eXperience Public
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

Хијерархија админа

Go down 
+6
STRALE LUNJA TUNJA
sallenis
eXp | pablo
kalimero
voodoo_people
SpellCaster aka SpC
10 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
DNI

DNI

Хијерархија админа - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Хијерархија админа   Хијерархија админа - Page 2 Icon_minitime24/10/2010, 16:36

Kao prvo, PRESTANITE DA SPAMUJETE NA FORUMU DA VAS NE BI BANOVAO!!!
Kao drugo, NEKE OSOBE, NEMAJU GRANICE, ja se dobro secam da sam vas molio da prestanete da pricate da bi mogao kao covek da snimim demo i banujem, vi niste hteli da zavezete i nije uredu vise da se tako ponasate, NECU BRE DA OVO BUDE BOTOVSKI SERVER, da dozvolim da radi ko sta hoce, kad god hoce, zato i treba da se napravi ovo, zbog takvih kao sto ste vi, sto nemate postovanja prema drugima koji se trude da ucine ovaj server jos boljim! Ja verujem da i to head admini misle!
I jos nesto, za one koji nisu primetili ili ih boli ona stvar, prestao sam da dolazim na server iz ovakvih razloga, zato sto kad jedini udjem ja ko mentol umesto da igram odem ko covek u spec ( zbog cega sam i dobio admina, da vatam citere, a ne da bi kick one koji mi smetaju, ili menjao mape ) i onda gledam ove mentole koji ne mogu da se smire 1 minut samo da pogledam coveka i da ga snimim, da samo zato sto se jednom adminu ne svidja mapa ne moze da se promeni, a o psovanju da ne pricam, ima dana i vremena kada treba malo da se zeza, al ne moze uvek, ako si dosao da se zajebavas, izvoli igraj, ali cu lepo postaviti uslov, ili ja, ili oni, jer ovo je stvarno dno dna, ako treba, bicu prvi koji ce da kazni! Toliko od mene, SpC slobodno stavi ovo!
Back to top Go down
sallenis

sallenis

PostSubject: Re: Хијерархија админа   Хијерархија админа - Page 2 Icon_minitime25/10/2010, 07:20

Upravu si DNI, postoje admini koji daju na vote mapu koje se njemu igra iako na serveru ima jos 3,4 admina, mislim kao prvo glupo je davati 1 mapu na vote a ako drugo ne treba dabati mape koje adminima igraju nego ono sto vecina hoce da igra (vec sam jednom to rekao).
Jos nesto primetio sam da neki admini banuju is igre i to ucestalo, ok je banovati igraca iz igre ako ima speed, neki ocigledan aim, botovski wh i sl. ali ne da se svaki ban lupa iz igre i pre svega sto sam ja bio u specu i gledao tog igraca (bar 6 runde)i po meni nije imao wh al nmv. Ali ruzno je sedim u specu 6 runde udje admin taj igrac ga ubije i on ga u sledecoj rundi banuje... Ne treba tako...
Pozzz
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: Хијерархија админа   Хијерархија админа - Page 2 Icon_minitime25/10/2010, 17:27

sallenis wrote:
Upravu si DNI, postoje admini koji daju na vote mapu koje se njemu igra iako na serveru ima jos 3,4 admina, mislim kao prvo glupo je davati 1 mapu na vote a ako drugo ne treba dabati mape koje adminima igraju nego ono sto vecina hoce da igra (vec sam jednom to rekao).
Jos nesto primetio sam da neki admini banuju is igre i to ucestalo, ok je banovati igraca iz igre ako ima speed, neki ocigledan aim, botovski wh i sl. ali ne da se svaki ban lupa iz igre i pre svega sto sam ja bio u specu i gledao tog igraca (bar 6 runde)i po meni nije imao wh al nmv. Ali ruzno je sedim u specu 6 runde udje admin taj igrac ga ubije i on ga u sledecoj rundi banuje... Ne treba tako...
Pozzz

Зато смо и рекли да сваки бан мора бити покривен демоом Хијерархија админа - Page 2 515912
Back to top Go down
sallenis

sallenis

PostSubject: Re: Хијерархија админа   Хијерархија админа - Page 2 Icon_minitime26/10/2010, 05:39

Pa da ali koliko puta se desilo da neko bude banovan i da se n okaci demo? Ja znam da to treba da se radi ali ne postuju svi to na to sam mislio xD pOzz
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: Хијерархија админа   Хијерархија админа - Page 2 Icon_minitime26/10/2010, 12:08

sallenis wrote:
Pa da ali koliko puta se desilo da neko bude banovan i da se n okaci demo? Ja znam da to treba da se radi ali ne postuju svi to na to sam mislio Хијерархија админа - Page 2 402787 pOzz

Капирам ја тебе,мсм,ни ја не качим те демое све док неко не тражи унбан.. Хијерархија админа - Page 2 515912
Back to top Go down
sallenis

sallenis

PostSubject: Re: Хијерархија админа   Хијерархија админа - Page 2 Icon_minitime28/10/2010, 05:28

Naravno, i ja ne kacim dok se neko ne zali, nego sam mislio na one koji se zale a ne dobiju demo na njih sam mislio...Pozz
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Хијерархија админа   Хијерархија админа - Page 2 Icon_minitime

Back to top Go down

Хијерархија админа
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2