| o p e t | |
|
+5eXp | pablo Korg 1N5 SILA tandi trainspott1ng 9 posters |
|
Author | Message |
---|
trainspott1ng
| Subject: o p e t 26/10/2010, 19:27 | |
| ..ste banovali aliena...
decko nece da igra vise na expu..
tandi ga je ban:) daklu nik | |
|
| |
tandi
| Subject: Re: o p e t 27/10/2010, 10:25 | |
| train ja nikad ne ban bez razloga . Ban sam ga zato sto je imao wh... pratio je strelice i znao je gde ce ko da se pojavi... ajde da ga jednom ukenja da se pogodi to sa strelicama, ali ne moze svaku rundu. Sto se mene tice i ne mora da igra vise na exp-u, takvi igraci nam ne trebaju! | |
|
| |
1N5 SILA
| Subject: Re: o p e t 27/10/2010, 12:02 | |
| E bi mogao da ostavis demo da pogledamo ? | |
|
| |
tandi
| Subject: Re: o p e t 27/10/2010, 12:20 | |
| http://www.box.net/files#/files/0/f/0/1/f_533607970 Evo 4 komada...pogledajte! Ja mislim da je imao, ali ako nije, pogresio sam i slobodno mi skinite admina. Toliko od mene. Pozdrav od tandija | |
|
| |
tandi
| Subject: Re: o p e t 27/10/2010, 12:44 | |
| I jos nesto da kazem... na 1 demo, mozda i 2, umesto daklu pise zoom...ne znam zasto, neki bag izgleda... ali u svakom slucaju to je daklu, mozete da vidite i gore desno kad ubije nekog! | |
|
| |
trainspott1ng
| Subject: Re: o p e t 27/10/2010, 13:30 | |
| танди брате нико неће да ти скида админа бре, јеби га, сад ћу да одгледам демое, ал ја сам увек говорио да нема.. не знам стварно, мнислим да је дечко више пута доказао да нема ал ај да одгледам па да судим..
иначе танди <3 | |
|
| |
tandi
| Subject: Re: o p e t 27/10/2010, 13:39 | |
| U nekim situacijama ne moze da se kaze da ima wh... ali videces na jedan demo kad je stao u kanterskoj bazi, okrenuo se ka zidu i pratio strelice, pratio ko se kako krece, pa je odma iza zida skinuo remu... na jedan demo se ustekao ispod vagona, i cekao lika koji se nalazio skroz na drugi kraj,pratio strelice... ako procenite da sam pogresio ok je, samo ja mislim da ima | |
|
| |
Korg
| |
| |
eXp | pablo
| Subject: Re: o p e t 27/10/2010, 18:23 | |
| - trainspott1ng wrote:
- ..ste banovali aliena...
tandi ga je ban:) daklu nik Просто објашњење,на новом бану постоји баншот,е сад,да ли он из принципа неће да га пошаље,или ту има нешто више,ја не знам.. :cyclops: | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: o p e t 27/10/2010, 18:42 | |
| - eXp | pablo wrote:
- trainspott1ng wrote:
tandi ga je ban:) daklu nik
Просто објашњење,на новом бану постоји баншот,е сад,да ли он из принципа неће да га пошаље,или ту има нешто више,ја не знам.. :cyclops: ахахха остао ми је Пабло улогован на компу,а нисам ни гледао кад сам постовао...углавном,капирате шта сам хтео да кажем | |
|
| |
chestnut
| Subject: JoJo 27/10/2010, 18:48 | |
| U potpunosti podrzhavam Tandija, u pravu je za pracenje kvadratica kroz zidove i sve, e jbga mozhe i to da ga ukenja al nikad mu niko ne zavrshi iza ledja dechko (dete, ako je to onaj 95') samo ispred sebe chisti, i opet kazhem mozhda je i to skill pojma neam ja sam bot a ako tako sve ogranichavamo pa kakvi su onda ti famozni "pro" koji zavrshavaju na WCG-u zato necu da ga optuzhujem skroz, al anyway full support on Tandi i btw snimio sam i ja 6 il 7 demoa pa kad sam hteo da ga bannujem otishao je ( a i nisam bio siguran ne bih da greshim), pa ako i to treba nakachicu te demo-e, cmokici za sve | |
|
| |
tandi
| Subject: Re: o p e t 27/10/2010, 19:02 | |
| | |
|
| |
trainspott1ng
| Subject: Re: o p e t 27/10/2010, 19:04 | |
| - eXp | pablo wrote:
- trainspott1ng wrote:
tandi ga je ban:) daklu nik
Просто објашњење,на новом бану постоји баншот,е сад,да ли он из принципа неће да га пошаље,или ту има нешто више,ја не знам.. :cyclops: послао је мени баншот.. | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: o p e t 27/10/2010, 20:34 | |
| | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: o p e t 27/10/2010, 22:29 | |
| nemam nista protiv aliena, cak ga i gotivim, ali imam nesto da kazem o ban shotu; photoshop cini CUDA... | |
|
| |
A.C. M I L @ N
| Subject: Re: o p e t 27/10/2010, 23:28 | |
| tandi legendo podrzavam te iako si interista al jbg sta da radim :DD <3 | |
|
| |
trainspott1ng
| Subject: Re: o p e t 28/10/2010, 00:03 | |
| - korg.rush wrote:
- nemam nista protiv aliena, cak ga i gotivim, ali imam nesto da kazem o ban shotu; photoshop cini CUDA...
послао ми дечко баншот моментално после бана нема везе, у фазону је да неће више да игра овде и то је то и није ми тражио да се ја јавим уместо њега, него сам ја то урадио јер мислим да није читер http://slike.hr/slike/detrain0003_d9481.jpg.html | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: o p e t 28/10/2010, 00:12 | |
| haha... koji uzas, ladno smo smorili decka. taj lik je popio vise banana od svih igraca zajedno, haha... steta sto ode, dobar je igrac... ALI, mislm da bi bilo u redu da se vrati, s obzirom da ima jedan jasan dokaz, verujem da ga vise niko nece smarati do kraja zivota. realnost je da smo ga svaki put unban bez TRUNKE dokaza. cim se kaze da je to alien, odma unban. takav tretman nije imao NIKO. mislim da bi bilo korektno da sad, kad je lepo pribavio i dokaz u svoju odbranu, covek nastavi da igra ovde. da sad ode, bas bi bio pokazatelj zesce sujete... | |
|
| |
trainspott1ng
| Subject: Re: o p e t 28/10/2010, 00:28 | |
| - korg.rush wrote:
- haha... koji uzas, ladno smo smorili decka. taj lik je popio vise banana od svih igraca zajedno, haha... steta sto ode, dobar je igrac... ALI, mislm da bi bilo u redu da se vrati, s obzirom da ima jedan jasan dokaz, verujem da ga vise niko nece smarati do kraja zivota. realnost je da smo ga svaki put unban bez TRUNKE dokaza. cim se kaze da je to alien, odma unban. takav tretman nije imao NIKO. mislim da bi bilo korektno da sad, kad je lepo pribavio i dokaz u svoju odbranu, covek nastavi da igra ovde. da sad ode, bas bi bio pokazatelj zesce sujete...
ја једино што њега смарам је што мења ник, сви би лепо знали да кида да му стоји ејлиен и крај. а брате корг и ја би попиздео да ме неко банује толко пута хахаха и опет да кажем, никог не кривим за бан, јеби га, прати линије. јеби га. него, колко су пута бретвела и пабла бановали кад нису имали никове њихове ? | |
|
| |
sallenis
| Subject: Re: o p e t 28/10/2010, 05:49 | |
| Ajde da kazem i ja svoje misljenje, mislim da decko igra sa wh (to je moje misljenje) i da ga ne treba unban, nisam gledao ovaj demo ali pogledacu ali sam ga i ja jednom ban tako da nema potrebe gledati demo. Nemam nista licno protiv tog decka, ne poznajem ga ali mislim da igra sa citom. Voleo bih da se uverim u suprotno ali mislim da do toga nece doci, a SS moze u photo shopu da se napravi za manje od 1 min xD Pozzz | |
|
| |
trainspott1ng
| Subject: Re: o p e t 28/10/2010, 09:44 | |
| ај одговорите ми колко пута су пабло и бретвел бановани баш због тих праћења линија????? јебале вас линије ставите слушке, ако немаш добре, појачај до краја па да видиш како се чују кораци из цт базе ан њуку у терорској бази.. | |
|
| |
tandi
| Subject: Re: o p e t 28/10/2010, 10:22 | |
| Ja sam siguran da decko ima wh... mnogo puta sam ga pratio i oduvek mi je bio sumnjiv. Ja ne znam kako moze na sluskama da cuje nekog ko se nalazi na drugi kraj mape... ali opet, ja sam bot, ne znam mnogo ali znam da cituje. Ako sam sad pogresio ok je, skinite mi admina slobodno ali ja njemu da se izvinim necu jer mrzim citere... a 100% sam siguran da je citovao nekoliko puta, mozda sad nije,ali nekoliko puta jeste. Slobodno ga odbanujte,nemam nista protiv ali da mu se izvinim necu. | |
|
| |
tandi
| |
| |
sallenis
| Subject: Re: o p e t 28/10/2010, 10:29 | |
| 3 puta pisem ovo i kad odem na send nema ga nigde Oo ovo je zadjni pokusaj. Hteo sam da kazem da je nemoguce da igrac koji igra u CT i nalazi se na midu, cuje igraca u T koji ide kroz tunel i izlazi na B sajt a da se pri tom na B sajtu nalaze 4 igraca u CT KOJI SE KRECU i da on sa mida ode do vrara na B sacega lepo i da mu head, mislim ja bar ne znam da se koraci igraca u CT i u T razlikuju mozda nose razlicite cizme ali sta znas mozda ima i takvih sluski hahaha Pozzz i nemoj toliko da pijes ne valja to | |
|
| |
chestnut
| Subject: Re: o p e t 28/10/2010, 10:51 | |
| e korgic u pravu si bila je to izuzetna privilegija, i shta koj krac pa naravno da nece vishe da igra jbte to nije lik to je dete, ispizdeo otisho kod mame da plache i da jede chajne kolutice o.O i ovo mu je ogromna chast shto se ovolka diskusija razvila oko klinca sa chitom. A trejn jes u pravu recimo da ti verujem jel ja nikad ne igram CS sa zvukom, nek on chuje svih 6 koraka na suprotnom delu mape, al kako ih razazna koji je koj, dal se shesti nalazi levo od treceg i ti fazoni !? o.O i nemo me terash u tri lepe za ove zadnje znash da sam bot | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: o p e t | |
| |
|
| |
| o p e t | |
|