| o5 ja s primedbom a moze se reci i predlogom! xD | |
|
+9SpellCaster aka SpC vekkii chestnut Korg kalimero blejdinho zemunac 1N5 SILA BaSShoX 13 posters |
|
Author | Message |
---|
BaSShoX
| Subject: o5 ja s primedbom a moze se reci i predlogom! xD 23/11/2010, 01:29 | |
| vec 10 dana se dd2 igra 15 sati dnevno a ostatak vremena se igra inferno....i po malo uskoci nuke i cbble....server je pun i mislim da je vreme da se dodaju neke druge mape.... bila je tema da ce se ubaciti nove mape kad server malo zivne sa brojem igraca i sta sad cekate??da se smore ovi sto stalno igraju?? predlazem da se dodaju u redovne mape: survivor(ona sa srusenim avioncicem ),clan mill,piranesi,dust 2002 i dust4ever i sigurno igraci nece odlaziti posto su to poznate i dobre mape....mada ne garantujem da bas znaju survivor Redosled mapa bi mogao da bude ovakav: 1.de_dust2 2.de_clan1_mill 3.de_nuke_rarea 4.de_dust2002 5.de_aztec_0 6.de_train 7.de_tuscan 8.de_dust2 9.de_piranessi 10.de_dust4ever 11.de_inferno 12.de_clan2_fire(dobra je mapa) 13.de_cbble 14.de_survivor 15.de_dust2 i sve tako u krug.... ))) toliko od mene i ne zamerite na cestim kritikama(volim eXp i ekipu sa njega i zelim da bude PRO server u svakom pogledu)
Last edited by BaSShoX on 23/11/2010, 14:44; edited 3 times in total | |
|
| |
1N5 SILA
| Subject: Re: o5 ja s primedbom a moze se reci i predlogom! xD 23/11/2010, 01:34 | |
| lep je mapsajkl ali mislim da je mnogo bolje kada bi se izbacile mape sa cw'a . msm na nuke train inf a vise da stavimo neke publik mape umesto njih | |
|
| |
BaSShoX
| Subject: Re: o5 ja s primedbom a moze se reci i predlogom! xD 23/11/2010, 01:51 | |
| ja mislim da bi bilo bzv bez inferma i nuke-a....te mape su uvek pune i iskombinovao sam ih sa ovaim "manje" poznatim mapama da ide posle svake EKSTREMNO poznate(dd2,aztec,nuke i inf) neka manje poznata i sve tako u krug da bi uvek bilo ljudi! | |
|
| |
zemunac
| Subject: Re: o5 ja s primedbom a moze se reci i predlogom! xD 23/11/2010, 01:57 | |
| Slazem se BaSShoX....Realno je smara mapa dd2 i inf... | |
|
| |
blejdinho
| Subject: Re: o5 ja s primedbom a moze se reci i predlogom! xD 23/11/2010, 02:07 | |
| mislim da je vise problem na serveru broj ljudi nego map cycle, ali dobro... vec 5 dana igramo 4 na 4 dd2 2x2 80% vremena... tako da cimajte ljude da igraju malo vise na serveru pozz
Last edited by blejdinho on 23/11/2010, 12:10; edited 2 times in total | |
|
| |
kalimero
| Subject: Re: o5 ja s primedbom a moze se reci i predlogom! xD 23/11/2010, 06:57 | |
| - 1N5 SILA wrote:
- lep je mapsajkl ali mislim da je mnogo bolje kada bi se izbacile mape sa cw'a . msm na nuke train inf a vise da stavimo neke publik mape umesto njih
mislim da ne bi bilo dobro da se izbace te osnovne mape, jer ipak svako voli da igra te mape. Treba samo sto manje pustati te mape, da se ljudi naviknu na nove, i onda kad se ljudi naviknu pustati, dd2, inf, i nuke, najvise 2 puta na dan! | |
|
| |
1N5 SILA
| Subject: Re: o5 ja s primedbom a moze se reci i predlogom! xD 23/11/2010, 10:19 | |
| - kalimero wrote:
- 1N5 SILA wrote:
- lep je mapsajkl ali mislim da je mnogo bolje kada bi se izbacile mape sa cw'a . msm na nuke train inf a vise da stavimo neke publik mape umesto njih
mislim da ne bi bilo dobro da se izbace te osnovne mape, jer ipak svako voli da igra te mape. Treba samo sto manje pustati te mape, da se ljudi naviknu na nove, i onda kad se ljudi naviknu pustati, dd2, inf, i nuke, najvise 2 puta na dan! pa ni ne mislim ja da se izbace skroz | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: o5 ja s primedbom a moze se reci i predlogom! xD 23/11/2010, 11:26 | |
| vi ste svi ludi, to mogu da vam kazem. ti bass ocigledno ne igras cesto na serveru... server je krcat 2 mape dnevno u vecernjim satima, a jedno 4, 5 mapa u toku dana je 20 ljudi aktivno. ostalo je PRAZNO. imamo velike botove za igrace, jer cim se zavrsi dd2 oni IDU na druge servere. kako da isforsiras mapu kad ljudi idu cim krene. pa jbt odlaze sa de_train, a kamo li sa neke manje poznate mape. uredan i egzoican mapcycle ce moci da se stavi posle nekih godinu dana aktivnog online statusa servera, cisto sumnjam da ce upaliti pre toga... -.- | |
|
| |
chestnut
| Subject: Re: o5 ja s primedbom a moze se reci i predlogom! xD 23/11/2010, 11:35 | |
| - Korg wrote:
- pa jbt odlaze sa de_train, a kamo li sa neke manje poznate mape
Ja prvi bezhim sa traina, a i lichno ga treba banovati jer sam bezbroj puta ushao igra se 1v1 15. runda, nema admina....da popizdi chovek | |
|
| |
BaSShoX
| Subject: Re: o5 ja s primedbom a moze se reci i predlogom! xD 23/11/2010, 11:59 | |
| - Korg wrote:
- vi ste svi ludi, to mogu da vam kazem. ti bass ocigledno ne igras cesto na serveru... server je krcat 2 mape dnevno u vecernjim satima, a jedno 4, 5 mapa u toku dana je 20 ljudi aktivno. ostalo je PRAZNO. imamo velike botove za igrace, jer cim se zavrsi dd2 oni IDU na druge servere. kako da isforsiras mapu kad ljudi idu cim krene. pa jbt odlaze sa de_train, a kamo li sa neke manje poznate mape. uredan i egzoican mapcycle ce moci da se stavi posle nekih godinu dana aktivnog online statusa servera, cisto sumnjam da ce upaliti pre toga... -.-
korze,mojne se ljutis! samo sam dao predlog.... ali da bi servr bio pun mora da bude ozbiljan server....nece dobri igraci da dolaze samo na dd2....kad budete skupili kintu za redirekte bice mnogo vise igraca i onda ce morati da se ubaci ovakav mapcycle.... pocnite od kinte i redirekta,a mape lako mogu da se promene.... | |
|
| |
vekkii
| Subject: Re: o5 ja s primedbom a moze se reci i predlogom! xD 23/11/2010, 12:18 | |
| naravno...redirekt je nesto sto bi nam sad bas trebalo i zato cu poceti da smaram opet sa istom temom...pare,ljudi pare ! | |
|
| |
kalimero
| Subject: Re: o5 ja s primedbom a moze se reci i predlogom! xD 23/11/2010, 12:47 | |
| brate ja cu da odstampam papire i da zalepim po gradu IP adresu, | |
|
| |
BaSShoX
| Subject: Re: o5 ja s primedbom a moze se reci i predlogom! xD 23/11/2010, 12:56 | |
| evo ja cu na face-u da reklamiram! ))) 100 000 ljudi ce da vidi...mora neko da dodje! sad se setih da je neko rekao da ce u nekoj igraonici da se dogovori sa gazdom da bude samo eXp online server...sta bi sa time? mora malo da se aktiviramo ako hocemo da server bude pun! msm ja ne moram....necu da ispadne da se nesto trpam pored 20 admina...cisto hocu da pomognem! | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: o5 ja s primedbom a moze se reci i predlogom! xD 23/11/2010, 13:12 | |
| - BaSShoX wrote:
- sad se setih da je neko rekao da ce u nekoj igraonici da se dogovori sa gazdom da bude samo eXp online server...sta bi sa time?
