| Prerani lock za onu temu o administraciji. | |
|
+6CyborG SpellCaster aka SpC eSkim Korg trainspott1ng infected^ 10 posters |
Author | Message |
---|
infected^
| Subject: Prerani lock za onu temu o administraciji. 19/11/2010, 15:05 | |
| Ne znam situaciju,ali mogu da vam kazem ovo : 1)Na snowu se ne moze lepo oceniti ko ima wh 2)eskima sam par puta gledao,ne bih rekao da ima nesto,naravno ne kazem da 100% nema 3)SS ne moze tacno da pokaze da li ima wh.Jeste da se nekad vidi wh,ali sta ako fura infamous ili tako nesto ? Videce se...da ne kazem sta | |
|
| |
trainspott1ng
| Subject: Re: Prerani lock za onu temu o administraciji. 19/11/2010, 15:14 | |
| ја мислим да еским нема, знам дечка доста дуго, мислим преко цса | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: Prerani lock za onu temu o administraciji. 19/11/2010, 17:24 | |
| ma nema eskim, sta vam je. ja sam s njim peglao u lanu 5 godina, imali smo klan, kad sam se vratio iz avganistana, al se raspao, jer mi mama nije dala da imam klan -.- | |
|
| |
eSkim
| Subject: Re: Prerani lock za onu temu o administraciji. 19/11/2010, 17:36 | |
| Lepo sam ja napisao tamo, mada su .. temu ili ovaj lik sto me je banovao ili ja ako ostane admin na serveru necu ni igrati tamo, neka okuplja igrace slicnje njemu! Ne hvalim se da znam da igram, ali ne volim NEPRAVDU. Dakle ili taj admin "PRO PLAYA" nek zasniva svoju populaciju na serveru ili eSkim da vam ubija volju za igricom (= ... POzdrav svima :* * Korg: Brate secam se .. aj aj aj.. kakva su to vremena bila, secas se ono u igraoni u "avganistanu kad usao samoubica i seo sa nama da igra.. " :* hhh | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: Prerani lock za onu temu o administraciji. 19/11/2010, 18:52 | |
| | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: Prerani lock za onu temu o administraciji. 19/11/2010, 21:07 | |
| ae eskimche, ne seretaj, pokacili ste se, klasika, gomila testosterona na jednom mestu... dobices unban i da sam te video ujutro u 4 na serveru | |
|
| |
CyborG
| Subject: Re: Prerani lock za onu temu o administraciji. 20/11/2010, 12:29 | |
| | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: Prerani lock za onu temu o administraciji. 20/11/2010, 12:39 | |
| - CyborG wrote:
- Ko si bre ti da tako pricas ( ili on ili ja ..... gluposti ...nemam ja vremena da stobom raspravljam ) ........................
Се то односило на овај мој део - Quote :
- Брате мораш да скапираш да људи чине грешке,и да не треба да се осетиш увређеним због тога.. А што се тиче псовки,ту сте и један и други заслужили
или шта? | |
|
| |
CyborG
| Subject: Re: Prerani lock za onu temu o administraciji. 20/11/2010, 13:05 | |
| Kazem za eSkim-ov komentar...ili on ili ja....pa sta je on.......Julije Cezar pa da prica ili - ili ... | |
|
| |
trainspott1ng
| Subject: Re: Prerani lock za onu temu o administraciji. 20/11/2010, 13:22 | |
| јебо те који ниво тестостерона, значиии јебо те! овако, еским, не можеш ти да тражиш то или он или ти, ако тако мислиш, јеби га, ја стварно капирам да дечко није за џабе добио админа, па да га сад на такав начин изгуби. друго, бан ће ти бити скинут, или је већ скинут, тако да нема разлога за вриштањем неким, дођи, играј своју играу, ако је ту сајборг искулирај га и то је то.. није ваљда да је ово први сервер са кога си банован? поз и једном и другом тестостерону хаха | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: Prerani lock za onu temu o administraciji. 20/11/2010, 17:08 | |
| haha, to to... kapiram da su te banovali na milijardu servera, ali nas je pro, mi znamo ko je igrac, a ko mrsi slamu... zato, daj taj id, ako vec nije reseno, da resavamo. | |
|
| |
sallenis
| Subject: Re: Prerani lock za onu temu o administraciji. 20/11/2010, 18:09 | |
| - trainspott1ng wrote:
- јебо те који ниво тестостерона, значиии јебо те!
овако, еским, не можеш ти да тражиш то или он или ти, ако тако мислиш, јеби га, ја стварно капирам да дечко није за џабе добио админа, па да га сад на такав начин изгуби. друго, бан ће ти бити скинут, или је већ скинут, тако да нема разлога за вриштањем неким, дођи, играј своју играу, ако је ту сајборг искулирај га и то је то.. није ваљда да је ово први сервер са кога си банован?
