| BAN ZA BOTINU | |
|
+5kalimero Korg SpellCaster aka SpC eXp | pablo BaSShoX 9 posters |
Author | Message |
---|
BaSShoX
| Subject: BAN ZA BOTINU 27/9/2010, 20:52 | |
| Pratim lika vec 5 dana kako igra i koliko nerealno puca!!! znaci covek SVAKI PUT zna gde je ko i bije kroz zidove tacno gde treba.... ili dobro skriva wh ili sam ja tolko prso da ne treba vise da igram cs.... trazite mu demo pa ako nema da cutim i pokrijem se usima... | |
|
| |
eXp | pablo
| Subject: //// 27/9/2010, 21:39 | |
| opusti se bashox tu su admini i tu sam ja koji proverim sve uvek i ako nisam tu sve pratim ili sam pod drugim nickom tu.moraces da se naviknes na exp nisi igrao pre ovog prekida servera od mesec dana kada je bilo stalno 16-16 bilo je tu igraca sa samog vrha cs scene koji su pravili skorove i po 50,60 fragova a nemaju nista.opusti se brate | |
|
| |
BaSShoX
| Subject: Re: BAN ZA BOTINU 27/9/2010, 22:24 | |
| oke matori....a igrao sam bar mesec-dva pre prekida ))) kazem samo da lik prilicno nerealno puca....obrati paznju kad kucas top15 na njegov acc....malo cudno da neko ko je pro ima 17% preciznost...ja sam 8-i i imam acc 19% sa dosta pogodaka vise od njega a koliko sam manje ljudi ubio....u prevodu,lik puca pre vremena rafal i pogadja gde treba....pro igraci imaju acc 25-30%!!! ne moze on da pogadja svakim 6-im metkom i da daje sve hedove kako proviri iza zida....za tako davanje hedova potrebna je veca preciznost....ako on dobro skriva wh,statistika koja je prilicno jasna ne laze....ja igram cs vec 10 godina i to koliko sam dobar je potpuno irelevantno u odnosu na iskustvo koje imam....nikad do sad se nisam zalio na nekog i ako je imao cheat vec uvek igram dalje i pokusavam da ga skenjam al ovaj lik pravi budale od svih....tolko od mene a vi obratite paznju na njega! zz | |
|
| |
eXp | pablo
| Subject: //// 28/9/2010, 02:03 | |
| da naravno u pravu si za neke stvari.brate tu sam obraticu vise paznje na njega.hvala | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: BAN ZA BOTINU 28/9/2010, 10:09 | |
| Обришите тему!!! А ми ћемо обратити пажњу на њега | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: BAN ZA BOTINU 28/9/2010, 13:03 | |
| bostandzijo moj, ovo je kao da si klasicno u sred igre napisao na javni chat "botina ima wh" dao sve detalje, tako da lik dobro obrati paznju na koji nacin da se krije... ae brisite ovu temu pod hitno. | |
|
| |
kalimero
| Subject: Re: BAN ZA BOTINU 28/9/2010, 14:41 | |
| i ja mislim da je citer, cak ima i jednog druga koji cituje :S, sinoc ja usao na exp, nuke se igra i walkam i dodjem do limenih vrata i stojim tamo, svi ct-ovi dolaze sa rampe i odlaze na nas spawn a ja cekam, i odjednom taj njegov se walkom vraca i rokne me, tacno je znao gde sam.. kasnije mi kaze kao da je cuo da sam otvorio vrata :S | |
|
| |
BaSShoX
| Subject: Re: BAN ZA BOTINU 28/9/2010, 15:38 | |
| a svaki put ulazi sa drugim nickom,dal da proveri dal ima admina ili ko zna sta vec pa promeni u toku igre na bot1na...da ne menja nick tek bi ste mu onda videli statistiku,imao bi 3 puta vise ubistava sa jos manjim acc-om....on i sad pokusava da prevari statistiku i prilicno mu uspeva na tu foru sa menjanjem nickova... | |
|
| |
STRALE LUNJA TUNJA
| Subject: Re: BAN ZA BOTINU 30/9/2010, 19:32 | |
| | |
|
| |
kalimero
| Subject: Re: BAN ZA BOTINU 1/10/2010, 05:55 | |
| dal je moguce da je to strale ? | |
|
| |