eXperience Public
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

Doslo je vreme da neko leti sa servera...

Go down 
+6
infected^
CyborG
Korg
eXp | pablo
kalimero
Pozitivno bolestan
10 posters
AuthorMessage
Pozitivno bolestan

Pozitivno bolestan

Doslo je vreme da neko leti sa servera... Empty
PostSubject: Doslo je vreme da neko leti sa servera...   Doslo je vreme da neko leti sa servera... Icon_minitime16/1/2011, 13:34

Ja ne znam odakle da pocnem ali evo pocecu Doslo je vreme da neko leti sa servera... 515912 ... Jednog dana na stim mi se zali MJE kaze ban me DNI , ja ulazim na server DNI decko mi kaze fura likusa bhop skriptu ja reko au ma nije i3povo si se , i ja skroz decka napadnem da nije u pravu ... unbanujemo mi MJE ... da bi posle jedno 5-6 dana ja taj klip pokazao rak1ji i decko kaze ova burazeru fura skriptu ... a da DNI mi je reko da devojka vidi na 16 bita da vidi kroz 2 flesa 2 smok-a sto znaci da fura 16 bita , naravno to mi je reko jos jedan admin Korg ( da je puna svacega skripti i kojekavih sve gluposti ) ... rak1ja uzme taj video i pokaze momcima u KGB-u da bi momci rekli ma ovo je low teski vidi kroz 2 flesa ?!, ovo fura neke teske skripte... Ja prvi put cujem do pre mesec dana za MJE "dewojkA' ko je ona kakav je ona faktor u cs ? Koji je turnir ona uzela ? Pravi me debilom devojka je u pixelima celim ... Ja joj kazem da fura skripte na stimu da bi ona pricu skratila, ona se nesto nadrka na mene i kao lazes ovo ono ... ona mene obrise sa stima ... ej ljudi nemoj da se tako zajebavamo ?!

Znaci DNI joj daje ban .. nije imala nikakav imunitet niti ista...
A sad ima imunitet ima sve ... KO JE BRANI NA SERVERU ?!

Majke mi ste OVNOVI !

Dni brate od mene imas veliko IZVINI !!!

Dovidjenja.

Last edited by Pozitivno bolestan on 16/1/2011, 16:22; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://www.myspace.com/nemke_nbgd
kalimero

kalimero

PostSubject: Re: Doslo je vreme da neko leti sa servera...   Doslo je vreme da neko leti sa servera... Icon_minitime16/1/2011, 13:40

svi se cudimo zbog toga, ja sam je jedan dan snimao, znaci radi bhop bez greske, koliko god zelis, ja sam za to da je banujemo.. sto je najgore dodje tu pa terorise sve na serveru :/ ona se vadi na to da kao ona igra za reprezentaciju i tako to :/
Back to top Go down
eXp | pablo

eXp | pablo

PostSubject: Re: Doslo je vreme da neko leti sa servera...   Doslo je vreme da neko leti sa servera... Icon_minitime16/1/2011, 14:04

nema imunitet ne znam sta pricate.ja sam rekao ko je uhvati sa wh neka snimi demo i neka je banuje niko je nece braniti taj demo ne treba meni nego ako se ona zali.ona prica svakave price meni naravno ja na te fore ne padam igram cs 10 god i znam koje kakav igrac a ona mi prica tamo kako je zovu za reprezentaciju kako ima 3 kompa koje je dobila od culer mastera kao sponzora.ja joj samo kazem majo brate nemoj te price meni da bacas.tako da evo moje misljenje ona nema wh al vara na druge nacine ako je neko uhvati sa wh slobodno ban niko je nece braniti
Back to top Go down
Korg

Korg

PostSubject: Re: Doslo je vreme da neko leti sa servera...   Doslo je vreme da neko leti sa servera... Icon_minitime16/1/2011, 14:14

brate, nije wh jedini kriterijum za ban... -.- riba me najmanje PET puta ubila kroz smoke (naravno, hed sam dobio) i SVAKI put napise "epic?" brate... koji epic? epic je jednom u sto godina izvanredni user, a ne hed kroz svaki smoke na mapi...
Back to top Go down
http://www.myspace.com/flamezshop
CyborG

CyborG

PostSubject: Re: Doslo je vreme da neko leti sa servera...   Doslo je vreme da neko leti sa servera... Icon_minitime16/1/2011, 14:21

JA i DNI znamo situaciju sa MJE, ja joj skinuo ban zbog nelketa koji je poceo da napada redom sve admine ......MJE je zavrsila karijeru na nasem serveru pa da vidimo ko ce da je unban sledeci put...
Back to top Go down
Pozitivno bolestan

Pozitivno bolestan

PostSubject: Re: Doslo je vreme da neko leti sa servera...   Doslo je vreme da neko leti sa servera... Icon_minitime16/1/2011, 14:31

Nek se oglasi DNI i LOCK OVO ! MJE ZABORAVITE NA EXP !
Back to top Go down
http://www.myspace.com/nemke_nbgd
infected^

infected^

PostSubject: Re: Doslo je vreme da neko leti sa servera...   Doslo je vreme da neko leti sa servera... Icon_minitime16/1/2011, 22:52

Ako cemo realno,16bit+bhop skripta je dovoljno.
Izmedju skriptasa i citera granica je tanka ili je nema Doslo je vreme da neko leti sa servera... 461256
Back to top Go down
DNI

DNI

PostSubject: Re: Doslo je vreme da neko leti sa servera...   Doslo je vreme da neko leti sa servera... Icon_minitime17/1/2011, 17:35

