eXperience Public
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

diversity-gaming naDn3

Go down 
+2
eXp | pablo
kalimero
6 posters
AuthorMessage
kalimero

kalimero

diversity-gaming naDn3 Empty
PostSubject: diversity-gaming naDn3   diversity-gaming naDn3 Icon_minitime23/8/2010, 19:51

nick: diversity.gaming - naDn3
vreme bana: 21:45 23/08/2010
reason: nije pisalo, banned and kicked
ip: 188.2.101.104
admini na serveru: trainspoting, rema, mozda trivic, i mozda jos neko, tih drugih se ne secam
ID: STEAM_0:0:381888941
moje misljenje: ostali smo ja i rema na B sami protiv 6, 7 ct-a nisam siguran kolko ih je tacno bilo. remu su roknuli i ja ostanem resim ih sve i ostane mali Stefi (imagination) kojem su stavili glow verovatno da bi videli da li imam wh cuo sam ga na vrata i samo sam video kako mi pisu plava slova imagination(to zato sto mi na advanced options stoji center player names) i prvo sam mislio da je neki bag da je iza vrata a onda sam cuo kako je poceo da defa. video sam gde je rema postavio bombu i poceo sam tu da pucam i opet su se pojavila slova i znao sam da je tu i ubio ga diversity-gaming naDn3 461256.. posle 2,3 sec dobio sam ban diversity-gaming naDn3 459193 ... voleo bih da mi se skine ban, zato sto nisam citer i mrzim citere, ako vec ne zelite da mi skinete ban onda mi bar pokazite demo ili neki ss koji dokazuje da sam citer i ja vas vise necu smarati za unban diversity-gaming naDn3 459193 ... toliko od mene

P.S volim ovaj server, i stvarno mi je vrh na njemu pozvao sam i 2, 3 druga odusevili su se kad su videli kakva je zajebancija ovde i zato serveru zelim sve najbolje i nikad nebi upalio neki cit a pogotovo ne ovde protiv igraca koji su bili fer i korektni prema meni.
Back to top Go down
eXp | pablo

eXp | pablo

PostSubject: ///   diversity-gaming naDn3 Icon_minitime23/8/2010, 22:24

naravno brate a to za glow naravno preko svakog koga predjes nisanom ostane ti njegov nick a nisi ti bio na nekoj poljani nego na malom prostoru tako da...
Back to top Go down
bretvel

bretvel

PostSubject: Re: diversity-gaming naDn3   diversity-gaming naDn3 Icon_minitime23/8/2010, 22:26

Ista prica uvek. Unban cu te,admin ce biti sankcionisan skidanjem ban opcije. Ako ima demo neka ostavi,ti ces biti odbanovan.
Back to top Go down
bretvel

bretvel

PostSubject: Re: diversity-gaming naDn3   diversity-gaming naDn3 Icon_minitime23/8/2010, 22:28

Saznao sam ko te ban,nisu mislili da imas wh nego slucajno. Istripovao se. Unban sam te.
Back to top Go down
kalimero

kalimero

PostSubject: Re: diversity-gaming naDn3   diversity-gaming naDn3 Icon_minitime23/8/2010, 23:12

nema problema, ne bih voleo da zbog mene neko izgubi admina, dobri su tu svi admini diversity-gaming naDn3 875770
Back to top Go down
maQ

maQ

PostSubject: Re: diversity-gaming naDn3   diversity-gaming naDn3 Icon_minitime24/8/2010, 00:41

Kalimero jel poznajes Strumfetu slucajno ? hh diversity-gaming naDn3 461256 ... sigurno si od njega pozajmio WH ... hhhaaa ... "P.S volim ovaj server, i stvarno mi je vrh na njemu pozvao sam i 2, 3 druga odusevili su se kad su videli kakva je zajebancija ovde i zato serveru zelim sve najbolje i nikad nebi upalio neki cit a pogotovo ne ovde protiv igraca koji su bili fer i korektni prema meni. " ne lazi prevaro chiterska hahah diversity-gaming naDn3 461256
Back to top Go down
zly

zly

PostSubject: Re: diversity-gaming naDn3   diversity-gaming naDn3 Icon_minitime24/8/2010, 01:26

maQ wrote:
Kalimero jel poznajes Strumfetu slucajno ? hh diversity-gaming naDn3 461256 ... sigurno si od njega pozajmio WH ... hhhaaa ... "P.S volim ovaj server, i stvarno mi je vrh na njemu pozvao sam i 2, 3 druga odusevili su se kad su videli kakva je zajebancija ovde i zato serveru zelim sve najbolje i nikad nebi upalio neki cit a pogotovo ne ovde protiv igraca koji su bili fer i korektni prema meni. " ne lazi prevaro chiterska hahah diversity-gaming naDn3 461256

maQ opet si poceo da smaras diversity-gaming naDn3 402787 ae idi na face i smaraj nekog drugog diversity-gaming naDn3 461256
Back to top Go down
vekkii

vekkii

PostSubject: Re: diversity-gaming naDn3   diversity-gaming naDn3 Icon_minitime24/8/2010, 01:29

zly wrote:
maQ wrote:

maQ opet si poceo da smaras diversity-gaming naDn3 402787 ae idi na face i smaraj nekog drugog diversity-gaming naDn3 461256
hahahah tresi maQ-a
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: diversity-gaming naDn3   diversity-gaming naDn3 Icon_minitime

Back to top Go down

diversity-gaming naDn3
Back to top 
Page 1 of 1