eXperience Public
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

Zmurka na exp

Go down 
+2
BaSShoX
1N5 SILA
6 posters
AuthorMessage
1N5 SILA

1N5 SILA

Zmurka na exp Empty
PostSubject: Zmurka na exp   Zmurka na exp Icon_minitime23/10/2010, 22:31

E ovako za sve koji ne znaju i nisu upuceni , od sutra svakog utorka i cetvrtka od 01:30 do 03:00 bice zmurka na exp bice i pw koje ce uvek biti 123 za one koji ne zele da igraju, igra je zabavna i jednostavna. Na serveru ce biti par admina koji ce imati komandu skidanja i stavljanja nevidljivosti kao i skidanje/stavljanje passworda. Pravila su sledeca svaka ekipa koja dobije glow(nevidljivost) ima tacno 15 sekudni da se sakrije na mapi i kada se sakrije na nekom mestu tu stoji do kraja runde NEMA POMERANJA a za to vreme ekipa koja nema glow ih trazi na mapi. Ekipa koja ima glow toj ekipi nije dozvoljeno ubijanje ,samo ekipi koja nema glow moze da ubija ako nadje nekoga od suprotne ekipe, gravitacija ce biti stavljena radi brzeg pomeranja po mapi, zabranjen je svaki bust na teksturu ili na viskoke kutije , kao i postavljanje c4 i kretanje, dozvoljeno je pricanje na mic u toku runde , sva pravila koja se budu krsila tokom igre dovesce da kikovanja sa servera i na to kikovanje nece moci da se pisu zalbe.. to je sve nadam se da ce te uzivati u ovoji zabavnoj igri
Back to top Go down
http://steamcommunity.com/groups/eXp-pub
BaSShoX

BaSShoX

Zmurka na exp Empty
PostSubject: Re: Zmurka na exp   Zmurka na exp Icon_minitime23/10/2010, 22:53

ahahahahaah jedva cekam!!konacno nesto znimljivo!! ali gledajte da mape ne budu snow i dd2 long i tako to nego survivor cbble piranesi i tako te ogromne mape! Zmurka na exp 515912)))
Back to top Go down
tandi

tandi

Zmurka na exp Empty
PostSubject: Re: Zmurka na exp   Zmurka na exp Icon_minitime24/10/2010, 10:25

Polupani loncici, serpe i poklopcici... aaaaaaaaaaa, znaci svaka vam cast za ovo. Ko sisa fax, igramo zmurke do 3 Zmurka na exp 515912.Jedva cekam Zmurka na exp 515912
Back to top Go down
A.C. M I L @ N

A.C. M I L @ N

Zmurka na exp Empty
PostSubject: Re: Zmurka na exp   Zmurka na exp Icon_minitime24/10/2010, 12:08

igrao sam pre 2 veceri te cuvene zmurke sa remom, pokemonom, DNI, insom, vekijem i tavanom, toliko je do jaja, da ja ne mogu da opisem, jedino sto se veki pomera kad ga nadjem axaaxaxxaxaxax Zmurka na exp 461256 Zmurka na exp 52878
Back to top Go down
vekkii

vekkii

Zmurka na exp Empty
PostSubject: Re: Zmurka na exp   Zmurka na exp Icon_minitime24/10/2010, 13:09

hahahahahhahahahahahaha ja sam vristao...samo 1 sam se pomerio ono na kratkom Zmurka na exp 461256
Back to top Go down
A.C. M I L @ N

A.C. M I L @ N

Zmurka na exp Empty
PostSubject: Re: Zmurka na exp   Zmurka na exp Icon_minitime24/10/2010, 14:31

axxaxaax, da da ono rokam te nozem na levi klip ti korak u levo, i onda mi rema govorio gde si Zmurka na exp 461256 axaxaxaxax
Back to top Go down
BaSShoX

BaSShoX

Zmurka na exp Empty
PostSubject: Re: Zmurka na exp   Zmurka na exp Icon_minitime24/10/2010, 17:25

a sto zmurke ne budu svako vece od 1 pa na dalje? Zmurka na exp 515912))
Back to top Go down
trainspott1ng

trainspott1ng

Zmurka na exp Empty
PostSubject: Re: Zmurka na exp   Zmurka na exp Icon_minitime24/10/2010, 17:36

да, најбоље свако вече по 2 сата..
Back to top Go down
http://www.zombo.com
Sponsored content

Zmurka na exp Empty
PostSubject: Re: Zmurka na exp   Zmurka na exp Icon_minitime

Back to top Go down