| Pozdrav svima od PEKE | |
|
+8tandi maQ 1N5 SILA ctebah89lepinja trainspott1ng kalimero DNI PEKA 12 posters |
Author | Message |
---|
PEKA
| Subject: Pozdrav svima od PEKE 6/10/2010, 05:20 | |
| Ovo sam napravio da bih video da li radi , posto oko ovih sranja nemam pojma, ee sad ovako: sto se tice servera, server je najbolji da se ne ponavljam sa ostalima, dosta znam igraca sto uzivo sto preko servera, neki me gotive neki ne, nek sa jave obe strane pa ovoj drugoj da jebem mater , salim se, ja nemam ni admina ni slot ni imunitet, ali bi da ucestvujem u mesecnoj pretplati i mislim da cu biti uzor i ostalim igracima, a po meni admini bi trebali iskesiraju takodje neke pare, minimum nas 10 bi dalo pare (admini i stalni igraci) to 300 din po osobi, a verujem da bi i vise ljudi dalo, svi kao hvale EXP a niko za dzep da se uvati, pablo i bretvel stalno placaju tu malo i veljko uleti, za insuuu ne znam necu da kenjam.. ako toliko volimo ovaj server zasto da dozvolimo da ne radi po metar dana!!! Naravno necu da me niko gaguje kickuje slapuje i bilo sta, jer ja nisam debil, sa svima se zajebavam, mozda to nekima smeta kome smeta nek mi kaze sad ovde... sto se tice pustanja muzike na mic to je obicno kasno i to radi jedan jedini neprejebivi nas brat POKEMON, specijalno za Peku i drustvo sa servera , I da vidimo za ovo nocno sto treba da bude za ovaj vikend, to da se organizujemo i da dodje sto vise ljudi, naravno nisu svi iz BG, ali jedan dan se lepo svi skupimo i zablejimo. POHVALE ZA ADMINE: PABLO, BRETVEL, KORG, REMA, VEKK1, DNI, TRIVIC, DETE LEPINJA, LESNIK (nemoj neko da mu je skino admina!!), STRALE, SRELE, TANDI, TRAIN naravno SPC (zahvaljujuci njemu ne mogu da uzmem awp na snow) itd. Mogao bi i ja da dobijam admina ali aj sad, pablo ce poceti sa pricom ``BRATE DA JE MOJ SERVER DAO BI TI, TU SU BRETVEL I INSSA, VEC ME SMARAJU KAKO SAM DAO BRDA ADMIN`` pablo ako lazem reci BEM TE U USTA hahaha i takoooooo. LJUBIM VAS SVE nek se javi ko me podrzava u svemu ovome | |
|
| |
DNI
| Subject: Re: Pozdrav svima od PEKE 6/10/2010, 05:34 | |
| Pozdrav Peko, hvala za pohvale i dobrodosao nam na forum. Sad sto se tice teme za davanje novca, poceli su i ostali da daju, tako da nemoj da se cimas puno oko toga. Sto se tice admina, ne moze ga realno svako jednostavno kupiti, ili dobiti zato sto je dobar ortak sa head adminom ( Bar ja tako mislim da je sa moje strane ) vec treba da bude posten i da ima iskustvo sa radom na serveru. P.S. Smanji psovanje, jer je zabranjeno na forumu Poz jos jednom. | |
|
| |
kalimero
| Subject: Re: Pozdrav svima od PEKE 6/10/2010, 05:57 | |
| peko dobrodosao i potpuno se slazem sa tobom @DNI: i sa tobom se slazem, ali admina treba da ima neko ko je redovan na serveru, npr onaj disident. ja tog decka nisam video nikad na exp-u i sad on odjednom admin, nzm da li je on dao pare ili ne ali msm da je glupo davati admina svakom ko da koji dinar | |
|
| |
PEKA
| Subject: Re: Pozdrav svima od PEKE 6/10/2010, 06:13 | |
| gledajte niste me razumeli, ne mislim ja da kupujem admina, niti bi to ikad uradio, ovo treba da bude drugarski server ae ne da neko profitira na njemu ili da gleda interes, ja bi uzeo admina samo da menjam mape gagujem i tako to, bez ban opcije, jer sam ja i jos neki igraci cesto posle 2,3 sata na serveru. to za psovanje me zabole DNI :*** sta brate nasi smo, sad treba da se foliram da sam kao fin nesto ko neki derpe... ) :joker: | |
|
| |
kalimero
| Subject: Re: Pozdrav svima od PEKE 6/10/2010, 07:15 | |
| - PEKA wrote:
- gledajte niste me razumeli, ne mislim ja da kupujem admina, niti bi to ikad uradio, ovo treba da bude drugarski server ae ne da neko profitira na njemu ili da gleda interes, ja bi uzeo admina samo da menjam mape gagujem i tako to, bez ban opcije, jer sam ja i jos neki igraci cesto posle 2,3 sata na serveru. to za psovanje me zabole DNI :*** sta brate nasi smo, sad treba da se foliram da sam kao fin nesto ko neki derpe... ) :joker:
razumeo sam sta si hteo da kazes peko, samo kazem da tog lika nikad na serveru nisam video a ima admina , tj video sam ga juce prvi put | |
|
| |
trainspott1ng
| Subject: Re: Pozdrav svima od PEKE 6/10/2010, 08:17 | |
| дисидент је стара њушка са другим ником.. | |
|
| |
kalimero
| |
| |
trainspott1ng
| Subject: Re: Pozdrav svima od PEKE 6/10/2010, 08:22 | |
| Идентитет не сме бити откривен! П Р А В Д А З А П Е К У ! ! ! | |
|
| |
ctebah89lepinja
| Subject: heheheh 6/10/2010, 09:54 | |
| hvala za pohvale peko!!! dobrodosao na 4um.... za kes se slazem i ja pucam po malo ali to je normalno xD slazem se sa dzonijem za kupovanje admina.... ni ja ne podrzavam to ali ..... | |
|
| |
1N5 SILA
| Subject: Re: Pozdrav svima od PEKE 6/10/2010, 12:00 | |
| - PEKA wrote:
- pablo i bretvel stalno placaju tu malo i veljko uleti, za insuuu ne znam necu da kenjam..
i ja brate dajem kada imam dam po 2 - 3 hiljade a kad nema onda nema | |
|
| |
maQ
| Subject: Re: Pozdrav svima od PEKE 6/10/2010, 13:19 | |
| Peki adima da date! ili barem slot haha\ ..posto ste ix lako podelili..ajZ :geek: | |
|
| |
tandi
| Subject: Re: Pozdrav svima od PEKE 6/10/2010, 13:33 | |
| Za pocetak, pozdrav peko kralju ... Sto se tice kinte, pocecu da dajem od novembra zato sto sad imam jos jedan ispitni rok pa mora placam sve zivo na tupavi fax . A trebao sam da dodjem u BG da se upoznam sa nekima sa servera ali jbg, fax...sve sto sam skupio za BG otislo je na fax. Nego sto se tice gag-a ili ban-a, peko trebalo je samo da pitas, volim da cinim igracima...tebi bi i u pola noci dao gag ili ban,samo je trebalo da pitas ... Jbg peko mora iskoristim dok ne dobijes slot ili admina,mora te malo sprdam . A doci cu ja u BG kad tad | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: Pozdrav svima od PEKE 6/10/2010, 14:41 | |
| Пековићу дотични,хвала ти што си ме ставио задњег на листу (знам да ме мрзиш,иако сам ти помогао много у животу),што се тиче твог админа,стрпи се и немој да будеш неурозан За гаговање и остало,сваки играч је једнак без обзира да ли је ортак или брат или тако нешто,добиће гаг (краћи наравно) али ће опет да га добије ако претера..Све је дозвољено,али у границама нормалног функционисања. Плаћање се одвија на једвите јаде,и ако не скупимо паре сада на ноћном вероватно ће нам сервер одлепршати опет пошто уплата истиче ускоро,а и Брету дугујемо за прошли месец пошто је сам дао 3 сома.. Све у свему,добродошао | |
|
| |
eXp | pablo
| Subject: //// 6/10/2010, 14:58 | |
| i stigao nam je i peka moj brat najjaci covek!!!dobrodosao peko i za sve si u pravu sto si rekao.da kazem i ja za taj kes sada ovaj mesec je uplatio bretvel 3000 pa je rekao dajte mi kada budete imali a za 15-tak dana istice i ovaj mesec pa bih bilo lepo sada kada se skupimo na nocnom u petak na subotu damo svi po neku kintu.a ziro racun i uplatnicu cemo u skorije vreme da izbacimo posto ova uplatnica sto je do sada bila nije tacna.pozz voli vas sve pablo | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: Pozdrav svima od PEKE 6/10/2010, 19:37 | |
| sve vas je pozdravio janko iz parkica! | |
|
| |
infected^
| Subject: Re: Pozdrav svima od PEKE 6/10/2010, 20:08 | |
| ahahahahah janko iz parkica hahahahhaha pozz i od diskretnog heroja | |
|
| |