nick: diversity.gaming - naDn3
vreme bana: 21:45 23/08/2010
reason: nije pisalo, banned and kicked
ip: 188.2.101.104
admini na serveru: trainspoting, rema, mozda trivic, i mozda jos neko, tih drugih se ne secam
ID: STEAM_0:0:381888941
moje misljenje: ostali smo ja i rema na B sami protiv 6, 7 ct-a nisam siguran kolko ih je tacno bilo. remu su roknuli i ja ostanem resim ih sve i ostane mali Stefi (imagination) kojem su stavili glow verovatno da bi videli da li imam wh cuo sam ga na vrata i samo sam video kako mi pisu plava slova imagination(to zato sto mi na advanced options stoji center player names) i prvo sam mislio da je neki bag da je iza vrata a onda sam cuo kako je poceo da defa. video sam gde je rema postavio bombu i poceo sam tu da pucam i opet su se pojavila slova i znao sam da je tu i ubio ga
.. posle 2,3 sec dobio sam ban
... voleo bih da mi se skine ban, zato sto nisam citer i mrzim citere, ako vec ne zelite da mi skinete ban onda mi bar pokazite demo ili neki ss koji dokazuje da sam citer i ja vas vise necu smarati za unban
... toliko od mene
P.S volim ovaj server, i stvarno mi je vrh na njemu pozvao sam i 2, 3 druga odusevili su se kad su videli kakva je zajebancija ovde i zato serveru zelim sve najbolje i nikad nebi upalio neki cit a pogotovo ne ovde protiv igraca koji su bili fer i korektni prema meni.