| Sally | |
|
+6DNI bretvel 1N5 SILA rEmA <3 kSnu! cHimi Alien 10 posters |
Author | Message |
---|
Alien
| Subject: Sally 16/8/2010, 02:35 | |
| Zeleo bih da pozdravim ovim putem jednog JAKO OCAJNOG admina to je Rema koje me je danas banovao u 4:25h Bez ikakvog razloga bez ikakvog proveravanja u specu ali najvaznije je da je dozvoljavao ostalim igracima da pustaju muziku i to cak na Alltalk vreme bana : 4:25 pm ban nick : Sally real nick : Alien steam ID : STEAM_0:0:32709437 ss : nisam slikao a nema ni ban ss-a mada ne treba da mi se skine ban nego samo da neko malo obrati paznju na admine | |
|
| |
cHimi
| Subject: Re: Sally 16/8/2010, 03:35 | |
| Sally,nemoj da jedes go*na..Druze,znam da si furao wh,bio je dd2,i bila je za*ebancija na srvr,Napisao je Sally pozdravi kuci,popio si dinamicki..Pozdravi kuci | |
|
| |
rEmA <3 kSnu!
| Subject: Re: Sally 16/8/2010, 03:37 | |
| E ovako , prvo sam kulirao zalbe da imas wh jedno 10 minuta pa sam te gledao u SPEC pa sam opet usao pa sam opet gledao u spec i dao ban,tako da GLEDAO SAM U SPEC,normalno da sam pustio muziku jer je 5 ujutru i dosadno je i malo je ljudi i spava nam se ,ti ako oces ozbiljnu igru dodji u 21,22,23h pa igraj kad je pun server .... | |
|
| |
cHimi
| |
| |
Alien
| Subject: Re: Sally 16/8/2010, 04:42 | |
| Dobro, ja nisam video da si me gledao iz speca al nema veze i samo me zanima sta sam to uradio pa je tako ispalo strasno kolko puta udjem sa nickom Alien napravim skor fazon 45 - 10 niko da pisne ne sme, a sada nesto malo i kao odma ban msm uzas... a tebe chimi niko nista nije pitao to sto se uvlacis adminu koji nije u pravu ti nista ne znaci. | |
|
| |
1N5 SILA
| Subject: Re: Sally 16/8/2010, 10:49 | |
| Nzm za alena , kada smo igrali exp ligu sa njima (pm) decko je normalno igralo nije imao nikakvih sumnjivih situacija.... mada ono , jel mozes demo da okacis ?? i da rema nemoj da pises "gledao sam u spec" vec "bio sam u specu" jer izgleda kao da si pritisnuo tab i pogledao koga ima u specu | |
|
| |
bretvel
| Subject: Re: Sally 16/8/2010, 11:36 | |
| | |
|
| |
cHimi
| Subject: Re: Sally 16/8/2010, 12:21 | |
| Alien,nemoj da mi izigravas hoolsa..Bio sam tu,znam o cemu se radi..Da,uvlacim mu se,i cek..Jel to tvoj problem? | |
|
| |
rEmA <3 kSnu!
| Subject: Re: Sally 17/8/2010, 02:01 | |
| Alo bre decko farbaj nekog drugog ja znam sta sam video ,ako te interesuje,kad sam reko idem da jedem ,tad sam te gledao is spec-a i nemoj da se pravis lud da me nisi video kad sam bio u spec Jeste pevali smo tozovca udriiiiiiiiiiii ahahaahha breti brat | |
|
| |
DNI
| Subject: Re: Sally 18/8/2010, 08:22 | |
| CHIMI! ZBOG OVOGA DOBIJA BAN SA FORUMA! KO SI TI DA NEKOGA OSUDJUJES IAKO JE BANOVAN?? TI NISI ADMIN NEGO IGRAC! | |
|
| |
DNI
| Subject: Re: Sally 18/8/2010, 08:25 | |
| - bretvel wrote:
- Rema brat nas!<3
Todore nemoj da spamujes, rema demo? | |
|
| |
zly
| Subject: Re: Sally 18/8/2010, 14:23 | |
| - DNI wrote:
- bretvel wrote:
- Rema brat nas!
Todore nemoj da spamujes, rema demo? hahahah DNi se nasao sad uvredjen Ja sam mu pricao nesto jos odavnooo | |
|
| |
bretvel
| Subject: Re: Sally 18/8/2010, 15:10 | |
| Rema daj demo od Aliena. Ako nemas dobija unban i nemojte da se to vise ponavlja. | |
|
| |
eXp | pablo
| Subject: /// 18/8/2010, 15:50 | |
| | |
|
| |
maQ
| Subject: Re: Sally 19/8/2010, 00:55 | |
| ali bra nas ..on je uvek igrao mlad je ali dobro igra,,, hahah | |
|
| |
Alien
| Subject: Re: Sally 19/8/2010, 06:56 | |
| 1nsaaa vrlo logicno xD kad je liga bila realno, nemoj biti na kraj srca, nije nam se dalo taj dan ma ni jednom igracu od nas, DNI je rekao da je trema uradila svoje sto i jeste... ali kad smo protiv borgate igrali bio sam malo uradjen pa se nisam toliko opterecivao, a mech sa vama mi je nekako na brzaka bio i jbg, al vazno je ucestvovati xD nemam ja nista ni protiv reme dobar je lik kolko se puta sprdamo nocu na serveru, al jbg sta je tu je... samo me je sada CHIMI dosta iznervirao, ko je on da meni kaze da imam cit? a 20x me je video na serveru! u buduce zeleo bih da admin koji me gleda i namerava banovati, neka snimi demo molicu, bas da vidim i to cudo! | |
|
| |
vekkii
| Subject: Re: Sally 19/8/2010, 08:49 | |
| banovao sam te pre 3,4 meseca i bio sam siguran da si imao...sad kad igras stalno i sudio sam vam meceve u ligi i gledao te...msm da si cist i no problem sto se mene tice... Veljko ti si bot i ovako i onako,tebe niko nista ni ne pita. :-) | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Sally | |
| |
|
| |
| Sally | |
|