|
|
| Korg - skidanje admina | |
| | Author | Message |
---|
Korg
| Subject: Korg - skidanje admina 27/10/2010, 20:01 | |
| ja nmg da se smaram po ovim novim pravilima, zato sto se, jednostavno, ne slazem sa njima. nije ovo ni revolt ni bes, nego prosto nailazimo na razilazenje u misljenjima, pa se prijavljujem da mi se skine admin. tnx <3 | |
| | | trainspott1ng
| Subject: Re: Korg - skidanje admina 27/10/2010, 20:10 | |
| ја предлажем да га банујете. скот<3 | |
| | | SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: Korg - skidanje admina 27/10/2010, 20:42 | |
| И то све због јебених белих слова,не видим у чему је јебени проблем јеботе... :suspect: | |
| | | Korg
| Subject: Re: Korg - skidanje admina 27/10/2010, 22:24 | |
| speljo, nema problema nikakvih... nisam ljut itd, da se ne ponavljam. smeta mi sto nemam bela slova, koja su mi vrlo bitna, jer ih koristim onako kako je zamisljeno, smeta mi sto nemam pristup amxmodmeniju i realno, smeta mi ta "hijerarhija" iz prostog razloga sto ne mogu ko covek da administriram serverom, a da budem admin, kome je opis posla da gaguje igraca kad psuje, stvarno, ono... haha, to mi je kao kad na poslu radim kao sekretarica, umesto posao za koji sam kvalifikovan... ni sam ne znam kolko jbnih sati sam na ovom serveru proveo u specu i odrzavao red i mir u igri i to sa zadovoljstvom, a sad da odjednom, sedim u specu i gubim vreme gledajuci lika, samo da bih ispostavio raport nekom "visem adminu" da ga banuje, msm hvala bas, al neka... ma... nema veze, jednostavno imam osecaj da nestaje sprdnja sa servera i sve se nesto ide na ozbiljnost, a to mi ne odgovara. meni kanter sprdnja, ne spremam se za wcg, ne pravim klanove... dodjem na exp da se ismejem i to je to. da napisem preko celog ekrana (ponekad) neko od zapazanja iz igre, na koje ceo server pocne da place od smeha. meni je ovo igra, to je sve sto hocu da kazem ako je ovo server "cutim i igram" idem brate onda da igram DMove, sat vremena dnevno, da se ispucam i to je to. sta cu na publicu... ma, bre... hahaha. kenjam i ja. cepajte vi kako mislite da treba, tu sam ja, igram. samo cune budem admin, jer ne vidim svrhu mog admina. to je sve | |
| | | vekkii
| Subject: Re: Korg - skidanje admina 27/10/2010, 23:01 | |
| slazem se jednim delom sa korgom jer ja ne gledam exp pub kao mesto za ozbiljno igranje cs-a vec za sprdnju,rashovanje itd...ako neko hoce ozbiljno da igra nek ide lepo neka igra cw ili mix,pa kad hoce da se oraspolozi nek udje na pub...tako ja gledam...a drugim delom...zasto su nam skinuta bela slova?zato sto odredjeni admini nisu postovali pravila i pisali svasta belim slovima,vredjali druge itd...msm da bi najbolje resenje bilo da se onome ko napravi prekrsaj skine admin momentalno i kraj tako rade na drugim serverima ali kod nas nije tako i spc ovako hoce da rangira ozbiljnost admina sto opet nije toliko lose i neka se zapitaju ovi najnizeg ranga gde su pogresili...evo da ne bi bilo zabune recicu kako ide rang koliko se secam otprilike... najvisi rang...pablo,insaa,bretvel,spc,dni 2.rang...ja,korg,tandi,train,sale,dim,collateral....dalje ne znam kako su ostali sortirani i mislim da ne treba da se ljute jer head admini koji su gore u 1 rangu su se tako dogovorili i ipak su vlasnici servera.... | |
| | | sallenis
| Subject: Re: Korg - skidanje admina 28/10/2010, 06:11 | |
| Videcemo kako ce ovo da se pokaze ali ovaj sistem koji je bio do sad ocigledno nije dao rezultate jer svi admini rade sta hoce i banuju kog hoce bez demo snimka i sl. Nemam nista protiv sprdnje na serveru ok je to ali ako je za nekog sprdnja psovanje majke i sestre i sl. hmmm mislim da taj treba ozbiljno da se zamisli i ode kod lekara. Iskreno da meni neko opsuje majku dobi bi ban (perm) I jos nesto ako cujem nekog igraca da psuje na pr ovako ''Je**m vam mater svima'' ili sl. dobice ban najmanje na 2,3 dana. Jer ako neko ima potrebu da psuje onda neka psuje ali ne mora da stisne K slovo ili koje vec bindovao, i da izigrava tu nekog frajera ili ne znam ni ja sta a u stvari nije ni svestan sta radi...i sta drugi igraci misle o tome... | |
| | | kalimero
| Subject: Re: Korg - skidanje admina 28/10/2010, 08:16 | |
| ja bih igracima drugog ranga kao sto je rekao veki dao bela slova, jer koliko znam na njih do sad niko nije imao primedbe i odlicni su admini i mislim da je uredu da im se da ta komanda ako traze, jer i sami znate da su zasluzili! | |
| | | SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: Korg - skidanje admina 28/10/2010, 13:12 | |
| Гаси се дискусија,отворена је нова тема.Ставите катанац! | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Korg - skidanje admina | |
| |
| | | | Korg - skidanje admina | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |