eXperience Public
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

ae bre uzmite admin onom Monkeyu

Go down 
+6
SpellCaster aka SpC
tandi
taurunum:::indra:::
kalimero
eXp | pablo
GTI
10 posters
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
GTI

GTI

ae bre uzmite admin onom Monkeyu Empty
PostSubject: ae bre uzmite admin onom Monkeyu   ae bre uzmite admin onom Monkeyu Icon_minitime11/10/2010, 19:27

decko ne zna da gleda igrace pa banuje onoga ko je bolji od njega
Back to top Go down
eXp | pablo

eXp | pablo

PostSubject: ///   ae bre uzmite admin onom Monkeyu Icon_minitime11/10/2010, 22:02

ok pricacu sa njim ali sld.put napisi lepo sta je uradio
Back to top Go down
GTI

GTI

PostSubject: Re: ae bre uzmite admin onom Monkeyu   ae bre uzmite admin onom Monkeyu Icon_minitime11/10/2010, 23:16

ok matori
Back to top Go down
kalimero

kalimero

PostSubject: Re: ae bre uzmite admin onom Monkeyu   ae bre uzmite admin onom Monkeyu Icon_minitime12/10/2010, 07:38

nemoj pricati gluposti, zna da radi kako treba... To ti je stari admin samo neznas ti ko je ...
Back to top Go down

PostSubject: Re: ae bre uzmite admin onom Monkeyu   ae bre uzmite admin onom Monkeyu Icon_minitime12/10/2010, 08:46

alo lik je video da imam wh!!!!!!!!!!!sta je bre video...kakav je to admin???nisam imao nista...nego mu izgleda smeta sto je neko bolji od njega pa onda banuje zbog "cita''...strasno!!!!!
Back to top Go down
tandi

tandi

PostSubject: Re: ae bre uzmite admin onom Monkeyu   ae bre uzmite admin onom Monkeyu Icon_minitime12/10/2010, 09:02

Nemojte tako da pricate kad je on super admin... decko razbija kako igra i bas zato ce lakse da vidi kada neko cituje...a svi vi citeri pricate kako nemate cit, to je standardno... a kazi mi pod kojim nikom si igrao kad si banovan?
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: ae bre uzmite admin onom Monkeyu   ae bre uzmite admin onom Monkeyu Icon_minitime12/10/2010, 10:23

Небитно,уколико нема демо као доказ чита то је његова реч против твоје,остави ип па ћемо ти скинути бан..
Back to top Go down
kalimero

kalimero

PostSubject: Re: ae bre uzmite admin onom Monkeyu   ae bre uzmite admin onom Monkeyu Icon_minitime12/10/2010, 11:19

Spellcaster aka SpC wrote:
Небитно,уколико нема демо као доказ чита то је његова реч против твоје,остави ип па ћемо ти скинути бан..
niko nije rekao da nema demo, tako da somi nemoj odma da skidas ban... i moguce je da admin pogresi, ne morate odma da ga napadate..
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: ae bre uzmite admin onom Monkeyu   ae bre uzmite admin onom Monkeyu Icon_minitime12/10/2010, 11:38

kalimero wrote:
Spellcaster aka SpC wrote:
niko nije rekao da nema demo, tako da somi nemoj odma da skidas ban... i moguce je da admin pogresi, ne morate odma da ga napadate..

Нисам му ја скинуо бан,а он опет игра,ткд...
Back to top Go down
GTI

GTI

PostSubject: Re: ae bre uzmite admin onom Monkeyu   ae bre uzmite admin onom Monkeyu Icon_minitime12/10/2010, 14:19

ALO LJUDIII JEL STE VI NORMALNI...jel vi stvarno mislite da bi se ja smarao ovde na forumu da nisam u pravu i da znam da nije imao nista...taj monkey je stvarno majmun i uopste nije neki igrac tako da nemojte da ga hvalite kada decko stvarno ne zna da gleda da li neko ima chit nego mi je i sam rekao preko mica da je indra bio prvi na mapi i to ga je iznerviralo i banovao je decka !
Back to top Go down
GTI

GTI

PostSubject: Re: ae bre uzmite admin onom Monkeyu   ae bre uzmite admin onom Monkeyu Icon_minitime12/10/2010, 14:20

a to da je imao WH i te gluposti to su samo price da bi imao razlog jer mu se moze da banuje jer je admin...i sta sad svaka budala uzme admina i izdrkava se nad igracima koji znaju da igraju za razliku od njega
Back to top Go down
tandi

tandi

PostSubject: Re: ae bre uzmite admin onom Monkeyu   ae bre uzmite admin onom Monkeyu Icon_minitime12/10/2010, 14:23

nemoj tako da pricas zato sto ne znas ko je to...decko razbija kako igra. Kazite mi nik tog koji je banovan? A vi sto ste napaljeni na jebani cs i sto mislite da ste uvatili boga za muda ako znate da igrate, vas problem...samo prestanite da lupate gluposti!
Back to top Go down
eXp | pablo

eXp | pablo

PostSubject: ///   ae bre uzmite admin onom Monkeyu Icon_minitime12/10/2010, 15:25

GTI ok sve nije on dobro postupio ali ovo ti nije kretenski (botovski)server pa da admini smeju da se izdrkavaju kao sto ti pricas admin je pa moze da radi sta hoce e bas ne moze to kod nas na serveru nema a ne naljbolje da cu pustim admina da radi sta hoce i da zajebava ljude
Back to top Go down
kalimero

kalimero

PostSubject: Re: ae bre uzmite admin onom Monkeyu   ae bre uzmite admin onom Monkeyu Icon_minitime12/10/2010, 18:04

pablo opusteno znamo ko je monkey, a vi sto kazete da nije igrac, pa on je za vas izmislio cs samo sto vi pametujete i neznate ko je on ... tkd prekinite!
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: ae bre uzmite admin onom Monkeyu   ae bre uzmite admin onom Monkeyu Icon_minitime12/10/2010, 18:38