поз и једном и другом тестостерону хаха Train je upravu znaci ne postoji admin koji nije poresio to budi sigran, a ti bi eskim mogao malo da skratis jezik to sam ti i proslog puta rekao na serveru. Da si mene opsovao kao sto si psovao ovde Cyborga budi sigran da bi dobio ban koji ti se nebi skinuo nikad bez obzira da li si pro, da li si neciji ortak i sl. Jer ako neko pogresi to nije resenja da psujes ali to dovoljno govori o tebi... Mislim sta sad neko psuje nekog na serv ili vredja i ja znaci treba da ga ban jer po tebi niko nema pravo na gresku... Povedi malo racuna i imaj na umu da je ovo samo igra! | |
|
| |
eSkim
| Subject: Re: Prerani lock za onu temu o administraciji. 20/11/2010, 21:09 | |
| No comment.. To kakav sam čovek ne možeš da donosiš odluku preko psovki,uzmimo u obzir da samo što sam ušao na server ubio ovog admina,, čovek ode u spec nakon 2 ubistva on meni lupi ban.. Pre svega ne želim nikom da se libim ovde. Najviše što mrzim je to da mi neko soli pamet. U ostalom to što sam opsovao to je znak reakcije(loše reakcije) jer čovek jednostavno ne zaslužuje admina. Evo primer, sutra će doći neki mnogo jači bolji igrač od mene, pa će čovek da ga BANUJE bez razmišljanja, a zašto sam psovao evo razlog! " CYBER NAVODI BAN : BANNED >>>>> ESKIM ... WALLHACK.... "P48" ". Alo kakav p48??? u ostalom igra cs 7-8 god pa ovakve grese se dešavaju. A to na koliko sam servera banovan ne zna im se broj, i kad me banuu na tim buljaškim serverima mrsko mi da se reg na forum, a i ovde mi bilo mrsko nego eto iz inata sam se reg. jer na server dolazim zbog par likova, a taj cyber mi je bitan kao suša u egyptu... I još nešto da ne navodim vaša pravila servera: uđem uveče, to je psovanje preko mikrofona, teleportovanje, vređanje, kikovanje, ljudi ni vi niste cvećke. I još jednom da zamolim sve psihijatre ovog foruma da ne navode mene u postovima, jer me zaista mrzi da kucam, ni ovo ne znam kako sam odkucao, ljubi vas brat eSkim.
ID: STEAM_0:0:8066689 Pa kad se setite skinite ban.. Srdačan pozdrav | |
|
| |
1N5 SILA
| Subject: Re: Prerani lock za onu temu o administraciji. 20/11/2010, 21:17 | |
| - eSkim wrote:
- I još nešto da ne navodim vaša pravila servera: uđem uveče, to je psovanje preko mikrofona, teleportovanje, vređanje, kikovanje
covek je potpuno upravu za ovo | |
|
| |
vekkii
| Subject: Re: Prerani lock za onu temu o administraciji. 21/11/2010, 02:13 | |
| ne samo za to nego za skoro sve sto je rekao...zato ja vise skoro ni ne ulazim na pub,al sam ovde na forumu aktivan jer hocu da pomognem...a da je rasulo na serveru...jeste...ko god misli da nisam u pravu neka udje na Spin alfu,Balkan expres,medak,kgb alfu,kolibu,WFG,serbian deluxe i neka vidi o cemu pricam...ko god kaze jebote na mic je gagovan odmah,niko ne prica bez preke potrebe,nema prozivki,svi uredno prijavljuju citere na team_say @..... ovo su sve nedostaci koje ima nas server i zato posecenost u zadnje vreme i jeste tako mala...jbg...surova realnost... | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: Prerani lock za onu temu o administraciji. 21/11/2010, 10:37 | |
| И сад сви очекујете да их ја лупам по ушима? Не капирам,'оћете да искључим микрофон? Неким људима не вреди доказивати... | |
|
| |
sallenis
| Subject: Re: Prerani lock za onu temu o administraciji. 22/11/2010, 07:57 | |
| - 1N5 SILA wrote:
- eSkim wrote:
- I još nešto da ne navodim vaša pravila servera: uđem uveče, to je psovanje preko mikrofona, teleportovanje, vređanje, kikovanje
covek je potpuno upravu za ovo Pa zar ne postoji mogucnost da se taj admin kazni mislim o cemu vi pricate alo, ko napravi takvi gresku (teleport, kick bez potrebe i sl. a o tome sto se tice mic-a necu nista da kazem dovoljno sam rekao mislim da postoje bar 10 postova o tome.. no comment) skinete admina i kraj pa da vidim neka se taj zali ako ima obraz a ti mu okacis demo i kraj! I ne znam do kada ce to da bude tolerisano...jer ponekad kad udjem na serv sa drugim nickom prosto u nekom trenutku zaborvim da sam na cs-u, pomislim da sam na nekom vasaru ili pijaci svi pricaju, psuju, vredjaju....mislim to cak i na vasarima i pijacama nema ali... | |
|
| |
eXp | pablo
| Subject: ///// 22/11/2010, 10:27 | |
| opusteno sale sada cemo drugacije sve da radimo,kako su lako dobili admina a dobili su zato sto sam imao poverenja u te ljude tako lako ce i da bude skinut. | |
|
| |
eSkim
| Subject: Re: Prerani lock za onu temu o administraciji. 22/11/2010, 12:47 | |
| Samo da nagovestim da sam još uvek banovan poz | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: Prerani lock za onu temu o administraciji. 22/11/2010, 12:59 | |
| aj odbanujte coveka ID: STEAM_0:0:8066689 | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: Prerani lock za onu temu o administraciji. 22/11/2010, 15:27 | |
| - Korg wrote:
- aj odbanujte coveka
ID: STEAM_0:0:8066689 Тај ИД не постоји уписан у фајловима за бан..Заиста не знам шта се догађа..Ресетоваћу сервер па ћемо да видимо... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Prerani lock za onu temu o administraciji. | |
| |
|
| |
| Prerani lock za onu temu o administraciji. | |
|