| Zbog cega ban | |
|
+4kalimero trainspott1ng Korg Devetar Cokulic 8 posters |
Author | Message |
---|
Devetar Cokulic
| Subject: Zbog cega ban 19/10/2010, 15:46 | |
| Danas sam igrao na eXp publicu prvi put, jer sam cuo od nekih drugara iz skole da igraju na tom serveru i dali su mi ip.. Prvo sam bio gagovan zato sto sam rekao zvoncici da je jednog coveka ubila za 10 rundi , svako normalan bi to shvatio kao salu.. onda je tu uleteo u pricu leshnik koji je kreno da me napada i bili smo obojica gagovani od strane spc-a ja mislim jer je napisao belim slovima dosta vise prepucavanja, tako nesto je napisao, dobio sam gag na 10 minuta, posle toga je izaso lesnik i pitao sam da mi skinu gag jer je izaso i nece biti psovki, on me nije odgagovo jer je reko svi su isti, to mogu da razumem. Posle toga se igra train mapa krece live i odma se menja mapa, na drugim serverima to ne sme da se desi ako je igrao neko na kolibi, spinu itd... Posle toga je stavljen de_dust2002 i ja krenem da koljem jednog korg ga ubije i sanju zakoljem, pitam korga sto nisi pustio da ga zakoljem on kaze zbog fraga i to je normalno, i onda se ubaci neki nik i kaze meni duvaj ga sta se pravis pametan, i ja kazem ko se tebi obratio.. i dobijem ban CEMU TO??? pozdrav | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: Zbog cega ban 19/10/2010, 15:56 | |
| - Devetar Cokulic wrote:
- ...on kaze zbog fraga i to je normalno...
^^ haha | |
|
| |
Devetar Cokulic
| Subject: Re: Zbog cega ban 19/10/2010, 16:03 | |
| hahahahaha pa jeste ali morao sam to da napisem jer sam dobio ban, ali vidim da nije bio perma mogu da udjem ... glupo je banovati tako lako ljude | |
|
| |
trainspott1ng
| Subject: Re: Zbog cega ban 19/10/2010, 17:04 | |
| Ja sam te banovao a 10 min da se oladis malo jer si dosta bezobrazan i provocirao si mnogo. Prvo si gagovan. Pa ti je skinut gag, pa si nastavio pa sam te opet gag. Psovao si na admin say pa si dobio kick. Opet si nastavio kad si usao posle nekih 10 min pa sam te ban na 10 min cisto ono, reda radi. Nista protiv tebe nemam, zajebavaj se, ja cak i psovanje tolerisem, al prepucavanje necu. Poz //edit a i lesnika smo gag koji se prepucavao sa tobom koji je inace admin, al je trenutno sankcionisan, skot debeli hohohohoho znaci B E Z prepucavanja i internet huliganstva i to je to | |
|
| |
kalimero
| Subject: Re: Zbog cega ban 19/10/2010, 17:45 | |
| igraj malo vise na serveru, pa ces videti da nije sve tako kao sto ti mislis, najvise mrzim kada neko odigra 2 mape na serveru i prvo sto uradi jeste da se registruje na forum i da kaze sta mu se ne svidja, pa bokte el ti u skoli profesorica na osnovu jednog keca da keca za kraj ? | |
|
| |
A.C. M I L @ N
| Subject: Re: Zbog cega ban 19/10/2010, 20:36 | |
| ja, pa bokte el ti u skoli profesorica na osnovu jednog keca da keca za kraj ?[/quote]
AXXAAXAXAXAX, sta buncas kakva skola xaaaxaxaax koji si kralj :DDD | |
|
| |
BaSShoX
| Subject: Re: Zbog cega ban 19/10/2010, 20:51 | |
| ko se jos nije svadjao s lesnikom?? xDDD napusis lepo glavonju,napusi on tebe i nikom nista(al u glavnom napusi on prvo tebe)..niko to ne uzima za ozbiljno...ko se nije svadjao s lesnikom,taj ko da nije igrao na eXp-u!!!e sad sto novajlije nasednu na njegoe fore pa popiju ban zbog psovki...to je vec druga prica!! xDDD | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: Zbog cega ban 19/10/2010, 22:10 | |
| glup je ovaj devetar cokulic, ja bi njemu silom ugurao nogu u usta, nekako... | |
|
| |
kalimero
| Subject: Re: Zbog cega ban 19/10/2010, 22:47 | |
| - BaSShoX wrote:
- ko se jos nije svadjao s lesnikom?? xDDD napusis lepo glavonju,napusi on tebe i nikom nista(al u glavnom napusi on prvo tebe)..niko to ne uzima za ozbiljno...ko se nije svadjao s lesnikom,taj ko da nije igrao na eXp-u!!!e sad sto novajlije nasednu na njegoe fore pa popiju ban zbog psovki...to je vec druga prica!! xDDD
hahaha basshox tako je, ko se nije svadjao sa lesnikom taj ko da nije igrao na exp-u, lesnik je nasa maskota HAHHA | |
|
| |
tandi
| Subject: Re: Zbog cega ban 20/10/2010, 10:26 | |
| Devetare nemoj da prodajes muda za bubrezi . I od mene si dobio gag zato sto si psovao i provocirao. I jos nesto cu da ti kazem, admin say sluzi da nam prijavis nekog ko cituje a ne da mi na minut pises: ban ovog, slay ovog, gag ovog... nemoj to vise da radis, mnogo iritira... znam i sam sta treba da radim! | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: Zbog cega ban 20/10/2010, 17:35 | |
| Да и ја кажем своје мишљење које произилази из следећег : Е сад,да сам очекивао овакву опаску ухватио бих СС раније,али нема везе,шта је ту је..Наиме после псовке хтео сам да му уделим још једну последњу опомену,али је дотични тастатура хулиган "паметно" изашао са сервера..Толико о томе. Нећеш добити трајан бан(без неког разлога наравно),али докле год будеш био безобразан админи ће се трудити да те санкционишу гаговањем па затим и оштријим методама(ако је то потребно).. Уживај у игри на нашем серверу, Спортски Поздрав | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: Zbog cega ban 20/10/2010, 18:26 | |
| ok, ja ne mogu vise da tolerisem da gubite vreme na ovoj temi, posto svi imamo pametnija posla > devetar cokulic je PEKA, i sve vas je drkao, a kako vidim i posteno izdrkao, haha , tako da ce zveknem ja na ovo, jer realno ne vodi nikud | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Zbog cega ban | |
| |
|
| |
| Zbog cega ban | |
|