eXperience Public
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

^CyborG^unique' administracija

Go down 
+3
vekkii
chestnut
CyborG
7 posters
AuthorMessage
CyborG

CyborG

^CyborG^unique' administracija Empty
PostSubject: ^CyborG^unique' administracija   ^CyborG^unique' administracija Icon_minitime18/11/2010, 09:59

Player: ZATO-1 >>>>>> BANNED
Vreme: oko 10:30h am

reason: Wall Hack ( ili prosto providni zidovi )

demo:

http://www.2shared.com/file/VJqs3oKT/ZATO-1.html

Sa moje strane banovani igrac je zavrsio karijeru na serveru, jer ovo je vec nepoznati put da je banovan za isto, prema tome nije vise dobrodosao.

Last edited by CyborG on 18/11/2010, 10:19; edited 1 time in total
Back to top Go down
CyborG

CyborG

PostSubject: Re: ^CyborG^unique' administracija   ^CyborG^unique' administracija Icon_minitime18/11/2010, 10:07

Player: DeM1An ..... >>>>>> BANNED
Vreme: nepoznato, 18.11. oko 21h

reason: Wall Hack

demo :

http://www.2shared.com/file/ysYUtxR0/demian.html
Back to top Go down
chestnut

chestnut

PostSubject: Re: ^CyborG^unique' administracija   ^CyborG^unique' administracija Icon_minitime18/11/2010, 11:20

Tooooooo careeee Uhvatio si Demiana, ja ga gledao brda bio mi sumnjiv al nikako nisam mogao da ga izvalim...bravo bravo <3
Back to top Go down
vekkii

vekkii

PostSubject: Re: ^CyborG^unique' administracija   ^CyborG^unique' administracija Icon_minitime18/11/2010, 11:35

bravo cyborg...zato 1 po meni wh cist sacekajmo samo da vidimo da li ce da uploaduje ss
Back to top Go down
1N5 SILA

1N5 SILA

PostSubject: Re: ^CyborG^unique' administracija   ^CyborG^unique' administracija Icon_minitime18/11/2010, 12:11

Kako mozete da igrate na p47 i jos da okacite demo od tog kantera ?
Back to top Go down
http://steamcommunity.com/groups/eXp-pub
chestnut

chestnut

PostSubject: Re: ^CyborG^unique' administracija   ^CyborG^unique' administracija Icon_minitime18/11/2010, 12:58

1N5 SILA wrote:
Kako mozete da igrate na p47 i jos da okacite demo od tog kantera ?

Ne kapiram shta hoceh da kazhesh brate ?
Back to top Go down
1N5 SILA

1N5 SILA

PostSubject: Re: ^CyborG^unique' administracija   ^CyborG^unique' administracija Icon_minitime18/11/2010, 14:06

ocu da kazem , da dosta nas nema taj kanter i da ne moze da pogleda snimak , a dosta njih nema niti ume da koristi sk player za demo'e, kada snimate demo'e snimajte preko p48
Back to top Go down
CyborG

CyborG

PostSubject: Re: ^CyborG^unique' administracija   ^CyborG^unique' administracija Icon_minitime18/11/2010, 19:39

Meni na v42 patch koci i skace mi ping i preterano laguje, tako da dok ne kupim steam cs, igram na ono sto mogu i imam, moracu da kupim original steam ali imam previse obaveza za sada tako da sam to ostavio po strani. A za demoe toliko ja sam nahvatao i snimio i sta je tu je.. Pozdrav
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: ^CyborG^unique' administracija   ^CyborG^unique' administracija Icon_minitime18/11/2010, 20:28

CyborG wrote:
Meni na v42 patch koci i skace mi ping i preterano laguje, tako da dok ne kupim steam cs, igram na ono sto mogu i imam, moracu da kupim original steam ali imam previse obaveza za sada tako da sam to ostavio po strani. A za demoe toliko ja sam nahvatao i snimio i sta je tu je.. Pozdrav

Пријатељу,па ти онда нећеш моћи да уђеш више на еХр..Кантер је потпуно исти,само постави рејтове лепо..
Back to top Go down
CyborG

CyborG

PostSubject: Re: ^CyborG^unique' administracija   ^CyborG^unique' administracija Icon_minitime19/11/2010, 08:52

Nick: eSkim >>>>>>> BANNED
Vreme bana: 09:45h am
reason: Wall Hack > p48

demo:

http://www.2shared.com/file/AifpkBtY/esk.html

Back to top Go down
eSkim

eSkim

PostSubject: Re: ^CyborG^unique' administracija   ^CyborG^unique' administracija Icon_minitime19/11/2010, 08:55

CyborG wrote:
Nick: eSkim >>>>>>> BANNED
Vreme bana: 09:45h am
reason: Wall Hack > p48

demo:

http://www.2shared.com/file/AifpkBtY/esk.html

Jebo ti eSkim i m**** i p48 i onog ko ti dade admina... ŠABANE glupi .. ^CyborG^unique' administracija 875770

Last edited by eSkim on 19/11/2010, 09:02; edited 1 time in total
Back to top Go down
CyborG

CyborG

PostSubject: Re: ^CyborG^unique' administracija   ^CyborG^unique' administracija Icon_minitime19/11/2010, 09:02