Па захваљујући њима увече и јесте пуно... И само да се осврнем на мап сајкл са коментаром да после клан мила иде Тускан О.о То је као када би играли 2x2 и онда пребацили на цео д2 и рекли само се игра А | |
|
| |
BaSShoX
| Subject: Re: o5 ja s primedbom a moze se reci i predlogom! xD 23/11/2010, 14:41 | |
| - Spellcaster aka SpC wrote:
- BaSShoX wrote:
- sad se setih da je neko rekao da ce u nekoj igraonici da se dogovori sa gazdom da bude samo eXp online server...sta bi sa time?
Па захваљујући њима увече и јесте пуно...
И само да се осврнем на мап сајкл са коментаром да после клан мила иде Тускан О.о То је као када би играли 2x2 и онда пребацили на цео д2 и рекли само се игра А eo sad cu da promenim...nisam ni razmisljao da su iste mape skoro! xDDD | |
|
| |
eXp | pablo
| Subject: //// 23/11/2010, 15:08 | |
| bashox ja sam pricao za tu igraonicu to je kod mene u zgradi.igraonica vec radi mesec dana i u favorites stoji samo eXp i neki DM(kgb,balkan expres,spin)preko dana uvek iz igraonice ima od 5 do 10 ljudi a od 9 pa do 2,3 cela igraona je na exp-u a ima oko 20 kompova.nickovi iz igraone su pff,otresi,kezual,miljke,bap,vuk,sloba,r1,k1m1,peca.,MAYOR... | |
|
| |
BaSShoX
| Subject: Re: o5 ja s primedbom a moze se reci i predlogom! xD 23/11/2010, 18:03 | |
| pa super pablo! ))) onda treba da se aktiviramo da igraci iz drugih mesta igraju na serveru! forsirajte face sto vise....svi imamo medju prijateljima kanterase.... ja cu na mojim stranicama da reklamiram... | |
|
| |
kalimero
| Subject: Re: o5 ja s primedbom a moze se reci i predlogom! xD 23/11/2010, 21:15 | |
| ja sam rekao sta cu da radim, ima po Kikindi da izlepim plakate , ispred skola da svi vide | |
|
| |
eXp | pablo
| Subject: ///// 23/11/2010, 21:23 | |
| pa tako i treba kada bi se svako potrudio po malo a ima nas mnogo bilo bi brda ljudi stalno | |
|
| |
voodoo_people
| Subject: Re: o5 ja s primedbom a moze se reci i predlogom! xD 24/11/2010, 15:44 | |
| evo ja cu na televiziji sto je najgledanija u nisu da reklamiram server i onako mi dosadno u nocne smene pa pustacu malo ip | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: o5 ja s primedbom a moze se reci i predlogom! xD 24/11/2010, 15:48 | |
| | |
|
| |
trainspott1ng
| Subject: Re: o5 ja s primedbom a moze se reci i predlogom! xD 24/11/2010, 16:02 | |
| хахаха до јаја вуду хахахаха
е него, ја опет кажем, ко јебе ове што изађу кад се не игра дд2, ко их ј.е.б.е. пази овако, стави се готиван мапсајкл, после неког времена види се ко остаје да игра те мапе, њима се поделе слотови, па онда кад ботићи хоће да уђу на дд2, ПРЦ. а да не причам о томе како ћемо дефинитивно привући нове и квалитетне играче на тај начин..
позић од возић | |
|
| |
BaSShoX
| Subject: Re: o5 ja s primedbom a moze se reci i predlogom! xD 24/11/2010, 16:47 | |
| train slazem se sa tobom!! | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: o5 ja s primedbom a moze se reci i predlogom! xD 24/11/2010, 17:22 | |
| da, train, objasnio si ukratko. | |
|
| |
eXp | pablo
| Subject: ///// 24/11/2010, 17:33 | |
| hahah randja najjaci hahaha | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: o5 ja s primedbom a moze se reci i predlogom! xD | |
| |
|