BaSShoX
| Subject: Dovidjenja!!! 30/11/2010, 15:34 | |
| @Dni,u pravu si matori...nije moje da bilo sta pricam!! Mnogo je bolje da se par nesposobnih admina pita i odlucuje,tako da zaboravite na moje predloge i zamerke!!Kao sto jednom pomenuh da ne zelim da ispadne kako guram nos tamo gde mu nije mesto(u posla koja su za admine) tako vam se sad izvinjavam sto sam bilo sta predlagao i kritikovao!!svaka cast onima koji se trude da unaprede server...A ja sam ZAVRSIO SA FORUMOM posto meni on ne sluzi za razmenjivanje gluposti sa tjuba i slicne stvari vec za predlaganje i unapredjivanje servera... i slobodno mozete odmah da zakljucate ovaj post! toliko od mene...DOVIDJENJA SA FORUMA i vidmo se na serveru!!! OFF! | |
|
Korg
| Subject: Re: Dovidjenja!!! 30/11/2010, 15:57 | |
| bostandzijo, dni je preterao s ostrinom posta, ali je potpuno u pravu za tebe. tebe brate vidim sat vremena dnevno na serveru. ti, kao igrac, ces server najvise unaprediti tako sto ces igrati na njemu, a ostale stvari su na nama. bzvz si se uvredio. | |
|
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: Dovidjenja!!! 30/11/2010, 19:30 | |
| Сви сте ви ужасно почели да претерујете са тим :"Довиђења,одлазим"... | |
|
blejdinho
| Subject: Re: Dovidjenja!!! 30/11/2010, 20:48 | |
| oduvek sam zeleo to da kazem...
dovidjenja, odlazim........... | |
|
BaSShoX
| Subject: Re: Dovidjenja!!! 30/11/2010, 20:58 | |
| ahahahahaha ne u tom smislu!! necu vise da smaram na forumu!! od sad cu da smaram na serveru!! inace korze nisam se uvredio...lepo mi je decko rekao ono sto sam ja vec znao...al aj sad... | |
|
DNI
| Subject: Re: Dovidjenja!!! 2/12/2010, 06:56 | |
| Znaci, aj necemo sada iz krajnosti u krajnost. Niko ti nije rekao da trebas da ides sa foruma, ali brate, neki postovi su po meni, uvredljivi i nznm ni ja sta, mene nervira platite ovo ili platite ono to nije tvoje da razmisljas o tome vec je to posao head admina. Nije mi bila namera, niti da te napadnem, niti da te uvredim, ali to nije samo kod tebe, to mnogi rade, a jednostavno, u tom trenutku kap je prelila casu. Ono sto sam napisao odnosi se na sve, ne samo na tebe. Onaj ceo moj komentar nije bio namenjen tebi vec samo deo njega, lepo sam oznacio koji deo meni smeta, ja nemam problema sa tim da ti komentarises, meni je drago da je neko aktivan ovde, ali ono po meni nije uredu. Slobodno ti nastavi boravak na forumu, ali ako ti je toliko stalo do servera, igraj na njemu malo vise i nadovezi se na teme koje vec postoje ( nema potrebe da se otvaraju iste 2-3 puta ). | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Dovidjenja!!! | |
| |
|