Nemoj ne treba ti to,momce,nemoj da psujes........
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: ^CyborG^unique' administracija   ^CyborG^unique' administracija Icon_minitime19/11/2010, 09:07

Било би крајње лепо да сви који су бановани оставе своје баншотове у одговарајућем делу форума..
Back to top Go down
vekkii

vekkii

PostSubject: Re: ^CyborG^unique' administracija   ^CyborG^unique' administracija Icon_minitime19/11/2010, 09:08

nznm decko igra na steam cs-u a ne na p48...poznat je po tome sto ga svi prozivaju za cheat a uvek se ispostavi da nema tako da msm da si trebao jos malo da ga snimas mozda i banuj sledeci put na amx_ban a ne preko banmenu zato sto ne ostaje ss ovako pa decko nije ni mogao da upload-uje ss...
Back to top Go down
CyborG

CyborG

PostSubject: Re: ^CyborG^unique' administracija   ^CyborG^unique' administracija Icon_minitime19/11/2010, 09:11

Slusaj druze, ja taj CS ne igram god ili dve, igram ga preko 9 god, od toga samo 5-6 god na internetu, a toliko sam i upoznat sa administracijom tako da ne moze niko da me uci da li neko ima cheat ili nema, dovoljno mi sto znam da pogledam 4-5 runde i vidim ima li ili ne.......Tako da o tome ne morate da pisete .....bzvz......a de ti meni reci sta bi video na ss?
Back to top Go down
vekkii

vekkii

PostSubject: Re: ^CyborG^unique' administracija   ^CyborG^unique' administracija Icon_minitime19/11/2010, 09:13

pa dobro ali ja ti kazem da nakon svakog bana onaj ko je banovan treba da okaci ss preko koga se jasno vidi da li neko ima wh ili ne...imali smo situacije jos ociglednije od ovih da je wh i onda decko uploaduje banshot i na njemu nista..nisam ti nista lose rekao samo mislim da bi trebao da prihvatis kritiku ^CyborG^unique' administracija 875770

Last edited by vekkii on 19/11/2010, 09:15; edited 1 time in total
Back to top Go down
eSkim

eSkim

PostSubject: Re: ^CyborG^unique' administracija   ^CyborG^unique' administracija Icon_minitime19/11/2010, 09:14

CyborG wrote:
Slusaj druze, ja taj CS ne igram god ili dve, igram ga preko 9 god, od toga samo 5-6 god na internetu, a toliko sam i upoznat sa administracijom tako da ne moze niko da me uci da li neko ima cheat ili nema, dovoljno mi sto znam da pogledam 4-5 runde i vidim ima li ili ne.......Tako da o tome ne morate da pisete .....bzvz......a de ti meni reci sta bi video na ss?

HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA,... MANEKEN CS-a.. NON STEAM PLAYA... TATA IGRE... ^CyborG^unique' administracija 515912))) nemoj vekki da ucis coveka.. ^CyborG^unique' administracija 515912 igra ceo zivot... a veze nema o cs-u. sad da udjem na bilo kojoj mapi ni jednom te necu ubiti licem u lice.. kroz zidove cu te silvoati.. BAJO ^CyborG^unique' administracija 875770 ^CyborG^unique' administracija 52878
Back to top Go down
CyborG

CyborG

PostSubject: Re: ^CyborG^unique' administracija   ^CyborG^unique' administracija Icon_minitime19/11/2010, 09:20

Pokazao si se ti kod mene a sada radi glupane kako si navikao.........BAJO ^CyborG^unique' administracija 804205
Back to top Go down
eSkim

eSkim

PostSubject: Re: ^CyborG^unique' administracija   ^CyborG^unique' administracija Icon_minitime19/11/2010, 09:21

CyborG wrote:
Pokazao si se ti kod mene a sada radi glupane kako si navikao.........BAJO ^CyborG^unique' administracija 804205

Cikice.. ili TI ili JA... ^CyborG^unique' administracija 875770 poz
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: ^CyborG^unique' administracija   ^CyborG^unique' administracija Icon_minitime19/11/2010, 09:33

А'е доста прозивања овде,да не бацим катанац на тему!
Back to top Go down
blejdinho

blejdinho

PostSubject: Re: ^CyborG^unique' administracija   ^CyborG^unique' administracija Icon_minitime19/11/2010, 10:50

iskreno... banovanje na snow-u mi je totalno glupo, a vidim da su ovde obojica banovani na njemu...
ne kazem da mozda nemaju(licno eskim me probusio 3 puta na nuke u stilu malog zena na pola mape(ne standardni wallbangovi)) , ali videti nesto na snow-u gde se svaki zid busi, je po meni malo glupo... osim ako nije pucao na neku iluziju ili sta...
Back to top Go down
1N5 SILA

1N5 SILA

PostSubject: Re: ^CyborG^unique' administracija   ^CyborG^unique' administracija Icon_minitime19/11/2010, 10:54

Spellcaster aka SpC wrote:
Било би крајње лепо да сви који су бановани оставе своје баншотове у одговарајућем делу форума..
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: ^CyborG^unique' administracija   ^CyborG^unique' administracija Icon_minitime

Back to top Go down

^CyborG^unique' administracija
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» ^CyborG^unique' < admin >
» ^CyborG^unique' organizacija klana