eXperience Public
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

POSEBNO ZA KALIMERA ;)

Go down 
+8
ZEX'
BaSShoX
A.C. M I L @ N
vekkii
Мали Влада
kalimero
zly
ZATO-1
12 posters
AuthorMessage
ZATO-1

ZATO-1

POSEBNO ZA KALIMERA ;)  Empty
PostSubject: POSEBNO ZA KALIMERA ;)    POSEBNO ZA KALIMERA ;)  Icon_minitime24/1/2011, 18:48

Kao prvo upravo si priznao da palis wh POSEBNO ZA KALIMERA ;)  875770
kao drugo decko ti blage veze nemas i ne zelim nikakve komentare i nista sa tobom. POSEBNO ZA KALIMERA ;)  934352
i ako vec kazes wh...
Code:
http://www.youtube.com/watch?v=5IptCFF0bAA
smesno...
Kao sto sam rekao botard si nzm sta si umislio da si neki baja lol....
ko ti dade admina... sacuvaj boze-.-
Ne zelim ruzne reci itd...al decko od tebe ne trazim da mi pricas zasto sam banovan jer nzs da igras gledao sam te 100 nemas veze !!! DA LI SI ME RAZUMEO ???

Back to top Go down
zly

zly

PostSubject: Re: POSEBNO ZA KALIMERA ;)    POSEBNO ZA KALIMERA ;)  Icon_minitime24/1/2011, 21:33

Trazio si bolje igrace , i iskusnije admine...
Gde ces bolje od mene ???

CITER SI , SETAJ !

Back to top Go down
ZATO-1

ZATO-1

PostSubject: Re: POSEBNO ZA KALIMERA ;)    POSEBNO ZA KALIMERA ;)  Icon_minitime24/1/2011, 21:44

Sta bre da setam?
TI dobar?
LOL.
Back to top Go down
kalimero

kalimero

PostSubject: Re: POSEBNO ZA KALIMERA ;)    POSEBNO ZA KALIMERA ;)  Icon_minitime24/1/2011, 21:46

ne da ga palim, nego ga nikad ne gasim, wh stalno ukljucen, a za ovo prozivanje preko foruma ces da dobijes ban sa foruma, a i sa servera kad god te vidim POSEBNO ZA KALIMERA ;)  875770 ako je tebi merilo ko je kakav igrac na osnovu igre sa pub-a onda si jadan, jer ne znas kako igram cw, CS JE PRE SVEGA TIMSKA IGRA! a za ovaj link, to te kao opravdava i sve, ako smo te jednom uhvatili sa wh, zaboravi na server, sta si dosao da glumis ovde na forumu nekog manijaka da prozivas mene, debilu glupi, ti ces nas dvadeset da pravis majmunima, pa nece moci sine... POZDRAVI KUCI!
Back to top Go down
Мали Влада

Мали Влада

PostSubject: Re: POSEBNO ZA KALIMERA ;)    POSEBNO ZA KALIMERA ;)  Icon_minitime24/1/2011, 22:51

DA...NE ZNAS TI KALIMERA...ON CE NA GAJBU DA TI BANE AKO NASTAVIS!!! POSEBNO ZA KALIMERA ;)  402787
Back to top Go down
http://www.youjizz.com
vekkii

vekkii

PostSubject: Re: POSEBNO ZA KALIMERA ;)    POSEBNO ZA KALIMERA ;)  Icon_minitime24/1/2011, 23:42

vlado ne spamuj topic botardo! POSEBNO ZA KALIMERA ;)  668834
Back to top Go down
A.C. M I L @ N

A.C. M I L @ N

PostSubject: Re: POSEBNO ZA KALIMERA ;)    POSEBNO ZA KALIMERA ;)  Icon_minitime24/1/2011, 23:50

HAHAHHA, vekii ne prozivaj mi Bidzu <3
Back to top Go down
Мали Влада

Мали Влада

PostSubject: Re: POSEBNO ZA KALIMERA ;)    POSEBNO ZA KALIMERA ;)  Icon_minitime25/1/2011, 12:36

vekkii wrote:
vlado ne spamuj topic botardo! POSEBNO ZA KALIMERA ;)  668834
НЕ ! Хахахахахахаaaaaaaaaaaaaaaaa !!!! POSEBNO ZA KALIMERA ;)  832584 POSEBNO ZA KALIMERA ;)  832584 POSEBNO ZA KALIMERA ;)  832584 POSEBNO ZA KALIMERA ;)  832584 POSEBNO ZA KALIMERA ;)  832584 POSEBNO ZA KALIMERA ;)  832584
Back to top Go down
http://www.youjizz.com
kalimero

kalimero

PostSubject: Re: POSEBNO ZA KALIMERA ;)    POSEBNO ZA KALIMERA ;)  Icon_minitime25/1/2011, 14:29

@Zex post obrisan zbog velikih slova , i da nisam ga ja banovao vec drugi a to sto je on meni dosao da kenja na forum nesto to je njegov problem, ja sam mu samo napisao zasto je banovan i nisam pogresio tako da cao.
Back to top Go down
BaSShoX

BaSShoX

PostSubject: Re: POSEBNO ZA KALIMERA ;)    POSEBNO ZA KALIMERA ;)  Icon_minitime25/1/2011, 15:15

POSEBNO ZA KALIMERA ;)  95248 POSEBNO ZA KALIMERA ;)  80943 POSEBNO ZA KALIMERA ;)  668834
Back to top Go down
ZEX'

ZEX'

PostSubject: Re: POSEBNO ZA KALIMERA ;)    POSEBNO ZA KALIMERA ;)  Icon_minitime25/1/2011, 17:51

Dobro napisacu samo: Nikad necete biti kao kgb, koliba, relax... dovoljno, i sto banujete pro jebeno igrace... vi ste saw-a gledali koji je jebao na experience-u sa 50:0 ... o tome ja pricam, a i kad igramo dust2_2x2 nas 20 a 5 admina niko ne jebe zivu silu da promeni mapu! mogu da potvrdim da sam najbolji admin bio na exp.. hvala poz
Back to top Go down
http://pchelp.rs/
Korg

Korg

PostSubject: Re: POSEBNO ZA KALIMERA ;)    POSEBNO ZA KALIMERA ;)  Icon_minitime25/1/2011, 19:00

pfhahaha, kolko ti hejtujes ovaj server to je neverovatno... ja nzm sta ti radis uopste ovde. samo bacas neke flejmove. -.- jebali te kgb i relax, kad ovaj server naraste do tacke koja je zacrtana, ostali serveri ce moci da ga vajudu.
Back to top Go down
http://www.myspace.com/flamezshop
eXp | pablo

eXp | pablo

PostSubject: Re: POSEBNO ZA KALIMERA ;)    POSEBNO ZA KALIMERA ;)  Icon_minitime25/1/2011, 20:15

BRAVO KORG!!!
Back to top Go down
trainspott1ng

trainspott1ng

PostSubject: Re: POSEBNO ZA KALIMERA ;)    POSEBNO ZA KALIMERA ;)  Icon_minitime25/1/2011, 20:22

ОГОРЧЕНИ ЖЕКСИЋ
Back to top Go down
http://www.zombo.com
vekkii

vekkii

PostSubject: Re: POSEBNO ZA KALIMERA ;)    POSEBNO ZA KALIMERA ;)  Icon_minitime25/1/2011, 23:22

zex svrsim ti po sisama! POSEBNO ZA KALIMERA ;)  226979
Back to top Go down
ZEX'

ZEX'

PostSubject: Re: POSEBNO ZA KALIMERA ;)    POSEBNO ZA KALIMERA ;)  Icon_minitime26/1/2011, 10:46

xaxa ti korg ko dete neko POSEBNO ZA KALIMERA ;)  515912 Umesto da se zenis kolko god imas ti drkas cs POSEBNO ZA KALIMERA ;)  515912)))))) iskreno mene boli ***** sta ce exp biti ja znam samo da je meni ono server dobar, posto igram jedino tako... tako da ja sam samo rekao kako se ponasate i sta admini rade... i nije :
trainspott1ng wrote:
ЖЕКСИЋ
NEGO: ЗЕКСИЋ POSEBNO ZA KALIMERA ;)  515912
hvalaa POSEBNO ZA KALIMERA ;)  515912
VEKI PISAM TI U USTA POSEBNO ZA KALIMERA ;)  981499 POSEBNO ZA KALIMERA ;)  86335
Back to top Go down
http://pchelp.rs/
Korg

Korg

PostSubject: Re: POSEBNO ZA KALIMERA ;)    POSEBNO ZA KALIMERA ;)  Icon_minitime26/1/2011, 12:41

zex, svaki post koji okacis je pljuvanje po serveru. klik mi fali da te banujem i sa servera i foruma, mnogo si iskompleksiran.
Back to top Go down
http://www.myspace.com/flamezshop
DNI

DNI

PostSubject: Re: POSEBNO ZA KALIMERA ;)    POSEBNO ZA KALIMERA ;)  Icon_minitime28/1/2011, 13:37

ZEX' wrote:
Dobro napisacu samo: Nikad necete biti kao kgb, koliba, relax... dovoljno, i sto banujete pro jebeno igrace... vi ste saw-a gledali koji je jebao na experience-u sa 50:0 ... o tome ja pricam, a i kad igramo dust2_2x2 nas 20 a 5 admina niko ne jebe zivu silu da promeni mapu! mogu da potvrdim da sam najbolji admin bio na exp.. hvala poz

Koji si ti decko kompleksas POSEBNO ZA KALIMERA ;)  515912
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: POSEBNO ZA KALIMERA ;)    POSEBNO ZA KALIMERA ;)  Icon_minitime

Back to top Go down

POSEBNO ZA KALIMERA ;)
Back to top 
Page 1 of 1