| Пека ће да 'лади главу пар дана | |
|
+6DNI chestnut BaSShoX PEKA vekkii SpellCaster aka SpC 10 posters |
Author | Message |
---|
SpellCaster aka SpC
| Subject: Пека ће да 'лади главу пар дана 5/11/2010, 19:22 | |
| Пре десетак дана смо званично издали опомену да ће се админи скидати уколико се неко буде глупирао и то ћу управо и да урадим.. Прича тече овако : Мапа је продужена на неких 60 рунди пошто није било живе душе и дотични (сада већ суспендовани) админ је хтео да мења на шта сам му ја рекао да сачека крај мапе а не да сече како њему падне напамет..Рекао је да радимо шта хоћемо,али да би по њему требало променити... Око 10 рунди пре краја написао је да излази потом дао воте, и изашао.. Управо због оваквих ствари сам и хтео да она идеја за Рангирањем админа заживи,али сами сте хтели ову варијанту. Овако је текао разговор : [img] [/img]
Last edited by Spellcaster aka SpC on 6/11/2010, 12:54; edited 1 time in total | |
|
| |
vekkii
| Subject: Re: Пека ће да 'лади главу пар дана 5/11/2010, 20:00 | |
| jbg peko ne moze se protiv pravila | |
|
| |
PEKA
| Subject: Re: Пека ће да 'лади главу пар дана 5/11/2010, 20:30 | |
| EE SAD OVAKO DA KAZEM DA MI JE PUN KURAC TIH PRAVILA, TI MISO MOGAO SI LEPO NA FB DA MI NAPISES I DA ME PITAS STO SI TO URADIO, A PABLO JE SINOC REKO DA POCNEMO DA PRAKTIKUJEMO VISE PREKO DANA DRUGE MAPE A UVECE CELU NOC DA IDE DD2, JA SAM KUCAO VOTE 15 RUNDI PRE TOGA ZA TE MAPE I PISAO SAM I ONDA MI JE OSTAO U KONZOLI TO NAPISANO DA BI DAO NA POSLEDNJOJ RUNDI I KAD SAM IZLAZIO SPUSTIO SAM KONZOLU I PRITISNO MAHINALNO PO NAVICI Q TAB ENTER ... I ISAO SAM NA REFUSED KAD JE IZGLASANO I IZASO IZ IGRE (I TAD JE BILO MOZDA 4,5 RUNDI PRE KRAJA MAPE DO 60 RUNDI). EVO NE MORA TE DA MI VRATITE ADMINA ALI OVO NISAM OCEKIVAO | |
|
| |
BaSShoX
| Subject: Re: Пека ће да 'лади главу пар дана 5/11/2010, 21:19 | |
| Spc....malo si preterao matori...nije nista strasno uradio...kad se vec igra 60 rundi,bude smor mnogo veliki....mozda tebi nije bilo dosadno ali veruj uvek bude kad se jedna mapa igra 2 sata... ja ga podrzavam za taj vote i uvek sam da se da vote a ne da se menjaju mape po adminovoj volji ali i da se ubci u vote i da ostane mapa koja se igra ako igraci ne zele da se menja...peka je stvarno oke admin i ruzno je da mu zbog tako necega skidate admina...a ti razmisli malo u pravcu da mozda ti nisi bio u pravu i da je trebao da promeni mapu...ne mora uvek da bude po volji head admina.... | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: Пека ће да 'лади главу пар дана 5/11/2010, 22:30 | |
| Чекај,јесмо ли када је Лепиња то урадио повукли црту и рекли да такви идиотизми неће бити толерисани? Јесмо! Лепо смо рекли тада како стоје ствари..За 2,3 дана никоме неће круна с главе да отпадне.. Прва и основна ствар је САРАДЊА која мора да постоји. Нити на једном једином јебеном сервер су мапе не мењају у пола!! Можеш једноставно да смањиш рунду,две и то је то и нико неће приметити а мапа се опет промени.. | |
|
| |
chestnut
| Subject: Re: Пека ће да 'лади главу пар дана 5/11/2010, 23:05 | |
| Kolko god Peko bio ti opravdan za ovaj postupak matori, stoji da nishta nije strashno nishta drastichno ama totalno zanemarljivo sem jedne stvari shto nash AI kazhe, saradnja brate, konsultovanje, prichanje sa ostatkom admin kolega, to je jedino shto me nervira kod vecine nekih admina, mrzim kad neko na svoju ruku radi stvari a da ga bole tuki za okolinu. ovo kazhem uopshte, ne odnosi se na shto si ti uradio jel kapiram da ti to nije ni jednog trenutka bila namera <3 | |
