eXperience Public
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

Treba mi unban xD

Go down 
+4
maQ
kalimero
zly
infected^
8 posters
AuthorMessage
infected^

infected^

Treba mi unban xD Empty
PostSubject: Treba mi unban xD   Treba mi unban xD Icon_minitime27/8/2010, 16:47

Banovao me voodoo,testirali smo da li likovi sebi skidaju ban ili nesto nije u redu sa njim i dokaz da je sve oke je to sto nmg da udjem Treba mi unban xD 515912 nek mi neko skine ban
IP:94.189.172.61
steam id:STEAM_0:0:1320869113
pa sta vam treba uzmite Treba mi unban xD 461256
edit: nema veze resacu modem Treba mi unban xD 86335
Back to top Go down
zly

zly

Treba mi unban xD Empty
PostSubject: Re: Treba mi unban xD   Treba mi unban xD Icon_minitime27/8/2010, 17:25

Vi ste kreteni :DD

Svaki ban moze da se skine , trreba da se zna , a inace nam ban na serveru nije radio nekoliko dana , ne znam da li su namestili sad Treba mi unban xD 875770
Back to top Go down
infected^

infected^

Treba mi unban xD Empty
PostSubject: Re: Treba mi unban xD   Treba mi unban xD Icon_minitime27/8/2010, 17:25

znam da moze svaki da se skine ali decko udje u roku od 1s Treba mi unban xD 461256
Back to top Go down
kalimero

kalimero

Treba mi unban xD Empty
PostSubject: Re: Treba mi unban xD   Treba mi unban xD Icon_minitime27/8/2010, 17:26

infected^ wrote:
znam da moze svaki da se skine ali decko udje u roku od 1s Treba mi unban xD 461256
ako je ima linux OS onda je to zbog toga!... njemu taj ban ispadne kao kick
Back to top Go down
maQ

maQ

Treba mi unban xD Empty
PostSubject: Re: Treba mi unban xD   Treba mi unban xD Icon_minitime28/8/2010, 03:18

kakve weze ima linux sa tim ? hhahahaha Treba mi unban xD 461256
Back to top Go down
jeti

jeti

Treba mi unban xD Empty
PostSubject: Re: Treba mi unban xD   Treba mi unban xD Icon_minitime28/8/2010, 08:57

Citer moze da se vrati za 1 sek ako je dproto namesten da generise steamID po IP za p47 igrace .Tada obicno citer dobije steamID ili valveID tipa STEAM_0:4:1234567890 sto je format bana sa kojim CS ne moze da barata.Jedini nacin da namestite 100% sigurne banove je da ukinete podrsku za p47 i da modifikujete originalni admincmd.amxx sa fix-om odavde http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=79775&page=2 , ili da instalirate advanced bans http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=80858 . Uzgred proverite da li vam u servers.cfg stoji linija exec banned.cfg posto je po default-u na svim KGB serverima ta linija izostavljena ,pa se desava da prilikom restarta servera ban lista bude obrisana ...
Back to top Go down
KaraVozd Team::nEMAm+PoJm

KaraVozd Team::nEMAm+PoJm

Treba mi unban xD Empty
PostSubject: ahahha   Treba mi unban xD Icon_minitime28/8/2010, 14:39

jeti aj prevedi kad te molim Treba mi unban xD 515912))))) ako ja znam sta je rekao ubi me Treba mi unban xD 515912)) paodakle bre sve to znate ccccc izadjeli te vi ikako napolje jute picice itd????
Back to top Go down
A.C. M I L @ N

A.C. M I L @ N

Treba mi unban xD Empty
PostSubject: Re: Treba mi unban xD   Treba mi unban xD Icon_minitime21/10/2010, 23:07

jeti stvarno si objasnio sunce ti sta je ovo O.o
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

Treba mi unban xD Empty
PostSubject: Re: Treba mi unban xD   Treba mi unban xD Icon_minitime22/10/2010, 14:04

jeti wrote:
Citer moze da se vrati za 1 sek ako je dproto namesten da generise steamID po IP za p47 igrace .Tada obicno citer dobije steamID ili valveID tipa STEAM_0:4:1234567890 sto je format bana sa kojim CS ne moze da barata.Jedini nacin da namestite 100% sigurne banove je da ukinete podrsku za p47 i da modifikujete originalni admincmd.amxx sa fix-om odavde http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=79775&page=2 , ili da instalirate advanced bans http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=80858 . Uzgred proverite da li vam u servers.cfg stoji linija exec banned.cfg posto je po default-u na svim KGB serverima ta linija izostavljena ,pa se desava da prilikom restarta servera ban lista bude obrisana ...

То за р47 стоји,али њих увек можеш да уклониш са amx_banip,осим ако није баш докон па рес рутер сваки час и ако нема статичку адресу..
И banned.cfg и listip.cfg се редовно попуњавају,то је проверено Treba mi unban xD 515912

Један од админа је зезнуо бан пре неки дан,и зато се претходно бановани играчи могу вратити,нажалост...
Back to top Go down
Sponsored content

Treba mi unban xD Empty
PostSubject: Re: Treba mi unban xD   Treba mi unban xD Icon_minitime

Back to top Go down

Treba mi unban xD
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» SKINUT ADMIN LESHNIKU??????????? by leshnik
» Ban unban zalbe