагуј га..Ако настави да кења,опет га гагуј и запрети избацивањем са сервера..Знаш и сам шта иде после.. Мсм,свима нам се то десило..Чак је и мени неко "претио" да ће Брет да ми скине админа ако га не пустим да се иживљава..Ма иииди... | |
|
| |
PEKA
| Subject: Re: Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!! 15/10/2010, 23:06 | |
| brate ae okaci majke ti, nesecam se toga veruj mi, hahahaha ja ne verujem auuu strasno, daj da vidim to, jel mogu da pogledam to preko cs-a ono view demo?? :*** | |
|
| |
sallenis
| Subject: Re: Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!! 16/10/2010, 16:41 | |
| Ae okacicu ti akd odem kuci na poslu sam sad. Hahahahah ne verujem da se ne secas hhhh | |
|
| |
kalimero
| Subject: Re: Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!! 16/10/2010, 17:58 | |
| ja bih igracima koji prete bez razmisljanja dao ban | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!! 16/10/2010, 23:51 | |
| ja te likove kikujem dok ne popizde, a onda, kad su u vrhuncu besa, onda ih kiknem opet. hahaha | |
|
| |
kalimero
| |
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!! | |
| |
|
| |
| Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!! | |
|