|
| |
PEKA
| Subject: Re: Пека ће да 'лади главу пар дана 6/11/2010, 03:10 | |
| chestnut predstavi se ne mogu da izvalim brate ko si, ja da nisam saradjivao ne bi ni pisao na admin say ‚‚da stavim vote za inf i aztec``... tako da o tome mi ne pricaj, a sto se tice tebe spc svaka ti cast za ove SS a sto nisi bio smeker pa slikao i koja je runda bila u pitanju kad sam ja dao SLUCAJNI vote pre izlaska, nego si okacio ovo i ne znam sta si hteo time da prikazes, ja ne negiram da sam dao vote ALI BRATEEE.. O cemu mi pricamo mapa ide 60 rundi ae ok da je i dalje malo ljudi pa da ide jos 60 ali se server napunio (kad sam ja izaso msm da je bilo oko 18-20 ljud) , neko je tu od prve runde.. a evo sad ako oces tako, sva sreca pa sam slikao da ne bude da lazem na slici sam imao skor 6 0, kad sam izasao skor mi je bio ja mislim 12 ili 13 3 nemam tu sliku a od 6 0 do 13 3 je proslo oko 4,5 rundi posto sam pusio pljugu pa nisam igrao lepo, najvaznije je da obratite paznju na runde 50-ta runda je to bila sto znaci kad sam izaso da je bila oko 55. Nisam ja da vote na 10 rundi ako se igra npr. 20 rundi !!!!
http://www.4shared.com/photo/heOeQpq0/de_dust20058.html
U svom prvom izlaganju si rekao da sam hteo da promenim mapu ja da sam hteo da promenim PROMENIO BIH JE ISTO CASA ali nisam takav i ne zelim da zloupotrebljavam admina i necije poverenje tog ko mi je dao, nazvao si to glupiranje sto sam izneo svoje misljenje ja kolko znam svako ima pravo na svoje misljenje... a mogao bi i da pitas ljude ko u poslednjih mesec dana i jace, provodi najvise vremena na serveru i kakav sam se pokazao kao admin... | |
|
| |
vekkii
| Subject: Re: Пека ће да 'лади главу пар дана 6/11/2010, 03:28 | |
| nemam primedbu kao na peku kao admina i mislim da je ovo pomalo prestrogo i mislim da njih 2 treba da se dogovore oko ovoga a mi da se ne mesamo....znaci idite na po jednog jelena i dogovorite se oko ovoga ko ljudi | |
|
| |
chestnut
| Subject: Re: Пека ће да 'лади главу пар дана 6/11/2010, 08:26 | |
| Kesten brate, i btw komentarisao sam samo SS nishta drugo, to dal je neko slagao, stideo se da pokazhe il te stvari to ne znam kao shto kazhe ASghasrlqmjndgakds reshite ko ortaci uz bem vas | |
|
| |
vekkii
| Subject: Re: Пека ће да 'лади главу пар дана 6/11/2010, 10:31 | |
| - chestnut wrote:
- ASghasrlqmjndgakds
i ostao mi je admin na steam id i nastavicu da vas uhodim i gledam ko ne postuje pravila...radicu to iz senke buaahaahahahaahahha | |
|
| |
DNI
| Subject: Re: Пека ће да 'лади главу пар дана 6/11/2010, 10:49 | |
| - BaSShoX wrote:
- ne mora uvek da bude po volji head admina....
Mora i te kako, oni drze server, ne mi.Sto se tice ovog slucaja, smatram da ovde Peka nista lose nije uradio, msm, dal je slucajno ili nije to uradio necu da zalazim u pricu, mapa nije promenjena. Stoji da bi me isprovocirao tako isto kao i tebe ( pricam uopsteno, ne samo za Peku ), ali opet ovde smatram da je preostra suspenzija. - PEKA wrote:
- a mogao bi i da pitas ljude ko u poslednjih mesec dana i jace, provodi najvise vremena na serveru i kakav sam se pokazao kao admin...
