| Ban $trumf | |
|
+7eXp | pablo vekkii $tRumF kalimero Serb +slowMotion - errorAIM+ DNI 11 posters |
Author | Message |
---|
DNI
| Subject: Ban $trumf 14/8/2010, 10:03 | |
| Danas oko 11:30 sam ban strumfa zbog wh-a, delovao mi je prvo bezopasno, mada cak i dalje mislim da sam ja pogresio, ali evo demo pa mi pomozite i procenite da li je opravdana moja reakcija. - Code:
-
http://www.2shared.com/file/BVXIiYjI/strumf.html | |
|
| |
DNI
| Subject: Re: Ban $trumf 14/8/2010, 10:04 | |
| Msm mozda nema decko, al sam stavio glow i to 3 puta za svaki slucaj
| |
|
| |
+slowMotion - errorAIM+
| Subject: Re: Ban $trumf 14/8/2010, 13:50 | |
| DNI jel bi mogao da okachish ovo na megaupload da skinem pa da pogledam | |
|
| |
Serb
| Subject: Re: Ban $trumf 20/8/2010, 01:04 | |
| Inace taj glow nije 100 posto siguran ,zna cesto da baguje,zato ga ja ne koristim vise,bolja je lucia nalucination al i ona ima bag 1,a demo je i suvise kratak da se tacno kaze po igri dal ima ili ne......Poz | |
|
| |
kalimero
| Subject: Re: Ban $trumf 20/8/2010, 01:42 | |
| ako nije kriv on ce se zaliti | |
|
| |
$tRumF
| Subject: Re: Ban $trumf 20/8/2010, 08:19 | |
| Nema potrebe da se zalim wh nemam, a i skinut je ban. Situacija se desila u momentu kad su se mimoisli igraci iz ct tima, jedan od njih je bio pod glow i popio hs. U tom trenutku sam se nasmejao i popio možda ocekivani ban. Da sam ja admin možda bi isto reagovao jer je situacija manje vise bila cista za ban. Mada dosta znam admina sa exp i bio sam admin na par servera. Igram na dosta jacih pubova i do sada nisam imao vecih problema sto se tice wh... | |
|
| |
vekkii
| Subject: Re: Ban $trumf 20/8/2010, 08:43 | |
| e ovakve igrace volim...kad nemaju wh i objasne lepo situaciju da znamo sta se desilo...a ne oni sto mi napisu nemam wh i ocu unban | |
|
| |
eXp | pablo
| Subject: //// 20/8/2010, 11:06 | |
| ok strumf znamo da nemas opusteno | |
|
| |
$tRumF
| Subject: Re: Ban $trumf 23/8/2010, 04:35 | |
| Jos jedan ban ovaj put od Karavozd teama. Igrao se snow, jutro je u pitanju. Bilo je 4 igraca, sve je bilo normalno dok nije poceo maq da proziva za neki cit... Karavozd team je bio tu i nije preduzeo nijednu meru za barem gag, dok nije stavio sebe pod glow i tako setao po mapi. U jednom trenutku me pita igrac iz mog teama sta je ovo, ja reko stavio je sebe pod glow, posto se i samo videlo kad je to uradio. U sledecoj situaciji me pita karavozd team: "A sta ne vidis me strumf" , ja odgovorim ne ofc. U tom trenutku pade ban, naravno ne ocekivani... Ovo mi je poslednji put da sam igrao na exp, jer nema razloga da igram ako me ban 2 puta, 2 razlicita admina... Cisto sam otvorio reply da bi skrenuo paznju na neiskustvo pojedinih admina. To je to od mene | |
|
| |
maQ
| Subject: Re: Ban $trumf 23/8/2010, 05:13 | |
| ima ima ... oko 6h . igrali ja i Trivke bra... i ja primetio na snowu bije samo tako ... i kazem Trivketu da proveri , i stavi glowe i ovaj se zaleti da ga puca .... poliko ... poz :cherry: ... Trivke :cheers: | |
|
| |
maQ
| Subject: Re: Ban $trumf 23/8/2010, 05:16 | |
| Lako se primeti WH ...wall i ta sranja ... godine iza mene ... tako da strumfeto ... sevaj | |
|
| |
kalimero
| Subject: Re: Ban $trumf 23/8/2010, 12:32 | |
| - maQ wrote:
- Lako se primeti WH ...wall i ta sranja ... godine iza mene ... tako da strumfeto ... sevaj
ti si neki tako iskusan igrac, da ti nemozes da omanes u tome a? ... ima igraca koji su admini po 3,4 godine pa ne mogu da procene da li neki igrac ima wh. | |
|
| |
bretvel
| Subject: Re: Ban $trumf 23/8/2010, 14:05 | |
| Mi znamo da ti nemas,bice sankcionisani odredjeni admini. :-) | |
|
| |
vekkii
| Subject: Re: Ban $trumf 23/8/2010, 14:17 | |
| maQ nemoj da spaamuuujeeessss | |
|
| |
zly
| Subject: Re: Ban $trumf 23/8/2010, 14:42 | |
| Ko vas je naucio da jurite citere sa glow ??? Samo to mi nije jasno !!!! Za sta vam sluzi spec ? halucinacije ?? Ne znam stvarno sto ste rete sa tim sranjem koje je providno ... uperim nisan slucajno u tebe kojeg ne vidim i pise mi crveno/plavo da si tu ... Debilizam :@ | |
|
| |
Serb
| Subject: Re: Ban $trumf 23/8/2010, 16:26 | |
| Zli je u pravi i ja sam vec gore napisao da je glow sranje i osim sto moze da vidi nik njegov,moze isto tako da ga i cuje i na osnovu toga da opali,a sto se strumfa tice jako tesko da on ima wh,i jako dobro igra bas taj snow...Poz | |
|
| |
maQ
| Subject: Re: Ban $trumf 23/8/2010, 18:41 | |
| ... igram CS od izlaska ... zato bolje cuti dete ... i WH se lako primeti kao na strumfete ... Veki ne ... mnogo ... :evil: | |
|
| |
Serb
| Subject: Re: Ban $trumf 23/8/2010, 19:20 | |
| Pa ovako maq ako si meni reko dete verovtno sam stariji od tebe i jako drugo igram cs i dugo sam admin bio na raznim serverima i izmedju ostlog i sad sam,ako ti kazes da na osnovu ovog dema koji je ostvio dni mozes da kazes sa sigurnoscu da ima wh svaka ti cast...i sto ne ostavis demo taj kad si ga ban pa onda da rasprvljamo o tome(i mene zanima licno dal ima wh posto svaki 2 dan igram miks sa njim)..a sto se tice glowa malo procunjaj po netu pa vidi komentare..... ili napravi ekspriment pa vidi dal se cuje i vidi nik kad nekom stavis glow bez obzira dal imas wh ili ne... Zli:Halicinacija je dobra ,al ima bag 1.Kad uradis halucinaciju na nekom igracu i ako pogleda ka nebu pojvice se halunacija bez obzira dal ima ili nema wh..ja se zajbo tako jednom | |
|
| |
Srele
| Subject: aaa 23/8/2010, 19:56 | |
| Maq nemoj Serb-a da mi diras,zna covek znanje+ mi je ortak Miran zeko znam ja sto si ti raspolozen | |
|
| |
bretvel
| Subject: Re: Ban $trumf 23/8/2010, 22:22 | |
| Covek nema nista,znam da nema. Nema vise rasprave. Trivicu ce biti skinuta ban opcija. Zakljucavam temu. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Ban $trumf | |
| |
|
| |
| Ban $trumf | |
|