Ne, znaci ja sam lepo rekao svima, to nije wh, to nije aim, ali jeste 16 bita. Posmatram likusu i pomislim u sebi, mene bi bilo sramota tako da igram. Znaci svaki put ona sama sebi baci smoke i cucne u njega, saceka lepo i ubija bilo koga da naleti, dok je protivnici ne vidi. Jos jedna stavka je da koristi b hop skriptu, bio sam na kz serverima, radio sam b hop, daleko sam od toga da znam da radim, a onda pitam drugara koji je jedan od top b hopera Srbije, i pitam ga da li si cuo mozda za neku MJE, on mi kaze ne poznajem doticnu. Sama nije mogla da nauci b hop, jedino da je ona radila na svom privatnom serveru i vezbala dobrih godinu dana pa da je naucila da tako dobro skace, ali ne verujem da se ovde radi o takvom slucaju, cak mislim da u zivotu nije usla na b hop server. Sada, ulazim ja na server, tu je bio i cyborg, i iskreno ne secam se sta sam je pitao, uglavnom pitam je dal koristi b hop skriptu, i onda ona uzme i napljuje mene i cyborga i mi je banujemo. I posle toga nelke dolazi i tu krece prica koju je on ispricao. Postoji jos jedna stvar, ona je rekla Korgu (bar je meni tako Korg preneo), da igra za reprezentaciju. Evo lineup nase zenske reprezentacije za ENC 2011:

Lidija "LInn" Abovic
Aleksandra "alexxx " Djuric
Gorana "Goga" Gavrilovic
Jovana "Juju" Bukumirovic
Radmila "fitjfiritj" Manic ( C )

Ja verujem da ste culi za neke od ovih devojaka, ali evo cisto da pokazem koliko sam upucen u to.
Eto, toliko od mene Doslo je vreme da neko leti sa servera... 515912

I da, jos nesto, imunitet je skinut na moj zahtev, jer ga nije zasluzila, hvala sto ste mi izasli u susret! (Videti ovde!) Doslo je vreme da neko leti sa servera... 515912
Back to top Go down
vekkii

vekkii

PostSubject: Re: Doslo je vreme da neko leti sa servera...   Doslo je vreme da neko leti sa servera... Icon_minitime17/1/2011, 18:06

lidiju znamo iz smedereva dzoni se secas ? aaaaa Doslo je vreme da neko leti sa servera... 52878
fitjfiritj,juju i gogabree igraju na relax publicu i znam ih odatle a samo za alexxx ne znam Doslo je vreme da neko leti sa servera... 461256
btw ne padajte na te majine price nije ona sva cista u glavi
Back to top Go down
Ups.*

Ups.*

PostSubject: Re: Doslo je vreme da neko leti sa servera...   Doslo je vreme da neko leti sa servera... Icon_minitime17/1/2011, 18:49

fitjfiritj devooojkaa kida kako igra a za mje likusa ima skripte za sve. lesnik je cak jednom reko da je imala onu skriptu kao padobran Doslo je vreme da neko leti sa servera... 461256 likusa je proverena kod 100 admina i 99% tih admina kaze da ta likusa ima skripte za sve i svasta i da ima 16 bita ban pa ako oce nek se zali. Ali najace je kad krene da baca baronije tad krenem da se smejem ko nenormalan hahaha ocaj Doslo je vreme da neko leti sa servera... 832584 Doslo je vreme da neko leti sa servera... 668834
Back to top Go down
DNI

DNI

PostSubject: Re: Doslo je vreme da neko leti sa servera...   Doslo je vreme da neko leti sa servera... Icon_minitime18/1/2011, 10:13

vekkii wrote:
lidiju znamo iz smedereva dzoni se secas ? aaaaa Doslo je vreme da neko leti sa servera... 52878
fitjfiritj,juju i gogabree igraju na relax publicu i znam ih odatle a samo za alexxx ne znam Doslo je vreme da neko leti sa servera... 461256

Ahahahhahahaha, koliko sam se ja smorio taj dan kad sam video, Jbt riba dosla, sedi u sredini i najopustenije ih nabada brate, ja sam se samo pokrio usima i izasao! Doslo je vreme da neko leti sa servera... 461256 A ovo pise na klan rur-u tako da ono, ne znam koliko je tacno ali trebalo bi da je to to Doslo je vreme da neko leti sa servera... 52878
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: Doslo je vreme da neko leti sa servera...   Doslo je vreme da neko leti sa servera... Icon_minitime18/1/2011, 13:21

DNI wrote:
vekkii wrote:

Ahahahhahahaha, koliko sam se ja smorio taj dan kad sam video, Jbt riba dosla, sedi u sredini i najopustenije ih nabada brate, ja sam se samo pokrio usima i izasao! Doslo je vreme da neko leti sa servera... 461256 A ovo pise na klan rur-u tako da ono, ne znam koliko je tacno ali trebalo bi da je to to Doslo je vreme da neko leti sa servera... 52878

То бре она са баш добрим дупетом што је ишла са Зеном?
Back to top Go down
eXp | pablo

eXp | pablo

PostSubject: Re: Doslo je vreme da neko leti sa servera...   Doslo je vreme da neko leti sa servera... Icon_minitime18/1/2011, 13:29

da ta u onim koznim lonama
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Doslo je vreme da neko leti sa servera...   Doslo je vreme da neko leti sa servera... Icon_minitime

Back to top Go down

Doslo je vreme da neko leti sa servera...
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» neko me ban :(
» Ban lista exp servera
» Промена IP адреса eXp servera!