I Leshnik je isto tako provodio najvise vremena pa mu je skinut admin nekoliko puta. | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: Пека ће да 'лади главу пар дана 6/11/2010, 12:44 | |
| - Code:
-
http://exper1ence-team.darkbb.com/obavestenja-f3/-t619.htm Све је речено горе..У понедељак враћам админа и то је то... | |
|
| |
Ahbar Palamudin
| Subject: Re: Пека ће да 'лади главу пар дана 6/11/2010, 12:52 | |
| Kukuleleeee nikad nisam ili barem mislim da nisam igrao 60 rundi jednu mapu. Aj snow ili tako kratku još nekako ali zamislite da igrate piranesi 60 rundi Koja se mapa igrala uopšte? | |
|
| |
eXp | pablo
| Subject: //// 6/11/2010, 13:29 | |
| peka nije do sada pravio ni 1 sranje jedan od boljih admina sve je ispostovao sto smo se dog.decko me je odmah zvao i rekao mi sta se desilo da je prvo dao vote pa ponistio i to mu je ostalo u konzoli i kada je hteo da izadje umesto quit-a izasao mu vote tako da je ovo moglo svakom da se desi...bice mu vracen admin | |
|
| |
kalimero
| Subject: Re: Пека ће да 'лади главу пар дана 6/11/2010, 13:43 | |
| ja isto mislim da je peka dobar admin, nisam primetio da pravi neki gluposti ili tako nesto | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: Пека ће да 'лади главу пар дана 6/11/2010, 13:53 | |
| Ништа ја нисам ни рекао што се тиче тога,то све стоји..
Али ми(не ја и Пека,него уопштено) смо се договорили међусобно нешто пре овога,и то треба испоштовати..Сви админи су исти,нема повлашћеног или неке црне овце.. | |
|
| |
vekkii
| Subject: Re: Пека ће да 'лади главу пар дана 7/11/2010, 02:51 | |
| i jel ste pricali nesto iili ce ostati ovako do ponedeljka ? | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: Пека ће да 'лади главу пар дана 7/11/2010, 12:48 | |
| Како смо рекли,тако ће и бити.. | |
|
| |
STRALE TUNJA LUNJA
| Subject: Re: Пека ће да 'лади главу пар дана 7/11/2010, 22:57 | |
| Jujujujuju vi niste normlani majke mi,vi cete prijatesljstvo da userete zbog smrdljivog adminina i nokog ko glumi povlascenog admina... kanter se igra zbog druzenja i zajebancije,bar na ovom serveru i to sto kao smekate iz nekog drugog nick veoma jadno... i ako je vama vaznije kako ce admin koji se ceo zivot sprda na serveru napisati belim slovima ili dodje do ne slaganja od gledanja negog chitera svaka cast!!!stvarno ste pukli u vezi CS i admina a vidim ko je ovde head admin onaj koji zna da sredi server i sva sranja oko toga a ne onaj sto pise da je head admin!!! a i meni ste rekli da cete mi vratiti posle 3 dana admina a proslo je dobrih mesec dana,to su ti head admini od reci,lepo vam je nelke rekao reci mi lepo o cemu se radi a ne da me drkate! i sad u 23:40 udjem na cs pablo igra posle 3 sec pablo napusta igru,kao deca neka neverovatno.... | |
|
| |
eXp | pablo
| Subject: /// 8/11/2010, 01:21 | |
| alooo bre strale nemoj ti ovde da se izdrkavas sta pablo igrao 3sekunde i nestao,izasao sam zbog cw-a ne igram ja samo public.pozz za tebe i nelketa bolesenika dva sto se drkate za sve ovaj nelke me tu zove na mob odmah i place tu na forumu a coveku niko nije ni skinuo admina | |
|
| |
vekkii
| Subject: Re: Пека ће да 'лади главу пар дана 8/11/2010, 01:40 | |
| e ajde dosta ovaj forum ko da sluzi samo za svadju | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: Пека ће да 'лади главу пар дана 8/11/2010, 16:49 | |
| - STRALE TUNJA LUNJA wrote:
- a vidim ko je ovde head admin onaj koji zna da sredi server i sva sranja oko toga a ne onaj sto pise da je head admin!!!
SpC преотео сервер!! Држ' те га!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Пека ће да 'лади главу пар дана | |
| |
|
| |
| Пека ће да 'лади главу пар дана | |
|