eXperience Public
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

Довиђења друштво драго.

Go down 
+17
Alien
KaraVozd Team::nEMAm+PoJm
voodoo_people
Srele
KRETENCINA
kalimero
p0db0t
trainspott1ng
maQ
ZEX'
infected^
bretvel
vekkii
zly
1N5 SILA
Korg
cHimi
21 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Srele

Srele

Довиђења друштво драго. - Page 2 Empty
PostSubject: a   Довиђења друштво драго. - Page 2 Icon_minitime19/8/2010, 02:42

pozdrav C
Back to top Go down
voodoo_people

voodoo_people

PostSubject: Re: Довиђења друштво драго.   Довиђења друштво драго. - Page 2 Icon_minitime19/8/2010, 04:29

velika glupost chimi ponasate se ko deca majke mi oladite. koliko ovaj cs donosi svadja i rasprava al cemu to ovo nicemu ne vodi
lepo se nadjite oci u oci malo se izbite i to je to iskalite bes
ako neko zainteresovan nek se javi meni na pm pa ce se nadjemo tu sam da istrosite energiju
p.s. koristim samo noge i drzim gard Довиђења друштво драго. - Page 2 461256 Довиђења друштво драго. - Page 2 461256 Довиђења друштво драго. - Page 2 461256
a da ja sam voodoo i imam glavu luda
ahahahahahahahahahahahahahahahaa
Back to top Go down
http://il.youtube.com/watch?v=-Fz85FE0KtQ
voodoo_people

voodoo_people

PostSubject: Re: Довиђења друштво драго.   Довиђења друштво драго. - Page 2 Icon_minitime19/8/2010, 04:30

voodoo_people wrote:
velika glupost chimi ponasate se ko deca majke mi oladite. koliko ovaj cs donosi svadja i rasprava al cemu to ovo nicemu ne vodi
lepo se nadjite oci u oci malo se izbite i to je to iskalite bes
ako neko zainteresovan nek se javi meni na pm pa ce se nadjemo tu sam da istrosite energiju
p.s. koristim samo noge i drzim gard Довиђења друштво драго. - Page 2 461256 Довиђења друштво драго. - Page 2 461256 Довиђења друштво драго. - Page 2 461256
a da ja sam voodoo i imam glavu luda
ahahahahahahahahahahahahahahahaa
sto mi lepo Довиђења друштво драго. - Page 2 461256
Back to top Go down
http://il.youtube.com/watch?v=-Fz85FE0KtQ

PostSubject: Re: Довиђења друштво драго.   Довиђења друштво драго. - Page 2 Icon_minitime20/8/2010, 00:42

LESNIK VOLI TE TRIVIC PUNO Довиђења друштво драго. - Page 2 515912 Довиђења друштво драго. - Page 2 52878
Back to top Go down
Alien

Alien

PostSubject: Re: Довиђења друштво драго.   Довиђења друштво драго. - Page 2 Icon_minitime21/8/2010, 20:04

Chimi a jel nisam ja nesto kriv zbog ovoga?
slusaj likove kao ti uopste ne gotivim :/
vidi ovo si uradio da bi privukao paznju i da bi te mi molili da ostanes
lepo je rekao ovaj zab sam ko
ne bi ti za dzabe napravio drugi profil
da ti je exp tako dobar server ne bi ti to uradio
nego bi se potrudio da resis problem, a ne tako upalis kao cit da te namerno banuju -.-
ovaj tvoj pokusaj je tako jadan bio da je to "EPIC FAIL"
kolko x mene banuju, pa kolko se puta pokacim s nekim od admina predjem preko svega i vracam se "zato sto volim ovaj server"
evo reme narkomana pre neki dan me ban za dzabe i dalje ga gotivim xD
Back to top Go down
juicewpww

PostSubject: chimi idiot   Довиђења друштво драго. - Page 2 Icon_minitime21/8/2010, 20:29

chimi ti si rtd i bolidcina glupa...
Back to top Go down
rEmA <3 kSnu!

rEmA <3 kSnu!

PostSubject: Re: Довиђења друштво драго.   Довиђења друштво драго. - Page 2 Icon_minitime27/8/2010, 16:52

Chimika ,jesi lud ,ali rema voli ludake samo se s ludacima i druzim tako da,a za wh jbg lose je mnogo al ajd jbg Довиђења друштво драго. - Page 2 86335 ahahahah ma uzivaj Довиђења друштво драго. - Page 2 52878
Back to top Go down
http://www.youjizz.com
fAKIR ili ti I Like

fAKIR ili ti I Like

PostSubject: Re: Довиђења друштво драго.   Довиђења друштво драго. - Page 2 Icon_minitime28/8/2010, 17:10

hahaha ovo jos nisam video .. bolje ti stoji knjiga u ruci posto ih samo citas.
Back to top Go down
A.C. M I L @ N

A.C. M I L @ N

PostSubject: Re: Довиђења друштво драго.   Довиђења друштво драго. - Page 2 Icon_minitime3/9/2010, 21:43

cHimi wrote:
Поздрављам вас све,немојте ми шта замерити једино вас то молим.Ако сам некога некад на било који начин увредио ИЗВИЊАВАМ се још једном.Посебан поздрав упућујем: Коргу,Реми брату моме,Стралету фудбалеру све најбоље,Дни-у друже мање нервирања ти саветујем,Кидалици јаране постани машиновођа,на еХпу си био одличан,тандију,миланезу мислим да нема смисла да набрајам све јаране са којима сам био одличан на серверу.Нећу заборавити 217.26.212.47:27029,памтим га у најбољем светлу.Чисто сумњам да ћу ја неком недостајати,и да ће се неко оштетити оштећено због мог напуштања сервера.Поздрављам вас све мој контакт
Мсн-milanboloban@ymail.com
Скајп-cimi.legenda
Стеам-cHimi_novisad
Довиђења друштво драго. - Page 2 Icon_wink

hvala Chimi na pozdravu ako vidis ovo tek sad sam se prijavio na ovaj forum, zao mi je sto ides 🇳🇴 al jbg sta da se radi. pozz i tebe Milaneze Довиђења друштво драго. - Page 2 515912
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Довиђења друштво драго.   Довиђења друштво драго. - Page 2 Icon_minitime

Back to top Go down

Довиђења друштво драго.
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2