| Довиђења друштво драго. | |
|
+17Alien KaraVozd Team::nEMAm+PoJm voodoo_people Srele KRETENCINA kalimero p0db0t trainspott1ng maQ ZEX' infected^ bretvel vekkii zly 1N5 SILA Korg cHimi 21 posters |
|
Author | Message |
---|
cHimi
| Subject: Довиђења друштво драго. 18/8/2010, 00:50 | |
| Поздрављам вас све,немојте ми шта замерити једино вас то молим.Ако сам некога некад на било који начин увредио ИЗВИЊАВАМ се још једном.Посебан поздрав упућујем: Коргу,Реми брату моме,Стралету фудбалеру све најбоље,Дни-у друже мање нервирања ти саветујем,Кидалици јаране постани машиновођа,на еХпу си био одличан,тандију,миланезу мислим да нема смисла да набрајам све јаране са којима сам био одличан на серверу.Нећу заборавити 217.26.212.47:27029,памтим га у најбољем светлу.Чисто сумњам да ћу ја неком недостајати,и да ће се неко оштетити оштећено због мог напуштања сервера.Поздрављам вас све мој контакт Мсн-milanboloban@ymail.com Скајп-cimi.legenda Стеам-cHimi_novisad | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. 18/8/2010, 00:52 | |
| | |
|
| |
cHimi
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. 18/8/2010, 00:53 | |
| Немам живаца да се расправљам са неким ко није прочитао 20 књига у животу,са неким ко ме назива мајмуном,да се неко иживљава на мени то сигурно нећу трпети.Сматрам да је најбоље да се повучем из ове приче,што управо и чиним. | |
|
| |
1N5 SILA
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. 18/8/2010, 00:58 | |
| Ae chimi ne lupaj... Kada bi svako dobio provokaciju od nekoga onda bi svi prekinuli da igraju ovde | |
|
| |
cHimi
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. 18/8/2010, 01:01 | |
| Озбиљан сам Инса,ваљда сви знају ко сам,и шта сам увек сам позитиван за шали 00-24 али сада ми је најмање стало до шале.Свему овоме је дошао крај,друже мој знаш како кажу Све што је лепо,кратко траје. | |
|
| |
cHimi
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. 18/8/2010, 01:09 | |
| Још једну ствар сам заборавио.Обавештен сам да је мој БРАТ Рема запалио за Републику Српску,надам се да ће се наћи добровољац да му обрати пажњу на скреншот Рема,волим те,не достајаће ми твоје подригивање,прдење и твоје провале. Инса,молим те закључај ово и да се растајемо. | |
|
| |
cHimi
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. 18/8/2010, 02:01 | |
| Сада сам и званично завршио играње на еХпериенце.Намерно сам упалио ВалХацк,попио динамички..Позз корг | |
|
| |
zly
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. 18/8/2010, 03:09 | |
| Prvo da ti kazem da si debil i to veliki ...
POnasas se kao mala beba , kao da 4 godina imas , i cim ti neko nesto kaze odma ides kod mame da se zalis ... Kada te mama izkulira pobegnes od kuce ...
Znaci mnogo si nisko pao , posebno sa ovim zadnjim postom , i ako je on istina ... Takvi nam i ne trebaju na serveru , a i sa msn-a cu da te skinem ... Citeri mi ne trebaju ... | |
|
| |
cHimi
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. 18/8/2010, 03:13 | |
| Зли,видео бих тебе у горе наведеној ситуацији.Да,упалио сам га,ушао сам са ницком јјј упалио попио динамички да не улазим више на сервер.Да сам ушао са чими..не бих ме бан..Морао сам Поздрав и теби.Нисам дебил,не познајеш ме.Радије бих рекао за тебе да си дебил,и то велики..Како можеш рећи некоме кога никад у животу ниси видео да је дебил,и то велики? Само ми то објасни молим те Зли. | |
|
| |
zly
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. 18/8/2010, 03:20 | |
| - cHimi wrote:
- Зли,видео бих тебе у горе наведеној ситуацији.Да,упалио сам га,ушао сам са ницком јјј упалио попио динамички да не улазим више на сервер.Да сам ушао са чими..не бих ме бан..Морао сам Поздрав и теби.Нисам дебил,не познајеш ме.Радије бих рекао за тебе да си дебил,и то велики..Како можеш рећи некоме кога никад у животу ниси видео да је дебил,и то велики? Само ми то објасни молим те Зли.
Nisam ZLI , nego Zlaja ... Koja je situacija majke ti ??? Server ? Online ? Igrica ??? I sad ces da prelazis na drugi server zato sto si se zakacio sa nekim ?? Dok se upoznas , dok te upoznaju , dok ovo-ono ... Mnogo ces da se kajes ... Znam ja najbolje, sve sam to prosao vec jednom , i to pre exp-a ... Igrao sam na borgati , i imao head admina na svim njihovim serverima (7 imaju) ali ja se nisam "posvadjao" sa igracem ili kako vec , vec se nisam slozio sa idejom vlasnika servera (koji ideju nije ni imao vec citerima (pro)davao admina... Rekao sam mu da skine admina i cao ... Nisam padao tako nisko da palim cit ili nesto slicno ... I dan danas upadnem tamo kada vidim staru ekipu , da se zezamo i to ... Tada sam presao na exp, alek mi rece , ja poceo da igram i vidim zezanje extra ... znas koliko mi je trebalo da steknem poverenje , da se upoznam sa igracima , da se medjusobno zgotivimo ??? Mnogo , i sada sam sa svima OK , sa nekima super i tako ... Imamo i svadja , ali to resimo normalno , raspravom , ne placom male bebe ... I pitas odakle znam da si debil ??? Pa time sto si uradio debilne stvari ...Pre svih to paljenje cita ... To samo DEBIL moze da uradi ... I ako te je neko gotivio do sada na serveru , veruj mi od sada nece (ja sam jedan od tih, znas i sam) ... | |
|
| |
cHimi
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. 18/8/2010, 03:34 | |
| Злајо Ако ћемо на равне части,никада ме ниси готивио,зар не? За поверење,за све остало си потпуно управу.Мене у овом тренутку најмање занима где си ти био админ.Слушај друже,школа ми креће за десетак дана,задња година.Веруј ми,по мене је боље што се ово све овако завршило,али не обраћајте пажњу на мене.Кога нема,без њега се може,па да..Да се ја сад непресеравам овде,да не глумим паметног(а нисам ни глуп) идем да се наспавам као човјек,иза мене је бурна ноћ.Поздрав и немој ми шта замјерити и ако се икад сретнемо у некој биртији вјеруј ми друже,добијаш туру на мој рачун.Ја сам сада најсрећнији,баталио сам све .Али само једна ствар,једна једина а и ти си је поменуо,јесте: Стекао сам друштво на ехпериенце,и то .. не било какво друштво .Понекад,бих да се вратим само на једну ноћ играња са глов,или да ме рема багује..Нећу о томе,вјерово ти мени ил невјерово сузе ми иду на очи.. | |
|
| |
vekkii
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. 18/8/2010, 04:39 | |
| au zlajo brate moj,pa ovo novi jesa btw chimi dal si svestan koliko si se izglupirao sa ovim wh,ti ocigledno ne znas kakvo misljenje mi imamo o citerima na nasem serveru.a to sto si uradio mi nije jasno...samo si dokazao da su nam dobri admini pa su te ban 8) a to za wh..pa cim ti imas ikonicu sXe wallhack,ti ga onda ocigledno i koristis....to bi bilo kao kada bi imao ikonicu MicrosoftPowerPoint koji je nebitan program za nase potrebe a ne ulazis u to O.o...i sad jos ovi komentari..bozeee...mogu da ti dam moju slobodnu dijagnozu da si lud :lol: | |
|
| |
cHimi
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. 18/8/2010, 05:06 | |
| Веки..вх сам први пут упалио 2008 год. преко зимског распуста,сећам се..био је супер симпл мислим..онда сам себи инсталирао неки фигхтер имао сам и спеед и аим.Баталио сам се читева и играо нормално.Сада сам упалио вх да би ме бан. рекао сам,идем по вх. кад сам га упалио пратио сам човека кроз зид,моја сестра би сконтала.Чисто да и кад будем хтео да се вратим,да стоји бан..Ај сад позз идем да спавам,уживајте.Срећан рад са сервером желим | |
|
| |
bretvel
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. 18/8/2010, 10:49 | |
| | |
|
| |
infected^
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. 18/8/2010, 11:56 | |
| - bretvel wrote:
- Ovaj je lud.
hahahahah kratko i jasno Sto se tebe tice chimi nzm ni sta da ti kazem | |
|
| |
ZEX'
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. 18/8/2010, 12:44 | |
| | |
|
| |
maQ
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. 18/8/2010, 12:44 | |
| CHI ... ne lupaj ... :face: | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. 18/8/2010, 13:17 | |
| chimi se nece vracati. chimi je juce popio bananu zbog wh. imao je juce, ja da razmisljam od sad kad ima kad nema ne mogu, tako da razmenite brojeve telefona, fejsbuke, majspejse, saljite jedni drugima razglednice... chimi je zavrsio sa expom. | |
|
| |
trainspott1ng
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. 18/8/2010, 14:14 | |
| | |
|
| |
zly
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. 18/8/2010, 15:12 | |
| Da sam te gotivio nisam , da sam te "mrzeo" nisam ... BOleo me kurac najiskrenije ... ALi da sam nesto protiv tebe namerno , nisam ni to... Da je tako ne bi te zvao na mixeve do 6 ujutru da igramo , i da te gledam jos 3,4 sata koliko igramo ... Da sam imao nesto protiv tebe , blockirao bi te na msn-u , kulirao na serveru i tako (ne bi bio prvi , a sada veruj mi , nisi ni poslednji ) ... | |
|
| |
vekkii
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. 18/8/2010, 17:05 | |
| - bretvel wrote:
- Ovaj je lud.
hahahahahaha ako si mu reko | |
|
| |
p0db0t
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. 18/8/2010, 17:41 | |
| Да упалио сам га,и признајем.Другачије не бих могао добити банану сто посто,а да нисам добио бан сигурно бих улазио са другим никовима..Желео сам заувек да завршим са еХпом,завршио сам.Ћао Здраво | |
|
| |
kalimero
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. 18/8/2010, 19:17 | |
| - p0db0t wrote:
- Да упалио сам га,и признајем.Другачије не бих могао добити банану сто посто,а да нисам добио бан сигурно бих улазио са другим никовима..Желео сам заувек да завршим са еХпом,завршио сам.Ћао Здраво
xaxax da ti zauvek zelis da zavrsis ti nebi pravio nov acc na forumu da vidis sta se desava, samo se vidi da si to uradio da bi ispao neko jaje . | |
|
| |
KRETENCINA
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. 19/8/2010, 00:33 | |
| zbog koga meni skidaju admina... auuuuuuuuuuuuuu | |
|
| |
maQ
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. 19/8/2010, 00:39 | |
| ja sam bio tu kada je CHE rekao sad cu da upalim WH ... ali mu nista to nije pomoglo hh ... decko je bio malo iznerviran ,treba mu oprostiti ipak je ona nas CHE /....\ | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Довиђења друштво драго. | |
| |
|
| |
| Довиђења друштво драго. | |
|