eXperience Public
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!!

Go down 
5 posters
AuthorMessage
PEKA

PEKA

Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!! Empty
PostSubject: Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!!   Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!! Icon_minitime14/10/2010, 22:03

jebiga sto otvaram novi topic ali to je postalo svakodnevnica, ja pola tih ljudi znam koji kazu, ali verujem da bi i drugi admini voleli to da znaju (sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina) , koji ih ne znaju.. nekad se desi i da admin treba da cuti nekim igracima, znaci u nekim situacijama admin treba da bude manji od makovog zrna, A TO NIKAKO NE SME DA SE DESAVA!!!
ne znam da li me je neko razumeo ali nema veze, i da sto se tice belih slova 99% puta kad napisem belim slovima to je slucajno ali majke mi, ima svedoka pa nek se jave, i DA SE VRATE ADMINI LESNIKU I STRALETU..

ljubim vas sve i to je to :*** :afro:
Back to top Go down
sallenis

sallenis

PostSubject: Re: Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!!   Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!! Icon_minitime15/10/2010, 13:40

Peko iskuliras te igraca ako preteraju gagujes ih a ako pocnu da vredjaju onda banujes.
Ti bar znas sta sam ja tebi radio kad si pricao na mapi fy_snow da ce mi pablo skinuti admina (ako se ne secas mogu demo da ti okacim da pogledas) hehehehe.
Pozzz
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!!   Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!! Icon_minitime15/10/2010, 16:44

Ако ти неко кења,гагуј га..Ако настави да кења,опет га гагуј и запрети избацивањем са сервера..Знаш и сам шта иде после..
Мсм,свима нам се то десило..Чак је и мени неко "претио" да ће Брет да ми скине админа ако га не пустим да се иживљава..Ма иииди...
Back to top Go down
PEKA

PEKA

PostSubject: Re: Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!!   Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!! Icon_minitime15/10/2010, 23:06

brate ae okaci majke ti, nesecam se toga veruj mi, hahahaha ja ne verujem auuu strasno, daj da vidim to, jel mogu da pogledam to preko cs-a ono view demo?? :***
Back to top Go down
sallenis

sallenis

PostSubject: Re: Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!!   Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!! Icon_minitime16/10/2010, 16:41

Ae okacicu ti akd odem kuci na poslu sam sad. Hahahahah ne verujem da se ne secas
hhhh
Back to top Go down
kalimero

kalimero

PostSubject: Re: Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!!   Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!! Icon_minitime16/10/2010, 17:58

ja bih igracima koji prete bez razmisljanja dao ban Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!! 875770
Back to top Go down
Korg

Korg

PostSubject: Re: Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!!   Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!! Icon_minitime16/10/2010, 23:51

ja te likove kikujem dok ne popizde, a onda, kad su u vrhuncu besa, onda ih kiknem opet. hahaha Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!! 461256
Back to top Go down
http://www.myspace.com/flamezshop
kalimero

kalimero

PostSubject: Re: Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!!   Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!! Icon_minitime17/10/2010, 07:58

Korg.Rush wrote:
ja te likove kikujem dok ne popizde, a onda, kad su u vrhuncu besa, onda ih kiknem opet. hahaha Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!! 461256
isti djavo Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!! 461256, vazno je udaljiti ih sa servera Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!! 461256
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!!   Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!! Icon_minitime

Back to top Go down

Sta raditi sa igracima koji prete skidanjem admina ??!!
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Pravila admina
» Za sve one koji misle da im je ovo radno mesto!
» Molba svima koji imaju zalbu!
» Zalbe na read admina
» za admina