Ја сам чуо да је тај лик Мађар неки..
Back to top Go down
GTI

GTI

PostSubject: Re: ae bre uzmite admin onom Monkeyu   ae bre uzmite admin onom Monkeyu Icon_minitime13/10/2010, 00:01

hahahha alo ljudi ae posto mislite da je on igrac pogledajte na youtubu neke cs klipove pa ce vam biti jasno ko je igrac a ko ne...svi smo mi daleko od pravih pro igraca
Back to top Go down
trainspott1ng

trainspott1ng

PostSubject: Re: ae bre uzmite admin onom Monkeyu   ae bre uzmite admin onom Monkeyu Icon_minitime13/10/2010, 07:49

hahahahaha slaninar
Back to top Go down
http://www.zombo.com
kalimero

kalimero

PostSubject: Re: ae bre uzmite admin onom Monkeyu   ae bre uzmite admin onom Monkeyu Icon_minitime13/10/2010, 08:12

glavonja ae bre uzmite admin onom Monkeyu 461256
Back to top Go down
kalimero

kalimero

PostSubject: Re: ae bre uzmite admin onom Monkeyu   ae bre uzmite admin onom Monkeyu Icon_minitime13/10/2010, 08:13

GTI wrote:
hahahha alo ljudi ae posto mislite da je on igrac pogledajte na youtubu neke cs klipove pa ce vam biti jasno ko je igrac a ko ne...svi smo mi daleko od pravih pro igraca
el ti znas sta znaci pro?
Back to top Go down
sallenis

sallenis

PostSubject: Re: ae bre uzmite admin onom Monkeyu   ae bre uzmite admin onom Monkeyu Icon_minitime13/10/2010, 12:51

Ja sam cuo da je on banovana kad je igrao iz igraonice, medjutim nije mi jasno kako su ostali igrali iz te igraone posle al nmv. A kao drugo kada vise igraca igraju iz igraonice vecina njih gleda u druge monitore i vidi gde se koji igraci nalaze pucaju pre vremena ili kroz zid tako da admin moze da pomisli da ima wh. Nisam bio tu kad je taj igrac banovan ali kada se vratio na server ja sam hteo da ga banujem jer decko mnogo leti i smara sa tim sto je bio banovan, na pr. ja imao wh hahahaah, koji ste vi botovi i slicno. Dobio je samo gag i neka bude srecan sto je samo gagovan bio, jer to da li je neko bot ili ne nije njevovo da proceni, prvo neka pogleda sebe pa onda neka prica za druge... Mnogo takvih "pro"igraca ima danas na netu kao sto je on.\
Pozzz
Back to top Go down
GTI

GTI

PostSubject: Re: ae bre uzmite admin onom Monkeyu   ae bre uzmite admin onom Monkeyu Icon_minitime13/10/2010, 13:44

ne znam kalimero vidim da si pametan objasni mi molim te
Back to top Go down
GTI

GTI

PostSubject: Re: ae bre uzmite admin onom Monkeyu   ae bre uzmite admin onom Monkeyu Icon_minitime13/10/2010, 13:49

sallenis evo odma cu ti reci da nije igrao iz igraonice i da nije imao wh jer svakoga moze da prosere malo pa to mozda izgleda kao da ima chit
Back to top Go down
tandi

tandi

PostSubject: Re: ae bre uzmite admin onom Monkeyu   ae bre uzmite admin onom Monkeyu Icon_minitime13/10/2010, 21:48

Strale opusti se... ako je banovan, banovan je sa razlogom... a svi citeri pricaju kako nemaju cit... dodju na server prate strelice i pucaju u halucinacije i kad dobiju ban zale se kako nemaju nista... pa jel vi mislite da smo sisali vesla, da smo pali sa kruske?! ZATO GTI ODJEBI, AKO SU GA GLEDALI VISE ADMINA ZNACI DA JE IMAO I KRAJ!
Back to top Go down
Korg

Korg

PostSubject: Re: ae bre uzmite admin onom Monkeyu   ae bre uzmite admin onom Monkeyu Icon_minitime13/10/2010, 23:06

ja bih samo da kazem da je "strale banovao indru jer je indra bolji od njega" ?! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

nisam siguran da li je moj smeh docarao moju reakciju na polucitiranu izjavu ae bre uzmite admin onom Monkeyu 461256
Back to top Go down
http://www.myspace.com/flamezshop
trainspott1ng

trainspott1ng

PostSubject: Re: ae bre uzmite admin onom Monkeyu   ae bre uzmite admin onom Monkeyu Icon_minitime13/10/2010, 23:08

корг то се каже ЕКСПЛОЗИЈА СМЕХАae bre uzmite admin onom Monkeyu 515912
Back to top Go down
http://www.zombo.com
Sponsored content

PostSubject: Re: ae bre uzmite admin onom Monkeyu   ae bre uzmite admin onom Monkeyu Icon_minitime

Back to top Go down

ae bre uzmite admin onom Monkeyu
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» stefansson [admin]
» SKINUT ADMIN LESHNIKU??????????? by leshnik
» NOVI ADMIN
» error+ (admin)
» ^CyborG^unique' < admin >