Srele
| Subject: a 19/8/2010, 02:42 | |
| | |
|
voodoo_people
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. 19/8/2010, 04:29 | |
| velika glupost chimi ponasate se ko deca majke mi oladite. koliko ovaj cs donosi svadja i rasprava al cemu to ovo nicemu ne vodi lepo se nadjite oci u oci malo se izbite i to je to iskalite bes ako neko zainteresovan nek se javi meni na pm pa ce se nadjemo tu sam da istrosite energiju p.s. koristim samo noge i drzim gard a da ja sam voodoo i imam glavu luda ahahahahahahahahahahahahahahahaa | |
|
voodoo_people
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. 19/8/2010, 04:30 | |
| | |
|
KaraVozd Team::nEMAm+PoJm
| |
Alien
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. 21/8/2010, 20:04 | |
| Chimi a jel nisam ja nesto kriv zbog ovoga? slusaj likove kao ti uopste ne gotivim :/ vidi ovo si uradio da bi privukao paznju i da bi te mi molili da ostanes lepo je rekao ovaj zab sam ko ne bi ti za dzabe napravio drugi profil da ti je exp tako dobar server ne bi ti to uradio nego bi se potrudio da resis problem, a ne tako upalis kao cit da te namerno banuju -.- ovaj tvoj pokusaj je tako jadan bio da je to "EPIC FAIL" kolko x mene banuju, pa kolko se puta pokacim s nekim od admina predjem preko svega i vracam se "zato sto volim ovaj server" evo reme narkomana pre neki dan me ban za dzabe i dalje ga gotivim xD | |
|
juicewpww
| Subject: chimi idiot 21/8/2010, 20:29 | |
| chimi ti si rtd i bolidcina glupa... | |
|
rEmA <3 kSnu!
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. 27/8/2010, 16:52 | |
| Chimika ,jesi lud ,ali rema voli ludake samo se s ludacima i druzim tako da,a za wh jbg lose je mnogo al ajd jbg ahahahah ma uzivaj | |
|
fAKIR ili ti I Like
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. 28/8/2010, 17:10 | |
| hahaha ovo jos nisam video .. bolje ti stoji knjiga u ruci posto ih samo citas. | |
|
A.C. M I L @ N
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. 3/9/2010, 21:43 | |
| - cHimi wrote:
- Поздрављам вас све,немојте ми шта замерити једино вас то молим.Ако сам некога некад на било који начин увредио ИЗВИЊАВАМ се још једном.Посебан поздрав упућујем: Коргу,Реми брату моме,Стралету фудбалеру све најбоље,Дни-у друже мање нервирања ти саветујем,Кидалици јаране постани машиновођа,на еХпу си био одличан,тандију,миланезу мислим да нема смисла да набрајам све јаране са којима сам био одличан на серверу.Нећу заборавити 217.26.212.47:27029,памтим га у најбољем светлу.Чисто сумњам да ћу ја неком недостајати,и да ће се неко оштетити оштећено због мог напуштања сервера.Поздрављам вас све мој контакт
Мсн-milanboloban@ymail.com Скајп-cimi.legenda Стеам-cHimi_novisad hvala Chimi na pozdravu ako vidis ovo tek sad sam se prijavio na ovaj forum, zao mi je sto ides al jbg sta da se radi. pozz i tebe Milaneze | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. | |
| |
|